'Full Versiyon'a Bak : Spor yay
doktor258
09-01-2006, 20:42
Arkadaşlar 2005 model Renault megane sedan diesel aracım var.Araç yüksek duruyor ve yol tutuşu iyi değil .Eibach ( 3.5 cm ) yayı orijinal amortisörleri ile birlikte kullanmak istiyorum Ancak yayın orijinal amortisörlere olan etkisi konusunda ve diğer konularda tereddütlerim var yardımcı olursanız sevinirim
WALLA BENDE CLİO YA TAKTIM ÜZERİNDE 15 JANT 195 50 15 LASTİK WAR WE 3.5 CM LİK YAY KOYDUM EIBACH KİTAP GİBİ OTURDU HERHANGİ BİŞİYİNİDE GÖRMEDİM ŞİMDİYE KADAR YOL TUTUSU BAYAGI DEİŞİYOR :thumbsup:
doktor258
09-01-2006, 21:05
Peki çok zıplatıyor mu bozuk yollarda bir de arabanın içeriden sürüş pozisyonu alçalıyor mu ? çünki megeanların sürüş pozisyonları biraz yüksek v e bu da benim hoşuma gitmiyor.
EWET YERE BİRAZ OTURUYOSUN AMA O KADAR ZIPLATMIYOR MALUM YURDUM YOLLARI BOZUK ONA GÖRE SÜRÜCEN ARTIK :thumbsup:
misafir146
09-01-2006, 21:26
Eibach yayı aracınızda kullanabilirsiniz , sorun da yaşamazsınız. OKAN arkadaşımız orjinal amortisörleriyle kullanıyor. Zıplanmanın çok olacağını sanmıyorum.
Yayın, orjinal Amortisörler üzerindeki etkisine gelince uzunca bir süre sürüş performansından memnun kalacaksınız ve sert yayların amortisörlere etkisi çok olumsuz şekilde olmayacak.
gökan_huju
09-01-2006, 21:58
3.5 cm yay gercekten işine yarar 5cm alırsan yada daha fazla ılerde jant alma olasılıgn olurmu bılmem 5cm yaramaz işine 3.5 al yeterli
bende 3.5 eibach yay war 17 jant war orjinal amortisörlerle kullanıyorum sekiyorum :D Mutluyum
atiturhan
10-01-2006, 20:44
SX bravo'm da koni sport ve -45mm omp yay kullanıyorum. Yol tutuşundan son derece memnunum ama türkiyenin yollarından memnun değilim. Konuyla ilgili fikrimi söyleyeyim: 3.5cm Eibachları Monroe Reflexler le tavsiye ediyorlar. Araştırın bi. Reflexler her araca göre bulunuyor ve standart amortisörlerden daha kaliteli ve bi inceden daha sert diye biliyorum.
Selamlar...
Arkadaşlar 2005 model Renault megane sedan diesel aracım var.Araç yüksek duruyor ve yol tutuşu iyi değil .Eibach ( 3.5 cm ) yayı orijinal amortisörleri ile birlikte kullanmak istiyorum Ancak yayın orijinal amortisörlere olan etkisi konusunda ve diğer konularda tereddütlerim var yardımcı olursanız sevinirim
slm doktor,
benim megane sedan aracımda orjinal amortisorlerle uyguladıgım maxtrac'ın 3,5 cm lik yayları var araçtan hem görünüş hemde yoy tutuşu olarak çok memnunum ama tabikide orjinal amortisorle bu tur yayları kullanmak turkiyede pek ii denemez yol koşularından dolayı, konfor diyosan eger eibach birazdaha yumuşak bi yaydır maxtrac la kıyasladıgın zaman...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.