'Full Versiyon'a Bak : F1 egzos
SeLman-U
07-01-2006, 03:36
bundan 5 yıl önce falan Alanya da modifiyeli bir passat vardı istanbuldan gelen burda esnaflık yapan birinindi sanırım arabadaki egzos sistemi F1 sesi veriyodu ve yapma bir sistem değildi orjinal bi üründü altındaki düğmeyle ses on/off yapılıyodu ama markasını bilemiyorum şu an.. daha sonra burdaki egzoscularda ondan esinlenerek yapmaya çalıştılar ama randıman alamadılar bu konuda fikri olan varmı?
ERAY_Astra
07-01-2006, 14:59
valla o dedigin egsozdan istanbulda sarı bi e36 kasa 320de vardı.hatta a-c tuning yapmıstı.ali ustayla konusmustum nası oluyo bu die? egsozun icine pervane koymuslar.ama ses manyaktı..
aradığın şey Tubi Exhaust.. genelde m3lere koyuyolar ve ferrari sesi weriyo ama 5000 dolar fln diye hatırlıyorum.. şurayı bi incele istersen..
http://www.tubistyleusa.com/multi-audi.html
misafir385
07-01-2006, 21:09
valla motor egzozu koyup turbolu araçlardan kawasaki türü motorsiklerdeki sesi tutturanlar var ama senin sistemi bende yeni duyuyorum
Mert cim Tubi egzoz ları 11.000dolar diye biliyorum:) direk ferrari sesi:D
Suleyman5902
08-01-2006, 22:24
arkadaşlar f-1 egzosunu ist-topkapıda 170 ytl civarında yapan bı usta var ben o egzostu bi şahında dinledim keşke dinlemez olsaydım manyak bi ses f-1 sesinin aynısının tıpkısı yaptırmak isteyen arkadaşlara daha sonra adres veririm şu anda adres yanımda diil bide bu egzost vanalı cınsinden kolla kapanıp açılıo yani
Bende Maslak sanayide Bi Şahinde dinledim, Şahin o sıralar toplanmaktaydı ve yarım yamalak yolda gidiyordu bende ona bu sesi yakıştıramadığımdan bi saat etrafımda Ferrari aradım:hahaha:
TorqueTuning
09-01-2006, 12:38
Bu tür pervaneli/vanalı uygulamarın performanslı araçlarda sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Zira Egsoz gazının tahliyesi ses alacağım diye, son derece sağlıksız bir şekilde sıkıştırılıp bir pervaneden geçiriliyor. (Yüksek ihtimalle bunu performanslı kullanımda parçalayıp atarsınız, yada aracınız hararet sorunu çıkartır)
Mert cim Tubi egzoz ları 11.000dolar diye biliyorum:) direk ferrari sesi:D
sağ taraf 5000, sol taraf 5000, 1000de takma desen senin hesabın doğru oluyo:hahaha: bu arada ben başından beri ferrari sesi olarak cvp veriyorum.. f1 sesi diye bişey yoktur.. ne koyarsanız koyun 18000 dewir çewiren bi motorun egzosundan çıkan sesi alamazsınız:opa:
ayhan206
09-01-2006, 16:26
performansı cok fasla dusurur bence sen yapıştır sebrıngı olayı bıtır kardesim
S.Can KAP
09-01-2006, 22:36
Ya tubi dediğiniz sesin f1 V10 motoru sesiyle yakından uzaktan alakası yok..V10'un devirlendikten sonra dışarıdan duyulan sinek vızıltısına benzeyen sesten bahsedio arkadaş..Tubiden bu sesi alamazsın zaten imkanı yok..Tubi süperspor otomobiller için üretilmiş performans tipi egzos başka bi özelliği yok,ortalığı etkilemek için ideal..Süperspor otomobiller dışında da başka otomobillere takılsa çok komik ses verir die düşünüorm..
TequiLa CuLTuRe
11-01-2006, 01:08
O olayı 1-2 sene önce fuarda görmüştüm kırmızı bi Bmw e36 ya takmışlardı hatta orda sorun çıkardı tirbünü çıkardılar fln diyen arkadaş doru soöylüyor yağlıyosun o şekilde oluyor bilediğiniz pervane ya çok süratli dönüyor ve o ses çıkıyor ses manyak ama arabada nası bi etki yaratır o muamma...
puntoo_sport
28-12-2006, 18:00
arkadaslar o sızın f1 egzoz dediğiniz egzozu ben taktırdım pejo 307 dizele elektronik bi aksam uzaktan kumandalı ama cok iyi bir ses veriyoo deli gibi bunu bursada takıyolar orjinal yapma felen değil fiyatıda 400 ytl cıvarıı
SeLman-U
29-12-2006, 01:16
Yapma olmayan orjinal olan bu tarz değişik sistemler varsa lütfen daha detaylı bilgilendirelim birbirimizi
onurarslan
03-01-2007, 23:39
arkdaşlar ben size adresini verim siz direk orayla halledin işinizi
latifağa cad. gürün sk. başoğlu sanayi sitesi no:43 topkapı / istanbul
tel: 0212 482 39 97 cengiz özkaya
en son actden bi arkadaş yaptırmıştı gene benim yardımlarımla 120 ytl cıvarı bişeydi ama fiyatta deişiklik olmuşmudur bilmiyorum
arkadaşım bu verdigin adres agar egzost un mu eger öyle ise ordaki usta gitti başka yere
adanada bir şahinde ses mükemmel
sağ taraf 5000, sol taraf 5000, 1000de takma desen senin hesabın doğru oluyo:hahaha: bu arada ben başından beri ferrari sesi olarak cvp veriyorum.. f1 sesi diye bişey yoktur.. ne koyarsanız koyun 18000 dewir çewiren bi motorun egzosundan çıkan sesi alamazsınız:opa:
kesinlikle
adanada bir şahinde ses mükemmel
bende duydum bunu.çok kötü... uzaktan kumandalı araba sesi çıkıyor.ama adamın istediği dikkatleri üzerine toplamak zaten
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.