'Full Versiyon'a Bak : dereceli eksantrik
dereceli eksantrik nedir ve arabama ne gibi faydası olur öğrenebilirmiyz?
performans mı?:eek:
peki nedir bize bunun maliyeti ?
Arkadsim ilk basta sunu belirtiyim eksantrik degil egzantrik olacak.
.
Diyorsun ama:
Senin yazında da bir sürü yanlış kelime ve harf var.Hatta "lift" in tanımını yaptığın cümlende; sen de "EKSANTRİK" yazmışsın.:opa:
Sanırım copy-paste yaptın. Arada kaynamış...:nee006:
benim araç 2000 model polo 1.6 8v 6n, dün colombo bariani 280 derecelik cadde tipi dereceli egzantrik taktırdım, izmirde best servis takma dahil 950 ytl ye bu işi yapıyor ama ben istanbulda olduğum için bana 900 ytl ye kargoladılar, bende burada 100 ytl ye ümraniyedeki vw yetkili servise card finansa 6 taksitle taktırdım, header da hafta içi 90 ytl ye aynı serviste takılacak, aracımda wimmer chip var ama güncellenecek büyük ihtimalle, aracım 75 hp den üzerindekilerle beraber min 95 hp ye çıkmasını bekliyorum,dyno için rodaj süresi olan 1000 km nin geçmesini bekliyorum, rölanti problemi dün vardı, araç yoğun trafikte 3-4 kere stop etmişti, ama yetkili servis aracı vermeden önce distirbütör milinde boşluk var yaptır düzelir demişti, onlar komple 400 ytl ye distribütör veriyorlarmış bende kalsın dedim, bugün burç taktırdım mile ve düzeldi, rölanti 900 devirde sabit, stop etme problemi bugün hiç olmadı, alt devirlerde farkı şimdiden hissediyorum, rodajda olduğu için yüksek devirlere çıkmıyorum şu an...
bu işe girişirken kendi aracımın aynısına takılmış mı ? takılmışsa sonuç ne olmuş? gibi sorularım vardı, manisalı bir arkadaşa takılmış, o kişininde memnun olduğunu öğrenince bende yaptırdım, bütün 6n kasa pololar colombo takmalı diyorum, orjinal yazılım ve subap yay vs ile kullanılabileceği zaten sitesinde de yazıyor, rölantiyi de bozmuyor, böylece turbo öncesi yapılabilecek ne varsa yapmış oldum:)
sana tavsiyem aracın neyse o araca daha önce istediğin parça takılmış mı takılmışsa sonuç ne olmuş onu önce öğren, yaptıranları forumlarda bul onlarla konuş, her satıcıya güvenilmiyor bu sebepten kullanıcıların görüşlerine güvenmek bana daha mantıklı geliyor, benim için şu an ss 4-2-1 header kapalı kutu, poloda ss header sahibi bulamadım, son susturucuda sebring markasına güvenip yanılmadığım gibi bu seferde markaya güveniyorum, umarım sonuç iyi olur
kusura bakma çıkaramadım, bir sürü forumda bir sürü kişiyle özelden genelden bu konu hakkında yazıştım :)
çok yoğun trafikte rölanti nadir olarak normal çalışma devri olan 900 ün çok altına ani olarak düşüp yükselme yapıyor ama hemen 900 devre topluyor kendini, stop etmemesi benim için yeterli olduğu için sorun etmiyorum...
bu açıklamayı da süper sorunsuz olarak görülmesin diye yaptım, belki yazılımdandır ama çok da önemli bir problem değil şu an için..
belki boğaz temizliği ve adaptasyon da yapılınca geçer..belki de wimmer chip güncellenince geçecek...
MUVAFFAK
20-12-2005, 18:27
2000 ies icin nerden tegmin edebilirim ve nasil olur aceba
muvaffak clubjapon da sana bu konu için egzantrikte öneride bulunmuştum hatırlıyosan ve tool bunun olanaksız olduğunu solemişti. egzantrik takılamaz demişti hatırlıyosan..
leventse
21-12-2005, 17:29
Dereceli egzantriğin Chip-Son susturucu(en azından)-filtre üçlüsüyle yapılması daha doğru olur..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.