PDA

'Full Versiyon'a Bak : Citroen Fransız mı ??

redvtr
01-12-2004, 12:59
Kafam bu soruya çok takıldı.aylık yabancı mod dergilerini alıyorum.Genelde Fransız ağırlıklı oluyo doğal olarak.Kesin Citroen olur diye :( tam bi hayal kırıklığı....Fransız dergilerinde ve de internet sitelerinde Citroen i bulmak nerdeyse imkansız...Bi de Citroen in İngiliz boyutu var...İngilizler fransızlardan daha çok ilgilenmişler Cıtroen le...O kadar fazlaki bu ilgileri bazı mod parçaları Fransa da bile yok.Sadece İngiltere de üretiliyor...Garip bi durum bence...Sitelerde cabası...İngiliz mod sitelerinde çok güzel Citroen ler görüyorum....Yalnız ağırlık Saxo ya ait...Bu konu hakkında yorumu olan var mı?? Belki sizlerinde dikkatini çekmiştir bu durum..

nazım
02-12-2004, 21:41
ingilterede tutulmuş bir araç. ve bazı parçalarının orda üretilmeside olabilir tabi ama cıtroen tam bir fransız tabi peugeot,u unutmayalım....:thumbsup:

Sefa_vts
06-12-2004, 18:36
tabiki öyle mesela yerli marka olan yed in ürettiği antenler olsun pas paslar olsun ne şahin ne serçe için ithal arabalar ağırlıklı çünki tutulan ve mod için uygunu onlar..yani ingiltereninde pug ve ctrn merakını unutmamak gerekir...

Ergin
19-12-2004, 00:28
Citroen zaten bildiğim kadarıyla ya Peugeot ile ortak yada Citroen'in sahbihi Peugeot

Haluk
19-12-2004, 00:50
O bir Fransız. Bir Anadolu ziyaretinde "Çitoren" olarak telafuz edildiğini duydum. Arabayı görmesem anlayamayacaktım. Duyarsanız şaşırmayın :)