'Full Versiyon'a Bak : audi a3 3.2 Q
PAŞAKIZI_FUNDA
01-12-2005, 23:31
Audi A3 3.2 quattro cıkardı , peki bu 250 hp lik ve 320 tork üreten arac s3 ün yerinemi geçiyo daha dorusu yada s3 tarihmi oluyoo?
TorqueTuning
02-12-2005, 13:10
Bence yeni S3 gelecek. En azından A3 ürün gammındaki şu andaki en güçlü motor olan 3.2'den daha güçlü bir versiyon çıkacak. Ama bunun modeli S3 olur yada RS3 orası belli değil henüz...
PAŞAKIZI_FUNDA
02-12-2005, 13:19
bende s3 diye tahmin ediyorum tabiki ama yeni katılan araclarda suanda s3 ile ilgili bilgi yok malesef.. amerikada almanyada italyada hic bi sitede...o yusden supheye düştüm :P
A2-A3-A4-A6 ve A8 modellerinin ''S'' veya ''RS'' olarak piyasaya sürülen top versiyonları herzaman sona saklanır bunuda bir pazarlama stratejisi olarak tüm firmalar kullanır onun için beklemekte yarar var.
PAŞAKIZI_FUNDA
02-12-2005, 15:02
biraz daha para biriktiriyim ozaman kadar ben en iyisi
s3 almadan team audi ye giriş yok bize :)
Ben S3 ve RS3 ile ilgili bir sürü haber okuyorum 1 yıldır...
Ben S3 ve RS3 ile ilgili bir sürü haber okuyorum 1 yıldır...spor haberimi? :)
PAŞAKIZI_FUNDA
02-12-2005, 19:57
Ben S3 ve RS3 ile ilgili bir sürü haber okuyorum 1 yıldır...
iyi yapıyosun valla :) ben salı gunu dogus oto ya gıdıcem ogrenırım orda.. gelıp yazarım sonra buraya :)
TorqueTuning
03-12-2005, 12:06
Doğuş bu gibi yeni model istihbaratlarında çok zayıf. Adamlar üretimi ve satış tarihi bile Almanya'da açıklanmış Golf 1,4 170BG Twinchager'dan veya 170BG'lik Golf GT 2.0TDI habersiz. Daha üretimi açıklanmamış S3 hakkında hiçbir fikirleri olacağını sanmıyorum... Zaten A3 3,2'yi de özel sipariş üzerine getiriyorlar yanlış bilmiyorsam ve normalde ithalatını yapmıyorlar...
SeLman-U
07-12-2005, 03:14
katılıyorum yanlış anlaşılmasın ama siz biz daha bilgiliyiz.. antalyadaki otomobil fuarında beyefendinin birine ABT sordum adam dövcek gibi ısrarla iddia ediyo aBT yok diye bizim kendi orjinal aksesuarlarımız var diyo :D
s3 ya da rs3'dan bir haber yok daha bekliyoruz, fiyatlar ortada gerci nereye bekliyorsak artik burda a3'u satsam Almanya'da rs3 alip ustune 1 ay da tatil yapardim aah ah.
bence s3 daha yakın bir zamanda çıkacağını zannetmiyorum, çünkü daha onun hiç bir halini fuarlarda bile görmedik. a3 3.2 q ya gelincede o kasaya göre bayağı hızlı bence ama s3 unutmayalımki bir s serisidir ve herzaman a3 serisinden iyi olucaktır hız olarakta içindeki kaplama ve opsiyon bakımındanda.
misafir1089
23-12-2005, 11:14
team a uye degılım fakan actıgınz topic dıkkatımı cektı..(aarda bende bı audi kullanıcısıyım:) umarım herhangı bı sorun olmaz msg yazmamda)
gectıgımız donemlerde dogus otoya bakıma gttıgım zman solemıslerdı.
artık s3 yerıne 3.2Q modeli devr alıcak dıe hatta resımlerını falan da gostermıstı.
en az sızın gıbı bende uzulmustum ama bu sekılde oldugunu soledıler.(dogruluk ve ya adamların bu konulardakı bılgılerını bılmıorum bana solenen bu pylasmak ıstedım sadece)arada ıst de 3.2 Q bı tane oldugunu solemıslerdı
saygılar
slm arkadaslar,bende bi A3 sürücüsüyüm,ve "roket"e katılıyorum,bu araba gelirse de diyer arabalar gibi sipariş üzerine gelecektir....
düsünsenize ben almanya sitelerinde,A3ün quatrosunu buluyorum,dogus daki adam bana,A3 ün q su yok diyor,bu nasıl bi bilgisizliktir anlamıyorum,bence bilgisizlikten cok ilgisizlik,bizim kilerin hic biseyden haberi yok,arastırmaları kendin yapacaksın kardeşimmmm:D
NAsiP OlUrsa 1 2 Sene İçinde bendeKini rs3 İle Değişmeyi düşünüyorumm bağImlılık yaptı a3 bende (:
mustafa ertekin
30-12-2005, 08:37
audin varsa quadro olcak bence gerisi hikaye takımınıza basarılar arkadaslar... yeni başkanıda şimdiden tebrik ediyorum umarım takımı hakettiği yere taşır...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.