'Full Versiyon'a Bak : cam filmi yardım
arkadaşlar merhaba cama film çektirmek istiyorum fakat bu film ne siyah ne lahcivert nede renkli benim istediğim ayna film ama ayna film öyle bir film olcak ki nasıl mercedes lerde yandan baktınmı hiçbirşey gözükmüyor farklı bir durum bunu bir rs de görmüştüm ve bi daha göremedim bu konu hakkında bilgisi olan varmı eğer varsa izmir civarında bu işi kim yapabilir veyahutta nerden sipariş edebilirm bu ürünü ...şimdiden teşekkürler ilgilenip yardımcı olanlara....
dediin olay sanırım Laser ...
metin_akinturk
13-12-2005, 20:44
anlattığın lazer'e benziyo
Senin Istedigin Film Qq Krom Cizilmez American Film.ayni Ozelligi Diger Arkadaslarin Dedigi Gibi Lazerlede Elde Edebilirsin Ama Onerdigim Film Daha Ucuz Maliyetliidilersen Bende Var Ama Bana Cok Uzaksin.istersen Kargo Ile Gondere Bilirim.
Türk Trafik Kanununa göre kullandığın filmler %75 içeriyi göstermek zorundadır. Polislerle ugraşmak istemiyorsan, sana ziebartın 1 nolu filmini tavsiye ederim. İşçilikleri çok iyi vede ömürboyu garanti veriyorlar. Diğer arkadaşların söylediği gibi Lazer yaptırırsan ki oldukça maliyetli, istediğin kadar karartabilirsin, polislerde başını ağırtmaz.
Ben Ziebart da 2 numara film yaptırdım..Polisler bişi demiyor...Gayette güzel.Arkadaşların dediği gibi ömür boyu garanti var.Geçen gün arayıp bir sorun varmı diye sordular...Müşteri hizmetleri gayet iyi...
Çanakkale ye dönerken radar için durdurdular hiç bişi olmadı.Filme bişi demiyorlar...2 numarayı o yüzden tavsiye ederim...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.