'Full Versiyon'a Bak : EGSOZ...yardım!!!
ERAY_Astra
24-01-2006, 19:41
2005 ASTRA H ARACIMA EGSOZ TAKMAK İSTİYORUM..YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. SİZCE NE TAKİM?? ayrıca aracım 1.6 ecotec bi zararı olurmu?:thumbsup:
vaLLa marka oLarak bi$ey diyemem ama eL yapImI istiyosan en iyi i$çiLik iskender usta derim ben. masLakta.
Tevfik R.
24-01-2006, 19:46
bi zararı olmaz ii markalara yonelmen daha ii sebring,remus flm iidir :D
ben sana remus yada YED öneririm. özellikle remus hiç rahatsız edici bir ses vermio.
onursumer
24-01-2006, 21:34
sebring veya supersprint :)
ALİ KARAHAN
24-01-2006, 21:37
bildiğim kadarıyla devil de var
cabrioman
24-01-2006, 22:02
SS tavsiye ederim
misafir146
24-01-2006, 23:22
Egzozun herhangi bir zararı yoktur.. Magnex , Devil ses konusunda iddialıdır ve güçlü ses verirler. Remus ve sebring ses için orta derecededir.. Supersprint çok ses vermez belli bir devirde sesi artar.. Ben Supersprint derim ama yinede sizin seçiminiz.
Supersprint veya Sebring.
devil_berk22
24-01-2006, 23:33
bence magnex
Tevfik R.
25-01-2006, 13:13
sebring in rolanti sesi cok hos bu arada
gücün yetiyorsa super sprint, yoksa sebring...
sebringle remus zaten aynı firmanın ürünleri gibi, aile şirketi olduğu söyleniyor, kullananlar sebringi remusa göre daha sessiz buluyorlar
www.sebring.at (http://www.sebring.at) www.remus.at (http://www.remus.at) web sayfaları aynı :)
ben bir egzoza o kadar da çok para vermem diyip sebring almıştım,en güzeli aracın için birebir olanı ama o da aşırı pahalı oluyor...
ses önemli değilse diğer markalarda var, onlarda iyi
ERAY_Astra
25-01-2006, 15:15
egsozu ikinci el alsam bi zararı olurmu? hemen hemen kafamda bisiler olustu sadece sebring ve supersprint arasında kararsız kaldım..
misafir146
25-01-2006, 15:23
egsozu ikinci el alsam bi zararı olurmu? hemen hemen kafamda bisiler olustu sadece sebring ve supersprint arasında kararsız kaldım..
eğer ürün gerçekten temizse , yüzeyinde herhangi bir darbe yoksa sorunla karşılaşmazsınız.
ERAY_Astra
25-01-2006, 15:51
arkadaslar bu egsozların sesini dinleyebilecegim bisi varmı elinizde? yada internette fln?
ERAY_Astra
26-01-2006, 01:37
guncel
ERAY_Astra
26-01-2006, 02:27
HKS yi ne kadara aldın ?
Tevfik R.
26-01-2006, 14:21
bostancı taraflarındaysan sebringin sesini dinletebilirm :D yada laser tunignde sebring simulatoru war git bi bak istersen :D
Ekrem_06
26-01-2006, 14:43
walla bunların arasına birde scorpionu eklemek lazım gerçektende parçalayan bi sesi war ama burda ben magnex diyorum
SS veya Sebring derim ben
ERAY_Astra
26-01-2006, 15:36
sebring ve magnex in sesi bildigim kadarıyla tok bi ses. ss nası?
misafir146
26-01-2006, 16:10
Egzoz sesleri araçlar silindir hacmine , boru çaplarına ,susturucu iptallerine göre farklılık göstermektedir. Kısacası onun sesi böyle şunun sesi böyle demek mantıksız olur..
