'Full Versiyon'a Bak : angel c2
arkadaşlar işte angelimin resmi dieri yok çünkü hala sorun çözülmedi ühühühühhühühühühühühühühühühüh.. farların parlak yerlerini karartma artı angelleri 250 ye yaptırdım. bi anlık çocukluk hevesi yaptırdım işte:) aslında 200 param var die kandırmıştım adamı ama pazarlık edemedim çok salağım ya :( zaten ilk yandığında süper oldu 500 bile veriridim olsa:)
super olmus yaptıran bırı olarak pısman olmıyacaksın...;)
ama harbi ne süper yanmıştı ya.. çıkmıştım yola herkes dönüp bakıodu..arkadaşlarım çok beğenmişti mükemmeldi ya anlatılmaz yaşanırdı...ve sonra garaja indim resmini çekip siteye koycaktım bi baktım bi tanesi yanmıo üühühühühühü..yarın bi oto elektrikçiye götürcme inşallah hallolcak. bu arada angeli karartmayla beraber maslak oto sanayi yıldız tunning de yaptırdım. ama tavsiye etmiyorum. malum hem pahalı hem dandik
hım. tek zorlugu farı acmak farı actıktan sonra sende yaparsın malzeme olsa...balansını kontrol ettır,yada sigortaya baktır.... ikisinden biridir problem kesin...;)
Özgür kolay gelsin...Halledemessen yardımcı olacak arkadaşlar var.....
Yaaa bende istiyoruuuum!!! Ama sen böyle sorun oldu diyorsun ya ruhum kararıyor içim sıkılıyor :) Neyse eger sorun tamamen çözülürse mutlaka haber ver. Nereyi tavsiye edersin? Sen sorunu çözüp mutlu mutlu kullanmaya baslarsan ben de kesin yaptıracagım er çok istedigim sey c3 üme şöyle fiyakalı bir angel. :)
sallancı nerede yaptırdın kardeşim?
ahmet-c2
22-11-2005, 11:11
ya güzel olmuş hakkaten, ama farı açmaya gönlüm el vermiyo
demir abi kim yardımcı olabilir bugün bi oto elektrikçiye göstermeyi düşünüyorum tanıdık varsa daha iyi olur????. ya farı açtırmak mesela değil gerçekten iyi silikonladılar fln baya şahane oldu ve farları kararttım oda baya sağlam oldu. farları yaptırınca arabama aşık oldum yemin ediyorum ama patladı işte:( maslak oto sanayide yıldız tunning de yaptırdım. ama bekleyin ben sorunu halledemezsem yaptırmayın az buz para değil sonuçta
kardeşim yeni yaptırdıysan direk götür yine yıldız tuninge, ööle kolay yoldan para kazanmak yok:sinir: tamir edip wersinler sana.. kolayca hallolur inşallah..
Bu işin benzerini bostancıda bicok kısının bıldıgı ALTAN ustada yapıyo bende gıtmıstım zamanında ama eger angel patlarsa tekrar far acılıyo snra tekrar kapatılıyo bu ısı bı ıkı kere yaptınmı ıster ıstemez su almaya baslar dedı bende vazgectım. Orda ustelık ben gıttıgımde bır clıo mercegı vardı onun ıcıne xenon kıt ve tam o mercegın ebatlarında oraya angel oturtabılıcegını solemıstı. Aslında acayıp seyler yapılabılıyo yanı ama sakat gbı gelıyo bana. Bu arada araban hakkaten guzel olmus ısallah anlattıgım sorunlar basına gelmez arkadasım.
bahadır sanada mavi angel harika olur be,arabada lacivert yıkılır,bende korkuyordum açmaya ama niyetlendim galiba...
Mertte katılıyorum..Bu kadar kısa sürede sorun çıkarması tuhaf..Evvela yaptırdığın yere götür..Olmassa seni başka taraflara yönlendiririm... Boşu boşuna para verme Özgür..... OK....
oluo oole jsv nin angellarında
sigortana bak bi yada balansına bak
buyuk ihtimla balans deişir
para almamaları gerekir
eğer geri verme gibi bi durum olursa yenisi için sana yardımcı olabilirim ;)
Onurcan Y
22-11-2005, 20:15
sallanci kaça mal oldu bu işlem???
bahadır sanada mavi angel harika olur be,arabada lacivert yıkılır,bende korkuyordum açmaya ama niyetlendim galiba...
Walla bakalım bu arkadasımız bıraz kullansın baktıkı problem cıkmıyo ondan sonra yaptırılabılır:)
Bu ara benım kafamda egzoz olayı var bırısı ordan ses cıkarabılıcegını ıddıa ettı bakalım Erkin ona bıara gdıcem eger dedıgını yapabılıyosa onu yaparım ondan sonra angel işleri olur:thumbsup:
ya ses alamıyoruz ben incelettim arabanın altını,orta susturucu zaten yok katalizör iptalide yapılamıyor yapı itibarı ile, sadece kalın boru ve iyi bir son susturucu ile en fazla bişeyler elde edilebilir belki
ya ben farın içini karartma işlemiyle 250 ye yaptırdım. arkadaşlar yıldız tunning e götürüyorum arabayı adamlar hiç farı açmadan angelin trafosunu değiştiriolar yanmış die ertesi gün aynı. şu an arabada üçüncü trafo patladı. önce bi elektrikçiye sorunu hallettiriim sora yıldız a götürcem yeni trafo taktırtcam.
wolkanısık_VTR
23-11-2005, 01:34
walla erkın angell ısını halledersen we sorun olmassa bence cok guzel bır fıkır we heyacan katmıs olursun tum arkadaslara
yaptır bakalım nıyetı bozarız bakarsın bızde
arabayı servise 18bin bakımına bırakıcam acaba bu balast kontrol devresi midir nedir onu tamir edebilirler mi? ya da nereye götürmeliyim. otosanayi ve bakırköyde?
nasıl yaptırcam ben bu angelleri? yıldız tunning ben yeni angel veririm başka işe karışmam diyo çünkü
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.