'Full Versiyon'a Bak : Dragçı C2 :)
http://fotoalbum.e-kolay.net/gallery/canozbek/pictures/maxxis.jpg
Arkadaşlar özel olarak yapılmış bir C2 karşınızda, SİLİK lastiklerle yere daha iyi tutunan bu 500 hp lik araç işte karşınızda ahahah :hahaha:
taktım bugün 14 lük kar lastiklerini çok komik oldu paylaşayım dedim :hahaha:
MEHMET_CC
22-12-2005, 20:38
bişey Goremiyorrumm Yaa
Merak Ettim
OnurKayacik
23-12-2005, 01:54
hehehe super olmus bende en yakın zmanda kangoonun eskı lastıklerını takacam kar yagmadan
oktay_CTV34
23-12-2005, 02:00
kardeş çok saglam olmuş makina valla züpeerr
cok guzel araba gercekten
http://fotoalbum.e-kolay.net/gallery/canozbek/pictures/maxxis.jpg
şöle yapsak ?
Görkem_GR_013
23-12-2005, 21:13
slickkkkkk c2 eheheheh can çok acaip duruyo olum alet....hayırlı olsun kar lastiklerin.....valla kar yağarsa gelir alırım arakadaki 2 taneyi sana çok 4 tane:)
Oooo cosmik yakışmış. Giderken görseler fazla bişi anlaşılmaz öncekilerde siyahtı :p Ahhh istanbuldada şöle bi kar yağsada :) Dün gece 2 de bişiler atıştırıodu ama:)
sabah bi çıkayım dedim kaya kaya gittim 100 metre ,aynen döndüm giiiitmiiiiyooo
Onurcan Y
24-12-2005, 16:32
185 lastiklerle bile zor oluyo erkin senin durumunu düşünemiyorum:)
Erkin git sök şu 17 leri başına bir iş açmadan..
Berker A
24-12-2005, 20:54
bende bugün bi değişiklik yapıp 195 45 16 olan orjinal jant lastiğimi 195 55 15 lastik ve sac jantla değiştirdim.konforda gözle görülür bi fark oldu.
benim yanaklar bide 60 oldu jant 14 oldu bütün çukulara daliorum :D
ya can,onurcan walla hiç çıkarmak istemiyorum yaa:) çok seviyorum 17 leri :) ama eskiler balkonda bekliyo her ihtimale karşı:)
:)...Benim jant 14 ama ben dalamıyorum...
Demir abi,
40 yanaktan 60 mı 65 mi ne çıkınca böle oldu :D
Erkin balkonda beklio diosunda burda bende bekliom :p
Üstünü ört...Deformasyona uğramasın.
aBi balkon kapalı zaten:) eftalim ya hep korkuyorum yaw diyorum acele şehir dışına çıkmam gerekir de hava şartloarı kötü olur diye korkuyorum çünkü benim gitmem geekebilecek yerlere hep bolu dağından gidiliyor,bolu dağındandan zincirsiz geçirmiyorlar 17liklerede zincir takılmıyor yani gittiğim zaman hava düzelene kadar bolu dağında polisin yanında beklemem gerekebilir böyle bi sorun var o yüzden hep bi korku içimde ,acil bişey olsa direk patlıyorum lastiğim olmasa.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.