'Full Versiyon'a Bak : siriona chip
siriona unichip uygulanamıyomuş.politek servisi aradım ve bu cevabı aldım ama nedenini bilmiyorum.koskoca türkiyede bu araca unichip yada chip tuning yapan bir firma yok.best servis de bir modül varmış onu takıyolarmış ve 6 bg elde etmişler.onunda fiyatı tam 1 milyar.bide taaa burdan boludan gidince artık fiyatı siz düşünün.bu araca süper chip gibi büyük firmalar chip yapmıyormu acaba?yada türkiyede bu araca chip uygulayacak bir firma yokmu???? :sinir:
mserdar10
29-01-2006, 00:32
bence bu konuyu sezer abi ile görüşmelisiniz... kullanıcı adı da sezer , daihatsu sirion sahibi o da... o sana yardımcı olabilir.. ama bana biras mantıksız geldi, neden chip uygulanamasın ki???
misafir146
29-01-2006, 03:57
Bildiğim firmalarda araştırdım ama bulamadım henüz..
gökan_huju
29-01-2006, 11:30
murat söökücünün sirionda chip vardı zannedersem onada 6bg bi chipmi uygulamışlar?
ewet oda chip değil modül ve tam 1 milyar.....!yani bu araca neden chip yok hala şakınım nette avrupadaki sitelerde çok buldum 11 bg elde edilebiliyo ama türkiyede yok.
misafir146
30-01-2006, 01:28
Belçika da yanılmıyorsam bende buldum ancak TR de uygulayabilcek bir yer olduğunu sanmıyorum. Tek alternatif olarak araca S-AFC takılabilir ve hava yakıt ayarlarında bir takım oynamalar yapılabilir...
S-AFC nedir tam olarak biraz açarmısın?ve burda yapılabilirmi?
misafir146
30-01-2006, 19:10
S-AFC nedir tam olarak biraz açarmısın?ve burda yapılabilirmi?
S-AFC açılımı Super Air Fuel Controller dır. Yani açılımıdan anlaşılacağı üzere aracın beynine bağlanarak benzin ve hava karışımları üzerinde oynamaya yarar. Universal üründür , enjeksiyonlu olan araçlara takılabilir.
İstanbul , Ankara , İzmir , Antalya dışında uygulamalar ne derece ne kadar sağlıklı bilemiyorum o açıdan İstanbulda bu işi iyi bilen yerlerde yaptırabilirsiniz. Bu konuda da yardımcı olurum.
tşk ederim nerde yaptırabilirim ve maliyeti nedir?ayrıca ne kadar güç artışı sağlar tahmini olarak?
misafir146
01-02-2006, 20:19
tşk ederim nerde yaptırabilirim ve maliyeti nedir?ayrıca ne kadar güç artışı sağlar tahmini olarak?
İstanbul da bir çok tune işiyle uğraşan servisler yapar , ayarlar .. Maliyet olarak takma ücreti için ne alırlar bilemiyorum. Cihazın fiyatı 300 - 400$ civarı diye hatırlıyorum.
S-AFC hava ve yakıt karışımını kontrol eder ve verim alabilmek için öncelikle arabanın filtresinin tamamen soğuk hava çekmesi ve egzozdan çiğ yakıtın ve dumanın rahat çıkması gerekir. Bundan sonra güzel ayarla ortaya extradan 3-4hp çıkabilir. Daha fazlasını beklemek hayal olur ...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.