PDA

'Full Versiyon'a Bak : Kat iptali Golf IV - Acil yardım

tunErsin
01-12-2005, 20:45
geçen gün aracın egsozu yanaşırken çarptım katdan son susturucuya kadar olan bütün borular yamulmuş ve kaynaklar kopmuş yani hepsi elden geçecek
hazır hersey elden gecerken kat iptalini de aradan cıkarayım diyorum

yapan arkadaşlar ne avantajlar sağladı, neler kaybetti ?
yakıt artışı cok fazla mı oldu ?
normalde yüksek devir kullananlar için (benim gibi olanlar yani) yakıt cok da degismez diolar :kararsiz: ortada kaldım

benim aracım 11,5 falan yakıyo sehir içi, kaç gibi degerlere cıkar yoksa sürekli devirli kullandıgımdan cok farketmez teorisi ne kadar dogrudur ?

cumartesi halledicem daha hala karar veremedim :wacko:

Aracım Golf 4 Sr2 kodlu motor var 105 hp
supersprint son susturucu var bi de

Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum :)

oktay_CTV34
01-12-2005, 22:18
kardeşim bence iptal ettirsen iyi olur arabanın gidişinden herşeyi degişiyor ben yapamadım daha ama :D en kısa zamanda yapacam...

yakıtta yüksek devirde bişey degişcegini sanmıyorum...

tunErsin
02-12-2005, 09:14
Güncel Acil yardım :kararsiz:

misafir146
02-12-2005, 15:52
Kat iptali bence pekte yararlı birşey değil. Aracınız racing mode olmadığına göre 60-100ü 0.1 snye artmasına gerek yok değil mi ? Kısacası yaptırmak kolay , getirisi var ama çevreye verdiği zarar çok daha farklı bir boyutta. Ayrıca egzoz sesinizde artacaktır bunuda unutmayın lütfen.

KadiRS
03-12-2005, 00:04
Sagol arkadasım
zaten bir yandan da sesin daha dolu olmasınıistiyorum açıkcası
çevreye verdiği zarar da eski karbüratörlü aracların degerlerini bile bulmayacak sonucta

ama yakıt acısından bakınca hep böle bi daha bi daha dusunuyorum
ama yaptırıp olmazsa eger geri dönücem gibi duruyor

misafir1591
03-12-2005, 03:53
yaptır gitsin, o kadar kamyonun dolmuşun kirlettiğinin yanında senınki hiçbirşey, nasılsa tıkacacak o zaman 1000 kusur ytl mi vericeksin yenisine

tunErsin
03-12-2005, 15:31
Yaptırdık bakalım görücez sonuçlarını yakıt vs ?

ama arac rahatladı daha rahat dewirleniyo

misafir146
03-12-2005, 23:46
yaptır gitsin, o kadar kamyonun dolmuşun kirlettiğinin yanında senınki hiçbirşey, nasılsa tıkacacak o zaman 1000 kusur ytl mi vericeksin yenisineherkes aynı mantıkta ilerlerse sonuçlar hiç iyi olmaz :opa:

cabrioman
04-12-2005, 01:11
spor katalitik egzozlar war...hem performans hem de çevreyi kirletmiyor..çıkartıp atmak en kolayı,ama hem ses artar, hem araba isteksizleşir hem de çevreyi daha çok kirletenlere sen de katılmış olursun...