'Full Versiyon'a Bak : dobloya ledli stop
seffaf camli yapildigini biliyorum ama cirkin oluyo bi arkadasim bi dobloda ledli stop gormus ben arastirdim ama bulamadim bilen arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim:kararsiz:
valla ılk defa senden duydum ama duydugum kadarıyla orjınal farı ledlıye cevıren yerler var....
seffaf camli yapildigini biliyorum ama cirkin oluyo bi arkadasim bi dobloda ledli stop gormus ben arastirdim ama bulamadim bilen arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim:kararsiz:
Hakan sana kim sölüyo kanka bunları yaa..? bende ilk defa duydum kanka.
metin_akinturk
05-01-2006, 18:42
yok gormedım ama yapılabılır
OSMAN AKTEPE
05-01-2006, 20:15
walaha ik senden duydum bulursun mutlaka koy siteye
Mertcan M.
05-01-2006, 20:35
Ya ledli stop yokta dediğin gibi şeffafları var şu an.Senin araba gri olduğu için yakışır yani kötü durmaz.
http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=31372
ömür mahkemenin bi arkadaşı soyledi ankarada bıyer dediler ama tam bilmiyolar galiba yapma yani kendileri yapıyomuş ama yerini bulamadım
ankara'da idi sanırım..dergide ilanı vardı..2000 stop diye bi firma olması lasım..
cabrioman
06-01-2006, 17:50
eğer stop camları yeterince şeffafsa, güzel bir ledli sistem yapılabilir, ben kendi aracımınkini kendim yaptım we gayet de memnunum, hem orj. stoplrı kullandım yani görüntü değişmedi, hem de yakınca inanılmaz güzel duruyor, garajımda görebilirsiniz...
Suleyman5902
06-01-2006, 18:46
Aksarayda Ercü Oto da görmüştüm, bildiğiniz Stop ampulunü LED'li hale getirmişler, Dibi aynı, yani Normal ampul takar gibi Ledli üzerinde yaklaşık 10 led olan bir stop lambası takıyorlar, belki gördüğünüzde böyle bir uygulama vardır...
Eğer benim arabamın stopuna uygununu bulsaydım bende alıcaktım çok güzel bir şey...
mrb dodlo için renkli mako marka şeffaf stoplar iki çeşit olarak var
istersen bu konuda yardımcı olabilirim
çok iyi olur fotolarını gönderirisen sevinirim
JTD Serkan
29-10-2006, 01:16
harbi yaa bende merak ettim şimdi iç görmedim piyasada...
mehmet-R
29-10-2006, 04:55
eğer stop camları yeterince şeffafsa, güzel bir ledli sistem yapılabilir, ben kendi aracımınkini kendim yaptım we gayet de memnunum, hem orj. stoplrı kullandım yani görüntü değişmedi, hem de yakınca inanılmaz güzel duruyor, garajımda görebilirsiniz...
ledleri sıralı mı aldın yoksa kendinmi ayarladın teker teker???
eğer böle bir stop bulursanız banada haber verin..
2 takım alırım hemen
Erdem Deniz
09-12-2006, 10:22
Ben de şahine led li stop yapmaya çalışıyorum şu anda projemiz çizim aşamasında inş. bitirince fotolarını koyarım buraya...
Ben aracımım sinyallerinde ledli ampul kullandım gece çok güzelde gündüz pek fazla fark edilmiyor, arka stoplardada denedim malesef iyi sonuç vermedi
http://img224.imageshack.us/img224/6823/ke7ql7.jpg (http://imageshack.us)
Erdem Deniz
09-12-2006, 16:49
Ben aracımım sinyallerinde ledli ampul kullandım gece çok güzelde gündüz pek fazla fark edilmiyor, arka stoplardada denedim malesef iyi sonuç vermedi
Stopların şaffaf olması gerekiyo şeffaf diilse gündüz fark edilmez...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.