'Full Versiyon'a Bak : cam filmi hakkında yardım...
köksal yılmaz
23-12-2005, 12:41
slm dostlar ben aracımın camlarına siyah film çekmek istiyorum ama yasak olduğu için yaptırmak istemiyorum amerikan film diye bişey duydum fırında camı ısıtarak filmi yapıştırıyolarmış oda yasak olmuyormuş renkli cam alsam maliyeti fazla oluyo acaba hangi yolu kullansam ilginize şimdiden teşekkürler...
Berkan A.
23-12-2005, 16:42
benim bildiğim film çektikden sonra ruhsata işlettirirsen bişey yapamıyorlar
ERCANOYUL
25-12-2005, 16:56
% 35 geçirgenlik sınırı var kanunen.yani öyle devlet erkanının arabalarındaki gibi yaptırırsan ruhsata bile işletme şansın yok.
birde modifiye işi yapan yerlerde tüm araba için 250 euro tutan bir laser tarama yöntemi var.camları sökmeden yapıyorlar ve istenildiğinde cam,siyahtan aynalıya,aynalı dan siyaha ve hatta eski rengine döndürülebiliyor diye biliyorum.
hani şu passat ve audi lerde görüyoruz,açılı bakınca hafif içeriyi gösteriyor,tam hizasından bakınca hiçbirşey göstermiyor o tarz.bir arkadaşım yaptırdı arabasına,ruhsatada işletmedi.camlara filmsiz renkli cam vasfı kazandırdığı için yasakta değil bildiğim kadarıyla.
Herhangi bir sınır yok cam filmi,her şekilde yasak...
ahmet-c2
25-12-2005, 22:06
peki cam filmini ruhsata işletmek bize ne kadara mal olur ? ¿
işlenmiyor ahmet ben acayip uğraştım olmuyor,lazer işlenebiliyor diyorlar ama net olarak bilmiyorum
ahmet-c2
25-12-2005, 23:00
ben de çünkü cam filmini işleten hiç duymamıştım neyse ben arka camlara yaptırıp çevirmelerde dua edicem artık :)
benakman
26-12-2005, 01:53
valla arkadaslar ben yaklaşık 7 aydır ziebarttan yaptırdığım orta tondaki filmlerle geziorm birçok seferde polisler tarafından çevrildim ama hiç biri filmlere bakmadı yani sislerden ceza yazdı egzoz ötüomuş falan dedi ama filmleri hiç biri farketmedi şimdiye kadar 5 yada 6 kere durduruldum...ya ben çok şanslıyım yada orta tondaki filmleri farketmiyorlar...
Evet bende ziebart'ta yaptırdım arka camı en koyusundan yabları orta tondan yaptırdım iki senedir kullanıyorum şu ana kadar hiç bir polis durdurmadı..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.