'Full Versiyon'a Bak : yakıt tasarruf ürünleri
arkadaşlar yakıt tasarruf ürünleri hakkında bilgisi olan varmı ? Bu günlerde ekoyak adlı bi ürünü çok duyuyorum . Kullanan arakadaşım varmı ??? :kararsiz: 1600 motor bravo aracım var .. Ürün ü tavsiye edermisiniz..
hepsi palavra, bende iki tane var, biri odtü onaylı olan diğeri super ekonomi diye birşey, satarım istersen sana :)
misafir1156
14-01-2006, 22:42
paranıza yazık,böyle dolandırıcılara fırsat vermeyin:sinir:
Harun Emre
14-01-2006, 22:44
gercekten bı ıse yaradıkları yok soforde bıter hepsı kullnımında bıter bız 90 100 kmh arasında ankden kusadasına yarım depoyla gıtık meselaa
metin_akinturk
14-01-2006, 22:51
mıknatıs takmıştım ben karburatore gıden benzın hortumuna
yakıtta 10 bınlıra fark ettı cekıste arttı
misafir1156
16-01-2006, 00:04
mıknatıs takmıştım ben karburatore gıden benzın hortumuna
yakıtta 10 bınlıra fark ettı cekıste arttı
arkadaşım kusura bakma ama ben böyle palavra zamazingolarla şu kadar beygir aldım,bu kadar az yaktım diyenlere ağzımla gülmem:hahaha:
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. ben de bi işe yaramıyacağını düşünmüştüm aslında.. :thumbsup: ama genede merak işte insanın içine bi umut tur diye düşüyo..
cabrioman
17-01-2006, 16:10
walla bir odtu mezunu olarak, üniversitemin adının bu işe karışmasından inanılmaz üzüntü duyuyorum...ama size onun da gerçeğini açıklayım, odtu nün verdiği raporda bu aletin yakıt ekonomisi sağladığı kesinlikle yazmıyor, sadece akışı düzenleyici bir etkisi olduğu yazıyor...yani rapor var ama başka türlü...sakın inanmayın hepsi palavra...
Adamlar yakıttan 0,02lt kısıcaz diye hidrolik pompalı direksiyon sistemini kaldırıp elekto-mekanik sistemleri yaygınlaştırmaya çalışıyolar,ne kadar para döküyorlar ondan sonra 2 tane çok bilmiş gelip şöyle tasarruf böyle tasarruf demiyor mu, deli oluyorum ya.
metin_akinturk
17-01-2006, 20:15
arkadaşım kusura bakma ama ben böyle palavra zamazingolarla şu kadar beygir aldım,bu kadar az yaktım diyenlere ağzımla gülmem:hahaha:
mesajını yenı fark ettım
arkadaşim terbiyesizlik yapma sevıyeli ol biraz:sinir:
arkadaş soru sormuş yardımcı olmaya calıştık
bende gıdıp para vermedim bende ınanmadım
birisi almiş inceledım baktım mıknatıstan farkı yok
gıttım mıknatıs taktım denedim gordum hala da kullanıyorum
nıye ben uydurıyım benim o cıhazların satılmasından kazanç'ım mı var
sacmalama yazdıklarına dıkkat et lutfen :sinir:
misafir1156
18-01-2006, 13:06
mesajını yenı fark ettım
arkadaşim terbiyesizlik yapma sevıyeli ol biraz:sinir:
arkadaş soru sormuş yardımcı olmaya calıştık
bende gıdıp para vermedim bende ınanmadım
birisi almiş inceledım baktım mıknatıstan farkı yok
gıttım mıknatıs taktım denedim gordum hala da kullanıyorum
nıye ben uydurıyım benim o cıhazların satılmasından kazanç'ım mı var
sacmalama yazdıklarına dıkkat et lutfen :sinir:
Ben fikrimi yazdım ve çoğu bilinçli arkadaşta benimle aynı fikirde zaten, daha fazla söze gerek yok:opa:
ismail_07
25-01-2006, 11:01
arkadaşım en tasarruflusu bence lpg sen böyle şeylere boşa ümitlenme bence ben nasip olursa Focus GHİA' ma sıralı sistem dedikleri lpg bağlatacam nede olsa birinin litresi 1.40 ykr birinin ise 2.60 ykr. ne gerek var fazla vereyim. Devlet 0,40 kuruşluk benzini 2.60 ytl ye satarsa, halkta böyle çeşitli arayışlara girer saygılarımla.
BULENTsdrby
25-01-2006, 13:21
arkadaşlar yakıt tasarruf ürünleri hakkında bilgisi olan varmı ? Bu günlerde ekoyak adlı bi ürünü çok duyuyorum . Kullanan arakadaşım varmı ??? :kararsiz: 1600 motor bravo aracım var .. Ürün ü tavsiye edermisiniz..eyvah yeni bir marka sakın kullanma
SINAN CEM
01-02-2006, 20:14
Lpg falan takıp arabanın orginallini bozmaya degmez ya dedikleri gibi 90 veya 100 kmh hızla gitcen yada 1.6 motorun cok yakmasına bişi demicen cunku cogu fiatın 1.6 lu aracı cok yakıyor bunun uzerine zaten fiatta örnek werirsem 2006 model stilosunu 1.4 motor ve 6 vites yaptı daha az yakıt yaksın diye
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.