PDA

'Full Versiyon'a Bak : Yan çıta iptali

MuratYurtluk
04-01-2006, 10:46
Selam Arkadaşlar
Bir çok kişinin ısrarı sonucu yan çıtaları boyatmaktan vazgectım çünkü bir süre sonra mutlaka dökülüyormuş. Bana özellikle anadolu yakasında yardımcı olabılecek avr. da olur gerçi yan çıta iptali yapabilecek Act üyelerinin kefil olabileceği bir usta , yer var mı? aracım Clio2
2. soru ise biraz fantazi oluyor :) bu yan çamurluk uzerinde sinyaller varya bunları ledli hale getirebilirmiyiz var mıdır boyle bır yer gerçi çok zor bir şey değil elektronik bölümü mezunu biri bile yapabilir

ümit-SR
04-01-2006, 10:58
çıtaları plastik astarı kullanarak yaparsan aslanlar gibi kullanırsın.hiçbirşey olmaz.arkadaşımın crx'inin kalorifer ızgaraları boyalıydı.6-7ay kullandı arabayı satana kadar.en ufak bir dökülme olmadı.2-3 ay önce bir civic sedan boyattık;kapı kolları,çıtalar,arka plakalık,aynalar.malzemeleri;plastik astarı,sertleştirici,boya,vernik,tiner..toplamı 45 milyon falan tuttu.ama işçilik kaç para ödersin orasını bilemem

MuratYurtluk
04-01-2006, 12:10
yok mu ?

Sabri-A
04-01-2006, 13:50
LED li değil de park lambası olmuyor mu?? Mavi falan:
)

MuratYurtluk
04-01-2006, 14:05
oyle mavi falan ıstemıyorum yeni bmw serisinde dikkatlice bakarsanız on sinyaller led li sarı led. bende çamurluktaki sinyalleri bu hale getırebılecek biri var mıdır dıye soruyorum ama ???

misafir146
04-01-2006, 19:56
Çıta boyatma kalitesiz işçilikler sonucu hüsranla sonuçlanıyor genelde. Ayrıca cliolarda çitaların boyandığı çok çabuk göze çarpıyor bence...

LED uygulaması için biraz iş kendi becerinize kalacak sanırım çünkü özellikle bununla uğraşan yada uğraşacak birini henüz görmedim :) elektrikçi bir arkadaşınız ile ufak ledli ampuller alıp ufak sinyal kalıbı çıkarttırırsanız sanırım zorlanmadan dilediğinizi gerçekleştirebilirsiniz...

Korhan O:K:G:
05-01-2006, 00:46
oyle mavi falan ıstemıyorum yeni bmw serisinde dikkatlice bakarsanız on sinyaller led li sarı led. bende çamurluktaki sinyalleri bu hale getırebılecek biri var mıdır dıye soruyorum ama ???
Hella markasının sizin aradıınız tarzda yan sinyalleri bulunmaktadır:cool2:
üzerinde 3 tane led sıralı var ve aracınıza direk takıosunuz :thumbsup:
tabi sizin yan sinyal yuvaları cok geniş olmadıı sürece

misafir146
05-01-2006, 01:16
işte sorun orada :) Clionun yan sinyalleri çok çok geniş değil

MuratYurtluk
05-01-2006, 10:52
Teşekkürler arkadaşlar Hella da bulamadım olsa bile herhalde clio için yapmazlar neyse bundan 1-2 sene sonra bu ledli yan sinyaller moda olur aha şuraya yazıyorum
:)

atiturhan
05-01-2006, 12:23
arkadaşım, ebay.de adresine bak almanya ebay ı bu. illaki almanyada bi tanıdığın yada akraban vardır. Oradan bulabilirsin sanırım.

MuratYurtluk
05-01-2006, 13:58
e-bayda baktım ama clio iiçin yokbir ara fırsatını buldugumda karakoyde elektronikcçilerde gezip yaptırıcam boyle bırşey patentini alıp paraya para demiycem
:)