'Full Versiyon'a Bak : Kadran....
Furkan_İmprezaGT
14-01-2006, 21:50
Arkadaslar aracımın kadranını degistirmek istiyorum...sole koyu mavi renkli saasalı bi kadran arıyorum..nereden temin edebilirim hic bi fikrim yok...yardımcı olursanız sevinirim
aracının markası ve modeli nedir??
ebay.com da arat istersen aracın modelini ona uygun ne varsa çıkar zaten
Arkadaslar aracımın kadranını degistirmek istiyorum...sole koyu mavi renkli saasalı bi kadran arıyorum..nereden temin edebilirim hic bi fikrim yok...yardımcı olursanız sevinirim
bende kadranımın ışıklarını değiştirmeyi düşünüyorum normal ışıklarından bir iki tanesi patlak herhalde ışık çok az kadran ışıkları normalda sarı onları MAvi renk yaptırabilirmiyiz araba MERCEDES 124 kasa
Mavi park lambaları veya mavi ledlerden yararlanabilirsiniz...
bu işin bi resmili anlatımı olsa çok işe yarar ya benim 98 monde bende aynı dertten şikayetciyim
bütün olay kadranın sökülmesi ve yeniden montajda ibrelerin dogru göstermesi cesaret edebiliyorsanız ii bi elektrikçi bulmanız gerek...
gökhan_gülerer
25-03-2007, 13:37
kadran elektrikçisi arıyosanız ankara ostim camiisinin altında oto elektrikçisi var adını hatırlamıyorum ama adam 10 dakkada söküp tamir edip takıyo
ozKaN_26
25-03-2007, 13:56
ya bende de 206 var. çok kolay sökülüyor devrelerine kadar söktüm ledli zannettim ledleri değiştiririm die tahmin ettim ama ledli sistem yok yeşil board un üstünde böyle entegre gibi şeyler var. onlar yanıo keşke fotolasaydım...
ADEMUCUNCU
25-03-2007, 21:30
arkadaşlar ben benim kadranı arkadan aydınlatmalı yapıyorum yakında uygulama fotoalrını atarım şu an ibreleri sökmekle meşgulum. bu arada. şunu söylim.. Öyle her kadran aracınıza uymaz o yüzden boşuna uğraşmayın alırsınız elinizde patlar. kadranın arkasında ki giriş erminali uymaz.2. ise alacağınız kadran yeni model bir kadrandır km si okuyuculu olur o da olmayacak haliyle.O yüzden şunu yapabilirsiniz dışardan aydınlatmalı kadranları sökersiniz kadran zeminini tabelacıda bastırırsınız şeffaf şekilde arkadan ışık alacak şekilde led takarsınız olur biter
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.