ERAY_Astra
26-01-2006, 23:19
hımmm anlıyorum haklısın. ancak ciddi bi bicimde sebring ve ss arasında kararsız kaldım...yardım lutfen :)
misafir146
26-01-2006, 23:45
Maddi açıdan SS daha pahalıdır. Eğer maddi açıdan zorlanmadan SS rahatlıkla alabiliyorsanız alın yoksa genel anlamda SS e yakın kalitedeki ucuz Sebring i tercih edebilirsiniz
FaTiH_sUpRa
26-01-2006, 23:51
MAGNEX tek geçerim tabi ben ses hastası olduğum için
ERAY_Astra
27-01-2006, 01:23
ben cok gereksiz bi sekilde bagırmasını istemiyorum. ss performansa dayalı bi egsoz ben kat iptalı gibi seyler yapmıcagım icin performans o kadar onemli deil.ancak tavsiyelere gore sebringin sesi daha guzelmis ss e gore.
SeLman-U
27-01-2006, 15:46
remus kullandım istemedikten sonra sesi çıkmıyo ama alırsam ss alırım heralde bu arada hazır konu açılmışken bende birşey sormak isterim sağlı sollu çıkışı olan egzoslar bu şekilde hazır oluyormu? yoksa iki susturucu ya da aynı ölçüde bi başlık daha alıp delip deşip montajmı yapmak gereklidir? konuda bilgili olan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim
misafir146
27-01-2006, 16:23
remus kullandım istemedikten sonra sesi çıkmıyo ama alırsam ss alırım heralde bu arada hazır konu açılmışken bende birşey sormak isterim sağlı sollu çıkışı olan egzoslar bu şekilde hazır oluyormu? yoksa iki susturucu ya da aynı ölçüde bi başlık daha alıp delip deşip montajmı yapmak gereklidir? konuda bilgili olan arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim
Dediğin gibi aynı ölçütte 2 boru biri sağa biri sola yönelik biçimde konumlandırılıyor ve zaten bunların çoğu sanayide yapılıyor Selman ama mesela S2000 gibi araçlara hazır olarak son susturucuya kadar gelen 2 ayrı yönlü borular var..
remus en iyisi hem ses hem performans.
ERAY_Astra
28-01-2006, 01:28
valla arkadaslar herkes baska bisi diyo ben harbiden baya bi kararsız kaldım.. istanbuldan remus , sebring , ss satan varmı ikinci el ?? varsa mesaj atsın lutfen bu hafta icinde kesin alıcam...:thumbsup:
Egzozun herhangi bir zararı yoktur.. Magnex , Devil ses konusunda iddialıdır ve güçlü ses verirler. Remus ve sebring ses için orta derecededir.. Supersprint çok ses vermez belli bir devirde sesi artar.. Ben Supersprint derim ama yinede sizin seçiminiz.
+10000
valla arkadaslar herkes baska bisi diyo ben harbiden baya bi kararsız kaldım.. istanbuldan remus , sebring , ss satan varmı ikinci el ?? varsa mesaj atsın lutfen bu hafta icinde kesin alıcam...:thumbsup:
yalnız aracın son susturucsunun oturacağı yeri iyi kavramak lazım her susturucu her arabaya uymaz dikkat etmek lazım ;)
ERAY_Astra
30-01-2006, 14:38
valla evt dedigin dogru.. ama uyar heralde.arabanın susturucusuna baktım anormal bi durum yok.normal boyutlarda:)
ahmet-drs
19-08-2006, 05:41
bence Lexmaul son susturucu kullan..Opel'e ozel tuning firması..
eger bulamazsan Sebring..
Niyazi-TT
28-08-2006, 23:43
eger straya takicaksan sadece orjinalini yani irmscher.i tavsiye ederim!
