PDA

'Full Versiyon'a Bak : clio symbole far ve stop için ne yapılabilir

Serc@N E
06-12-2005, 21:11
arkadaslar 2001 clio symbol için far ve stoplar için neler yapılabilir şeffaf stop v.s. aksesuar varmı yoksa kendimmi bişeyler yapmalıyım :kararsiz:

ahmet-drs
06-12-2005, 21:25
walla suanda hazır far we stop yok..ama kendın yaptırablırısın;)bostancı sanayıde..

Serc@N E
06-12-2005, 22:26
ne gibi bişeyler mesela halka olayınamı girmek lazım yoksa baska bişeylermi gerekir fikirler onemli arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız?

ahmet-drs
06-12-2005, 22:27
mesela on farları actırıp halka neonla angel yaparsın..ıcınıde sıyaha boyatırsın..stoplar ıcınde ledlı ampuller kullanıp camını fume yapabılırsın;)

Serc@N E
06-12-2005, 22:31
saol ahmet ben şoyle dusundum benim farlar optik değil iki tane çıkma optık far alım bunların uzerinde bu işlemleri yapım diyorum. sence kaça patlar bu işlemler tahmini?

DaGHaN--D.E.K.
07-12-2005, 03:40
son makyajklı clıonun moretta far grubu var eger aracın mı oncekı makyajlı modelse dedıın gb cıkmacılardan far bulup o sekılde yapmam en mantıklısı halka neonların cıftı 80 mılyon boyama olayınada bıldıım kadarıya 100 150 alıolar ama bu boyamam acık kapama montaj dahıl fıattı sanırsam ....ama ugrasır yaparım dıosan orneklerı var bı arkadas yapmıstı kendısı evde hyundaı fx model aracını farlarına ve cok basarılı olmustu...hatta lınkını koyayım orda arkadas daha ıı anlatmıs resımlerle ... http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=23434
sımdıden kolay gelsın..

Serc@N E
07-12-2005, 19:51
saolun arkadaslar

ahmet-drs
07-12-2005, 19:57
yaa arkadas neonlara 80demısde..tanıdıklarmz war..sen ıstedkten snra ynlendırız senı..cıkmacıdan optık bulursun ama bnce ugrsma onla..orjınal camını degıstırıp seffaf cam taktırırsn,far aynası boyanır sıyaha,2tanede halka neon tamamdır ıste..bu ıslemler sana 170e fln mal olur.hatta daha ucuza bıle yaptırablrz..arka stoplarda ıse brz daha para harcaman gerek..cunku ledlı ampul alıncak we pleksıglassdan yenı cam yapılcakk..