PDA

'Full Versiyon'a Bak : Başka Otomobil Parçalarıyla Arabayı Değiştirmek?

Sarper S
26-11-2005, 06:22
Merhaba arkadaşlar..
İşyerinde ustalardan biri eski model opel kadet araba aldı araç çok eski kullanılır yanı yok bu sebeple arabayı yenilemek zorunda ancak adam ford mondeo farları bulmuş ve onları arabaya yerleştirmek için uğraşıyo bunu eceriyorda ancak aracın çehresi tamamen değişti başka bir araba oldu çıktı..
Yapmışken fiber tamponda yaptırıcak ama öle hava girişleri abartılı falan diil sade bi tampon olucak.
Korkumuz bu arabayı polis çevirdiğinde nolucak. Bu arabayı trafik muayenesinden nasıl geçiricek. Muameleciler bu işi yapabilir mi.?

Yardımlarını için şimdiden teşekkürler.

OSMAN AKTEPE
26-11-2005, 08:07
tabi yaparlar kardeşim biz 1 sene önce komisyoncuya wermişdik o yaptırmışdı araba hiç gitmedi bilee

misafir146
26-11-2005, 12:12
Gayet güzel bir uğraş ve bunu başarabilen insaını tebrik etmek gerek. Polisler açısından bence sorun çıkacak gibi. Gerçi standart kadett i tam olarak hatırlayabilen polis varmıdır ondanda pek emin değilim :) tamponu yaparken çok abartı birşey olmazsa pekte sorun olacağını sanmıyorum yinede.

Sarper S
27-11-2005, 00:22
Yeni kasa kadet derler artık.. Ondan özenen bi çocukta vosvos alıp yapıcakmış ama onu polis çakar bence..
206 cc farları takıcakmış.. Bu şekilde ruhsata işletme şansı yok sanırım ?

v12-gökhan
27-11-2005, 00:53
2006 yılında çalışmaların sonuna geldiği üzere araç muayene istsyonları özelleşiyor. geçenlerde dctv de alman tüv ve doğuş grubunun almış olduğu ihale sonucunda muayenelerin bu iki firma ortak yapımı istasyonlarda nasıl yapılacağına dair bir tanıtım filmi izledim. bence türkiyedeki bir çok araba bu muayeneden geçemez. ayrıca polislerde bence hemen olaydan haberdar olur gibime geliyor. ama piyasaya bakarsak halen 1960 lı yılların morrıslerinin geberik biçimde gezdiğinide görüyoruz. opelin parçaları istanbul ve ankarada bulunuyor diye biliyorum ama....

Sarper S
27-11-2005, 02:09
evet parçaları var istenilse bulunur ama daha çarpıcı bir araba yapmak için böyle bir projeye başladılar sonuçlarıda güzel oluyor. Ama adam bu arabayı hergün kullanmak isiyor, yani pikniğede, yemeğede, işede bununla gidicek.. Sonuçta polis çevirdiğinde arabayı bırakmak istemiyor.. ;)

Emir-Almas
27-11-2005, 05:54
Selamlar

Herzaman tek sorun polis :(

Saygilar

Sarper S
29-11-2005, 05:06
saolun arkadaşlar..