'Full Versiyon'a Bak : TEIN coilover yardimm
MUVAFFAK
27-12-2005, 12:53
2-3 ay kadar once almis olduum TEIN basic coilover kitinden soguk havalarda ve baya bi camurlaninca fln ses gelio aldiktan 1.5 ay sonra yagmurlu camurlu gunler sonrasinda ses yapmaya baslamisti sokulup temizlenmisti ve hic ses yoktu bu aralar gene basladi...yagmurlu gunler taxi ile mi gezicem yani sacma geldi bana... aklima gelen bisi daha var yaylarin arasina bisey geciriolar plastik aceba o ise yararmi tabi sesin nerden yaptini tam bilmioruzz yardim edebilirseniz sevinirimm
kardeş onu nerde yaptırdın namistain damı maslak bende düşünüyorum çünkü...
eger ses geliyosa büyük olasılıkla yaydandır hortum lardan olabilr bence bi göster bugun sordum garantili dediler 1 yıl...
TEIN basic kitin namistainla ne alakası var.. Muvaffak nerden aldıysan oraya gotur, garantisi vardır TEIN lerin. plastik parca dedigin bushing kit sanırım ama TR de hazırda olmayabilir.
MUVAFFAK
28-12-2005, 00:14
yok OKAN yaaa namistain fln degil bizzat kendileri TEIN dir garaantilik bi isleri varmi aceba ki merak ettim simdi ben goturmustum sokuldu temizlendi takildi ses gitti nerden geldii kesin bulunamadi ama
misafir146
28-12-2005, 00:16
Aldığınız ürünü değiştirtme şansınız bile var. Bence şansınızı deneyin
MUVAFFAK
28-12-2005, 00:18
bu gece bodruma gidiorum 3 hafta yokum konuyu acmak icin gec kaldim gibi 2 sene garantisi var galiba tam hatirlamiorum
TEIN garantilidir. Yayların arasına koluan plastik parçalar ise yurtdışında var. (Ben spiltfire'dan aldım) Özelliği yaylarınsalınımını dahada kıstlayarak stabiliteyi arttırmaktır.. Ama Tein gibi bir markanın buna ihtiycının olduğunu hiç sanmıyorum. Aldığın yerle irtibata geçmende fayda var...
Tein sıfır aldıysan sonuna kadar kullan garanti hakkını.
Yapısını bilmiyorum ama acaba amortisör körükleriyle bir alakası olabilir mi?
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.