'Full Versiyon'a Bak : Uçan yumurta:)
http://img410.imageshack.us/img410/4458/271220050021ao.jpg
http://img416.imageshack.us/img416/5613/271220050016cc.jpg
Havaalanında arabamı çekti polisss:(
Bu arada Can sana bi türlü resim çekememiştim:) al sana 5 lik eibach:)
haydaaa...
Erkin geçmiş olsun yavv.. bende başlığı okuyunca komik bişey sandım :(
Geçmiş olsun erkin. Yerden hawalanmışın sonunda :p
ahmet-c2
29-12-2005, 19:35
bi dk bi dk. sen arabanın yanında mıydın arabanı çekerlerken ? ona rağmen çektiler mi :(
işallah jantlar çizilmemiştir.
yok o resim indirilirken:),yok o jantlara gelen yerler lastik takoz,bende demir sandım onları tam karıştrırıyodum ortalığı,bektım bişi yok lastikmiş :):):)
Berkan A.
29-12-2005, 19:53
geçmiş olsun erkin abi...
yumurtayı kırmadığın sürece sorun yok.. geçmiş olsun iyi kurtarmışsın.. havaalanı polisi biraz sıkı bu konuda çünkü..
arabanı uçarken gördüğünde neler hissettin..ben babamın arabasıyla gittiğimde bu manzarayı gördüğümde baya bi panik olmuştumda:)
MEHMET_CC
29-12-2005, 21:01
74 BA SEFER SAYILI YUMURTA KALKIŞA HAZIRDIRR::D:D:D:D
olm erkın en azından senınkını saglam kaldırıyorlarr::(
ahaha ya ben havada görünce jantlar gitti dedimm ilk düşüncem oydu baktım bişey yok gülmeye başladım dedim bağlarız polisi ama ııı hııhhh olmadı:(
Neyse zamanında olaya vakıf olmuşsun....Daha büyük sıkıntılardan'da kurtulmuşsun....
Onurcan Y
30-12-2005, 01:49
geçmiş olsun erkin...kolay çıkartabildin heralde arabayı?
ewt kolay oldu onurcan:) 40ytl çekici parası+45ytl ceza kesilince hemen indirdiler:D:D:D
haldunXsara
30-12-2005, 02:12
demek arabayı bi kez hoplatmanın maliyeti 40YTL. vay bee :D
Burak Mehmet
30-12-2005, 02:23
dostum çok geçmiş olsun allahtan ciddi bir sorunla karşılaşmadan geri indire bilmişsin...benim bi arkın focusunu çekerlerken ön tamponuu kırdılar ama onu aracın arkasına bağlamışlar....
Burak Mehmet
30-12-2005, 02:25
yanlız bişi söyleyimmi
aracın burada ki fotoları garajındakilerden daha şık bence:thumbsup: cidden çok agresif görüoo burada
ahah teşekkür ederim,garajdakiler eski hep yaysız falan bayramdan sonra bi kaç işlem yapacağım sonrada güzel bi garaj yapacağım inşallah
dostum çok geçmiş olsun allahtan ciddi bir sorunla karşılaşmadan geri indire bilmişsin...benim bi arkın focusunu çekerlerken ön tamponuu kırdılar ama onu aracın arkasına bağlamışlar....
ciddi sorun mu? adam 95milyon para vermiş evlat acısı gibi çökmüştür içine daha nolsun arabayı mı yaksınlar:)
şaka bi yana harbiden dedği gibi bu arabayı kaldırırken yaşanan kazalar ortada düşürüp kırmamışlar yumurtayı buna da şükür.. yok ya bu trafik polisleri alem. adam gelmiş işte indir ver biraz nasihat et ama yok nerdeee..
dümdüz yokuş aşağı yol azcık bastık hemen hız cezası allah allah ya tamam bidaha yapmayız hiç mi bi uyarı yok önce ya...
laf aramızda ben
"radarı görünce frene bastım radarın önünden 40la geçtim nasıl 120 oluyo?"dedim
"okadar salakta diiliz radar 400metreden almaya başlıyo koçum" bunu sizin güvenliğiniz için yapıyoruz" demişti..yani radarı görünce boşa yavaşlamayın bari harbi geçin radardanda cezada güzel bi rakam yazsın:)
Burak Mehmet
30-12-2005, 03:07
doğru diyosun fakat herkez bizim gibi değil uyarılardan anlamıyo millet sonra kurunun yanında yaşta yanıyo...ben şirketteki aracla sürekli ewrak fln taşıyorum senetler sepetler güvenlik için arka camlara koyu renk film koydum süreklii başım belaya girioo adamlara anlatıyorum bi müsamada yok...ya abi diyorum bak benim kendii arabam simsiyah hevesim olsa ona takardım bu mecburyeten diyorum,ewraklarını sigortalattır diooo:sinirli:
+++++++ 40 ytl 45 daha 85 ediodu en son:) :)
mustafa ertekin
30-12-2005, 08:40
geçmiş olsun.... ama c3 havadada bir başka güzel duruyor.. maşallah...
Geçmiş olsun erkin. Sonunda uçurdun Yumurtayı :D
metin_akinturk
31-12-2005, 14:00
gecmiş olsun erkın yakalamışsın yine iyi'ki bazıları geri indirmiyoda
gökan_huju
31-12-2005, 14:11
erkıncım geçmiş olsun valla üzüldüm bende farklı bişey zannettım forumu
YAW RESİMLERİ GÖRÜNCE ACABA ÜST MODİFİYE BİTTİ ALTA MI BAŞLADIN DEDİM:hahaha:
ahaha nerede mertcim:) ama bayramnadan sonra bombalarım olcak inşallah:)
Onurcan Y
02-01-2006, 00:01
bende bugün bi trafik polisi yazan aracın yanından şehir içi yolda 135 ile geçtim bi nevi o yola göre uçtum yani inşallah bişi olmaz....gerçi plakaya yazma devri kapandı ki o an radar ölçümüde yapmıyolardır resimde çekmiş olamazlar heralde bişi olmaz ama emin değilim...
bende sandım LSD kapımı yaptırdı kanatlandı geliyo diye :D yoksa benmi fazla uçtum :D geçmiş olsun erkin...
ahmet-drs
02-01-2006, 03:45
hehueh..cok guzel ucuyo be..:)Ama LSD kapıyla ucsa daha guzel olurdu:D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.