PDA

'Full Versiyon'a Bak : Angel konusuna açıklık getiriyorum,yaptırdım

Erkin
21-01-2006, 21:07
Arkadaşlar angel eye yaptırdım burada aya konuşmuştuk,
JSV nin neon angel larını Mert Tuning(suat) abiden alıyoruz piyasada suat abiden ucuza veren olmaz, sonra göztepe sanayi de İBRAHİM USTA (stopçu) var ona gidiyoruz yalnız gitmeden evvel farları söktürüyoruz, bırakıyoruz ertesi gün gidiyoruz ve alıyoruz durum bundan ibaret angel eye ın çifti 50 ytl ben 2 çift aldım 100ytl montaj için ise 150ytl(pazarlık payı var) ibrahim ustaya veriyoruz ve bu işlem tamam oluyor işçiliği harika hiç acele etmiyor özene bözene harika yapıyor, içini siyahada boyuyor...
Sonunda bu angel eye konusunu çözümlemiş olduk bende kendimi kobay seçmiş oldum ama deydi...
Resimler garajımda ve aşağıdaki linkte...
http://autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=33769

misafir146
21-01-2006, 22:02
Hayırlı olsun Erkin, artık kimsenin kafasında soru kalmamıştır umarım

Erkin
21-01-2006, 22:03
tşk görkem cim,dileyen herkese yardım vı olabilirim...

Tarık S
21-01-2006, 23:49
ya bu olayın öncesini bilmiyorum kusura bakmayın..c3 ün angel farı olmadığı için mi böyle birşey yaptırdınız..ben böyle anladım..?? lütfen cevap verin:) eğer böyleyse getz e de yaptırrcam :D

@li
22-01-2006, 01:18
evet onun için
sonradan angel ekledi

c3 e far yok şu anda ..

evet erkin abi çok guzel olmuş hayırlı olsun

Erkin
22-01-2006, 02:51
ali kardeşim yardımcı olmuş:)

Tarık S
22-01-2006, 04:19
çok teşekkür ederim..fotolara baktım ççok güzelolmuş..kısmet olursa Tr'de tek angellı Getz i de biz yaparız :)

ÖNDE-R
22-01-2006, 04:38
hayırlı olsun cok sekil olmuş

Erkin
22-01-2006, 15:17
özkan xenonla mercekle angel in alakası ne kardeşim? birbirinden alakasız şeyler bunlar:D ben sana bi ara anlatırım bunları:)
bu arada c3 için hazır ne angelli bir far var nede mercekli bir far var.. sasaygılar....

(ozan)
22-01-2006, 16:50
Ya ben anlayamıyorum 2 tane halka için çok para veriliyor herkes öle yapana kadar daha fazla ver arabaya göre direk angelli , merekli far alırsın iş tamamdır :) angel devri bitti diye düşünüyorum ben...mercekli xenon başladı herkes..

Özkan fikrine saygi duyuorum ama zaten daha C3 için üretlien herhangi bi far yok , ondan dolayi Erkin bu yolu secmis olsa gerek , angel zaten tamamen göze hitap eden bişey bence , zevkler ve renkler tartişilmaz :) kaldiki çogu arkadasimiz angella xenonu bagdastiriyor ben bunu hala anlayabilmis değilim :)

Erkin
22-01-2006, 16:54
ozan cım ben sana daha ne diyeyim,aklıma tercüman olmuşsun:)

MEHMET_CC
22-01-2006, 22:20
erkincim Senin Araba Bitti Gibi
Birde Motora Girsek Hanii
Super Olucakkk

Erkin
22-01-2006, 23:31
mehmetcim motor düşünmüyorurm ama şimdi iki tne projem daha var, birinsisi kaputu uzatıp panjuru iptal etmek ikincisi ise stoplara bişeyler uygulayacağım,benim stoplar dikey olarak uzun ya,siyah zeminli bi stop yaptırcam içinde yukarıdan aşağı 3 sıra led koydurcam yani 3 çizgi olacak,dıştan iki sıra normal stopalr olacak en içteki sis olacak dıştaki sıra sinyal yakıldığında yanıp sönecek, geri vites içinde en altta yatay beyaz led olacak.....bunlardan sonra dayanamayıp motora girebiliri:)

Erkin
22-01-2006, 23:44
:)devir olayı enteresan, hem xenon olsun hem angel:D onuda yaparız daha sırada bi kaç şey daha var:)

ümit-SR
23-01-2006, 18:11
ya bişey sorucam da kızmayın lütfen.bu angellerin mantığını anlatırmısınız bi zahmet.çünkü ben yuvarlak farla bütünleşmiş olan bmw dışındaki arabalara pek yakıştıramıyorum....onun yerine iç kısımdan far çerçevesi ip neonla ya da özel yapım neonla kaplansa daha hoş ve farklı bir çalışma çıkmaz mı yada beyaz ledlerle???benim kendi arabama böyle bir fikrim var...