@bdull@h ünlü
03-09-2006, 23:21
bence devil veya supersprint....
benim arabamda waida var son susturucu idare ediyor..
emperorkaan
04-09-2006, 15:29
Kardeş Ben Oyumu Ankette Remus A Verdim Ama Dunyaca Unlu Yed Markasini Ankete Koymamanda Ilginç Neyse Bence Onun Yerine Ekotek Motora Saglam Bir Filtre Taktir Jvs Olabilir Saglam Ses Alirsin
Berkay-trbo
07-10-2006, 13:38
magnex derim var bide araca uymasi lazim...sonra pisman olma...
Google'da exhaust yazdığınızda karşınıza ilk gelen arama sonucunu dikkate almanızı öneririm. ;)
mertdemircan
19-04-2007, 19:38
ben remus kullanıyorum ama youtubedakı butun egsozları yazdım ve dınledım magnexsın sesı gercekten cok yırtıcı remus yada magnex derım
mehmetéé
02-05-2007, 15:17
1800 cc lik bi motor için orta susturucu ve kat iptali sonucu kullanılacak sebring marka 60 lık boru fiyatları yaklaşık ne olur ( mazda lantis )
cnon(vtec)
02-05-2007, 18:47
yüksek sesten hevesini alıyosun bi süre sora gece tatlı tatlı gitmek istiosun sürekli bi ses bence de belli devirden sora sesi artıran eksozları tercih et...
Ali Kaya
03-08-2007, 10:35
REMUS
SEBRİNG
MAGNEX
DEVİL
SUPERSPRİNT bu egozstlarda el yapımı bildiğim kadarıyla :)))
arkadaşım bence pek bir fark yok fiyatları harici birde boru çapları farklı:
valla evt dedigin dogru.. ama uyar heralde.arabanın susturucusuna baktım anormal bi durum yok.normal boyutlarda:)
Eğer birebir uymasını istiyosan aracın için özel üretilmiş rear section bi sistem al.Geçen devil'in sitesini incelerken gördüm ASTRA H için birebir uyumlu egzozu vardı bi araştır istersen..Seside çok tok ve güzeldir
fatyilmaz
17-10-2007, 03:10
arkadaşım en güzeli supersprint bence şaşma derim
japonoto
19-01-2008, 15:14
zararı olmaz ayrıca aracın 1,6 motor olduğu için istediğin ses kalitesini yakalaya biliriz bunun için çok büyük markalara çok büyük paralar harcamana gerek yok yine remus gibi türbilanslı ve performans artırıcı olan komple kalveniz yapımlı venüs marka bir eksoz var tavsiyem sana odur 3000 ile 6000 devir arasında sesini açar ve kapar trafiklede sorun yaşamazsın ayrıca yakıtında artmaz gene aynı kalır bunun nedeni ise türbilanslı bir spor eksoz taktırmandır.Biz bu eksozu montaj dahil 180 ytlye yapıyoruz iyi günler
Hakan VARDAR
24-05-2008, 02:25
s.a yha size birsey soracagım remus hardlıne agzı ucu yanık serisine vanalı egzos halıne getirebilirmiyim öle bi imkanı warmı acaba bilen warmı??
SouLCatcheR
15-09-2008, 20:55
ArkadaşLar bende 2oo6 astra h var yaklaşık 3 aydırda eksoz takma konusuna çözüm bulamadım.çünkü Son susturucu takdığında ses yeterli olmuyor.kat. iptali yapmak gerekiyor iyi bir ses almak istyosanız araçtan.işte burda sorun aynı kat.iptali yapmak sürekli arıza lambasını yakıyor sensörden dolayı.bu sensörün kapatılabildiğini yada aldatılabildiğini diyelim duydum.ama kimse net bişey söleyemiyor.yada kat.ın içini boşaltıp kullanıcaksınız oda bi süre sora arızaya geçiyor.velhasılı Opelde belli bir modelin üstü araçlarda eksoz takmak çok zor:)çözümü olan varsa bana sunsun hemn uygulayalım:)tabi bu benim bulunduğum şehirdende kaynaklanıyo eminim istanbul ankarada buna çözüm bulan ustalar vardır.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.