'Full Versiyon'a Bak : DTM Kanat !!!
DTM kanatlar trafikte yasaklandı mı!!! Eskiden DTM li makina çoktu piyasada ama şimdi çok nadir....Bi arkadaşımdan DTM lilerin ekipler tarafından bağlandığını duydum.Doğrumu bu???
DTM lenmeyi düşünüyodum...DTM yüzünden çevrilirsek daha çok şey çıkartır bu ekipler kesin bağlanırız :D egzoz niye ses çıkarıyo niye alçak araban niye niye niye ...... uzar da gider :D
1 ay önce bizim vardı artık yok yeterince acık oldu sanırım :opa:
DTM zaten yasaktı.
caddedeki o taksicinin olumunden sonra bu boyuta geldi olay
Doğana şahine dtm takılıyorsa ben kendi arabama takmam arkadaş...
Sefa_vts
06-12-2004, 18:41
yasaktı aslında zaten normalde bir vidanın değişmesi yasak araba üzerinde de göz yumuyolardı..ve taksicinin ölümüyle herşey birden lehine oldu modifiyenin ve nasibini alan dtm oldu :(
VTR em tamirciden çıksında inadına taktırcam DTM :D
ya arkadaşlar palio kitcar da kullanılan dtm'den bulma imkanımız varmı acaba ?
seckin-07
01-06-2007, 17:59
yasaksa inatlaşmaya gerek yok bence
http://www.autoclubturkey.com/y_garage_view.php?garageid=77432
iyi olmuş bence yasaklanması zaten önüne gelen takıyordu,acayip bir görüntü kirliliği taksiden tutunda ,şahin-doğana kadar herkeste vardı,sonuçta sadece şekil için takılıyordu
herkes şahsi tercihi ama.bence gereksiz..saçma...abartı..vs vs vs
sanki herkez o kanatları takıp hafta sonu pistte yarışa çıkıyormuş gibi gereksiz yakıt tüketiminden başka bi işe yaramıyor zaten
bi halta yarıyo sanıyolar ama dediğin gibi yakıt artışı ve son hız düşüşünden başka bişi değil
Hakan C2
03-06-2007, 21:50
kişisel zevktir bi halta yaramasada onaylı ürünler satılmalı ve yasal olmalı bence.Zaten ülkemizde cok zengin kesim dısında pist olayı fln yok zaten pist yok.Bu tip kuralları cok sacma buluyorum madem satılıyor ozaman takılsın.Aynı sekilde egsoz cam filmi ıvır zıvır herseye laf ediyorlar.........
ayhan.vk
04-06-2007, 00:52
valla bende var,, arada çeviriyorlar,,, yakında sökebilirim ,,,(belki)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.