Cıhat YAVAS
23-01-2006, 21:27
çok güzel olmuş bunu bende yaptırmak istiyorum ama faralrın camı buzlu bunu kırılmayacak dayanaklı oalcak şekilde nasıl bir şey yaparız şeffaf bir şey olacak:kararsiz:

MuratYurtluk
24-01-2006, 10:23
Benimkiler xenon bende yakın zamanda yaptırıcam angel ama bu farı söküp götürme işi sakat ya nasıl sokucem koskoca farları

Burak7
24-01-2006, 11:51
mert oto garanti veriyomu bu angellara yani patlama olasılıgı nasıl bi bilginiz var mı??

Erkin
24-01-2006, 13:36
ya bişey sorucam da kızmayın lütfen.bu angellerin mantığını anlatırmısınız bi zahmet.çünkü ben yuvarlak farla bütünleşmiş olan bmw dışındaki arabalara pek yakıştıramıyorum....onun yerine iç kısımdan far çerçevesi ip neonla ya da özel yapım neonla kaplansa daha hoş ve farklı bir çalışma çıkmaz mı yada beyaz ledlerle???benim kendi arabama böyle bir fikrim var...
herkesin zevki beğenisi ayrı olabilir değil mi? Bak seninde kafanda bir fikir var mı sende öyle yap:)

şeffaf olmayan far camlarında bu uygulama birşeye benzemiyor ama farlarınızın camlarını söktürüp flexi den şeffaf cam yaptırabilirsini...

farların sökümü araçtan araca değişiyor,bazılarında ön tamponu sökmeden kolayca alabiliyorsunuz ancak yeni nesil arabalarda genellikle tamponu da sökmek gerekebiliyor..

ümit-SR
24-01-2006, 18:55
peki bu pleksi glas kaça maloluyor bi fikrin varmı.ben farları ve stopları yaptırmak istiyorum.

Ayhan.K
24-01-2006, 20:05
asLInda doğru angeL haLka taktIrmak çokta mantIKLI geLmiyor bana çünkü arabanIn orjinaL farLarInI kesipte sadece iki tane haLka taktIrmak gereksiz. tabi bu benim dü$üncem. ben 6 aydan beri bekLiyorum. fk nIn goLf v için angeLLI mercekLi farLarI geLecek diye. ama haLen geLmedi. bence aracIn orjinaLLiğini bozmaktansa orjinaL parçayI deği$tirmek daha mantIkLI. sonuçta farLarI kestirirken haLkaLarI takacak hiçbir usta sorumLuLuk aLmaz. oLduda keserken camI kIrdI? ne oLacak ? gidecen bir far aLIcaksIn. peki ne için sadece 40-50 ytL Lik haLkaLarI taktIrmak için. ama senin angeLLar güzeL oLmu$. ona bir LafIm yok. ama herkes senin gibi $ansLI oLmayabiLir. saygILar.

Erkin
24-01-2006, 20:10
elbette haklısın ama c3 için yapılmış dünya üzerinde orijinal dışında herhangi bir far yok:) olsa bende hazırını alırdım:)

plexi için eğer ustannın elinde kalıp mevcutsa ön arkalar toplam 100-120 ye biter ama kalıp yoksa ne alır bilmiyorum,bu arada rakamlar benim tahminim...

MuratYurtluk
25-01-2006, 10:31
Erkin peki farları nasıl söküp götürdün ya kendinmi söktün ?

Erkin
25-01-2006, 16:31
ya benim farları sökmek biraz külfetliydi tamponu indirmek gerekti ben orada bir tamir haneden kriko ve anahtarları alıp kendim indirdim,normalde sanayide tampon sökmeye 20ytl alıyolar ben kendim yaptım ama size önerim tanıdık bi yerde söküp farları oraya öyle gitmeniz...

