'Full Versiyon'a Bak : kapıların otomatik kilitlenmesi
TorqueTuning
04-01-2006, 12:46
vw grubu araclarda vag-com'la yapılan bi ayar ile 13 km hızı gectikten sonra kapılar otomatik olarak kilitlenebiliyormuş aynı sekilde de stop edildigi zaman kapı kilitleri acılabiliyormuş...((daha dogrusu bunu bir beetle'da gordum ama tam olarak oda nasıl yapıldıgını hatırlayamadı)) fikri olan var mı???
Evet vag-com ile yapabilrisin. Yapman gereken cod'a +32 eklemek.
Yapman gereken cok basit, adimlar bunlar;
[Select]
[35 - Cent. Locks]
[Recode - 07]
Enter the coding below (yazan rakkama +32 ekliyeceksin)
[Do It!]
Bitmistir gecmis olsun ;)
Not: Bu sayfadada vag-com un online demosu var bakip buradan daha iyi fikir edinebilirsin.
http://www.ross-tech.com/vag-com/tour/main_screen.html
aynı sistem bnm arabamdada war 2003 model a4 ben serviste yaptırdım ve hiç bi ücret almıolar...
Serkan-BT
06-01-2006, 10:47
Vag-Comla ilgili ne gibi atraksiyonlar var daha acaba, baksanıza her dakka yeni bir şey çıkıyo :D
www.ross-tech.com sitesinde baya bir sey var vag-com la yapilan seylerin listesi
TorqueTuning
09-01-2006, 11:47
Verdiğiniz bilgiler için tşk.ler arkadaşlar... :)
bu kapıların otomatik kilitlenme işini kendimiz yapabilirmiyiz acaba..
Tabiki kendin yapabilirsin ama dizustu bilgisayara ve ara baglanti kablosuna ihtiyacin olacak. Programi kendi sitelerinden indirip sinirli olmak kaydi ile bir cok seyi degistirebilirsin.
TorqueTuning
17-01-2006, 11:16
:thumbsup: tesekkur ederim, bilgi paylasımı için
oncelikle paylasim icin tesekkurler ama ara kabloyu nerden bulabilirizz....
serviste de yaptırılıyo biliyo benim bildiğim.52 diye bir cıhaz var onlar.
oncelikle paylasim icin tesekkurler ama ara kabloyu nerden bulabilirizz....
Kablonun bir cok kopyasi var ama cok sorunlu yada hic calismiyorlar. En temizi ross-tech den almaktir derim.
bence en güzeli serviste yaptırmak derim..
mustafa6023
02-02-2006, 00:41
abi komik bi olay anlatcam bu otomatik kilitle alakali 2006 a3 u evin onunde calisir halde kapinin onunde biraktim yolda giderken kilitli oldugu icin kilidi acmadan kapiyi actim ve kapadim neyse sonuc olarak kapiyi kapattiktan sonra araba calisir halde kendini kitledi (yedek anahtar olmasa baya guzel olcakti) biraz da bizim salakligimiz ama gene de mantiksiz
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.