MuratYurtluk
25-01-2006, 16:54
şu kar kış geçsinde kesin yaptırıcam ama dediğim gibi farı sokup gotur getır tekrar taktır zor valla ama senınkılerı gordukten sonra değer gibi gözüküyor kazasız belasız kullan hayırlı ugurlu olsun

Erkin
26-01-2006, 15:05
tşekkür ederimm...

Hüsam
26-01-2006, 16:47
Çok güsel olmuş gerçekten kazasız belasız

MuratYurtluk
03-02-2006, 11:12
En sonunda bende Suat abiden aldım angel ları fakat Erkin de ki problem benım araba içinde geçerli farların sokulebılmesı için komple tamponun inmesi gerekiyormus of ya nasıl uğraşacam onla zaten vaktım yok yakın zamanda arabayı 70 bin bakımına sokucam artık o zaman söktürürüm şimdilik angellar bana bende onlara bakıyorum :(

misafir146
03-02-2006, 16:37
En sonunda bende Suat abiden aldım angel ları fakat Erkin de ki problem benım araba içinde geçerli farların sokulebılmesı için komple tamponun inmesi gerekiyormus of ya nasıl uğraşacam onla zaten vaktım yok yakın zamanda arabayı 70 bin bakımına sokucam artık o zaman söktürürüm şimdilik angellar bana bende onlara bakıyorum :(

bu sınıftaki neredeyse tüm araçların farlarını gövdeden ayırmak için tamponun inmesi gerekiyor :)

Ör : corsa , c3 , clio v.b. :)

Fırat yont
03-02-2006, 16:46
angel neonları nereden temin edebiliriz

MuratYurtluk
03-02-2006, 17:09
Gorkem valla angel lı tek clio2 olmak(başka gormedım varda olabılır) için değer ama yaptırcaz artık :)
angel almak için Suat abi sana yardımcı olur bende ondan aldım ama dediğim gibi asıl sorun bunları taktırmak bunu da bir ustaya yaptırmak için 100-150 civarında bir para ödüyorsun ki her usta ya da yaptırmamak lazım malum buhar yapar vs.

Muharrem-Ü
05-02-2006, 13:21
güle güle kullan cok güzel olmuş....

yigit_06
13-02-2006, 01:54
ya arkadaslar peki 99 mondeo ya ankarada angel eyes nasıl yaptıra biliriz

yigit_06
13-02-2006, 23:17
ya bi cvp werin ya nolur bizde angel larla gezeli hem arabanın içince hem dışında :D:D

® İbr@him ®
25-02-2006, 02:47
Ya Bu Angella Hastayimda Mersin-adana Tarafinda Yapan Var Mii Fiyat Ve Yer Belirtirseniz Sevinirim Araç Megane 2 :)

enderkinder
25-02-2006, 10:46
İbrahim Usta RuleZzZ :D Adamın 10 parmağında 10 marifet.Benim stoplarımıda o yaptı..

Suleyman5902
25-02-2006, 10:54
Çok güzel olmuş, özellikle Fariçi boyama ayrı bi güzel,

Ama Sökülüp takılan farlardadeforme olmasından ötürü buğulanma olmıycakmı?

iltu
02-03-2007, 22:24
slm, bende 2006 model makyajlı c3 sahibiyim.... angel larını gerçekten çok beğendim.. ben izmirdenim bunların sana maaaliyeti ne kadar oldu acaba? ben izmirde yaptırcak bir yer buldum eğer arasında çok fazla bi fiyat farkı varsa herkese yardımcı olabileceğini söylemişsin... umarım bugün bana geri dönersin çünkü yarın adamlarla burda görüşmeye gidicem...

EmRaH act
17-03-2007, 01:25
mrb arkadaşım bende hyundai accente angel yaptırmak istiyorum ama senin yaptırdıgın yerin adresini verirsen sevinirim? adres ve tlf

kubix
17-03-2007, 10:18
verdiğin bilgiler için çok teşşekür ederim erkin abi bıde bıse sorucam garip olucak ama :D scenıc ıcın angel eye olur mu ?

kubix
22-03-2007, 20:17
bı cewap yazarsanız sevınrım arkadaşlar :D