'Full Versiyon'a Bak : Angel eyes
Beyler, angel eyes kiti isteyen var mı ? takımı 200 YTL, el yapımı değil, ithal. farın içini açtıktan sonra bütün BMW'lere uygulanabilir.
200 he? nasıl bukadar ucuz marka ne?
komple far değil sadece halkaları satıyorum, fiyat uygun o parça için. resimdekinin aynısı, LEDler dahil.
ŞaFaK-E30
08-12-2004, 21:08
Ürün güzel fiyatı pahalı...
fuarda bolcana vardı... 80 euro falam dı... Fiyat normal..
Yapmak istersen yapılır.. ama sorun kaliteli led bulmak..
2 mt lik pleksiglas işini görür.. 200 derece fırında ısıt şekle sok alsana ANgel..
su329-anıl
13-12-2004, 02:54
Düzgün Fiyat Verirsen Değerlendire Bilirim
panizzi555
13-12-2004, 23:49
bize neoncu 80 mılyona yaparım demıstı ama hayırlı satıslar
herkes diyo da, ısıtıp bükenler de var ama takabilen görmedim henüz :)
SU329 özelden görüşelim.
misafir725
27-12-2004, 16:24
Öyle kolay bir iş değil..
4-5 gece uğraştık biz.. Ibiza Sport'a takacaktık.. Hem cok kaliteli uygun ekipmanlar lazım... Hemde cok cok ugrasmak lazım.. (Ekipman derken, plexigLas zaten 1yerde satılıyorda, bükmek delmek kesmek kolay iş değil)
Hendrikcim.. 2mt plexigLas ilk beceremediklerinde bile heba oluyor ;)
Ehueuhe doğru ozan 3 tane yaptım 4. cüyü peder beyimiz erken attı sonuç eridi.. Elde 3 tane halka war.. Ama led yok..
Bükmek sorun deil yaww.. Düz pleksiglasa tır tır vermek zor oldu torna falam..
misafir725
29-12-2004, 02:21
hehe biz bıcakla makasla yaptık bi tane.. kesik atmadık sadece çizdik.. Çok tatlı oldu yeşil böle :D
Ben odamın gece aydınlatmasını angel yapıcam, arabayı değil.. 7-8plexi yi bağlıycam.. Ama işte DC besleme falan filan kastıracak, kesin çarpılırım ben zaten :)
ŞaFaK-E30
29-12-2004, 02:53
Plexi nereden alıosunuz Ozan...Bide fiyatı ne bir deniyim şunu yaparım belki
misafir725
29-12-2004, 03:19
Şişli Karakolu nun karşısında.. Distribütor orası...
ya metresi 4-5milyon bişey olması lazım...
yapabilen olursa, fotoları bekliyoruz. yapamayan olursa da haberimiz olsun :)
ŞaFaK-E30
01-01-2005, 19:13
Alalım plexileri yaparız elbet...Babam elektronikçi olmadı onun üzerine yıkarım kendi arabasınada yapsın LPG li R21 de iyi durur :)
misafir725
01-01-2005, 22:02
ayeks
Bizimklerin resimlerini koyayım mı.. Çok süper ya , makasla çift taraflı çizik attık plexiglas lara... hahaha her taraf yeşil led, arada çizgiler.. tabii ki asimetrik. aehuaeha
ama herkes denesin ya, süper eğlenceli.. Şevkinizi kırmayayım bu arada.. 3-5tane .iç ettikten sonra güzel yapılıyor..
peki ben bununla benim arabanın farının çevresini yapabilirmiyim
ayeks
Bizimklerin resimlerini koyayım mı.. Çok süper ya , makasla çift taraflı çizik attık plexiglas lara... hahaha her taraf yeşil led, arada çizgiler.. tabii ki asimetrik. aehuaehaepey uğraşmışa benziyosunuz. resim varsa bi görelim ya, bişeyler öğreniriz belki. sonuç olarak arabaya taktınız mı yani ? el işi olduğu kaç metreden belli oluyo :) ben de uğraşacaktım da, en iyi el işçiliğinde bile el yapımı olduğu belli oluyo, o yüzden vazgeçtim.
E 36 Kasayada uygulaya bilirmiyiz..
ayrıca istenilen görüntüyü verebiliyormu..
Bu üründen Nasil Yararlana Bilirim Yardimci Olursaniz Sevinirim.
Beyler, angel eyes kiti isteyen var mı ? takımı 200 YTL, el yapımı değil, ithal. farın içini açtıktan sonra bütün BMW'lere uygulanabilir.
ANGEL EYES I TAKTIRMAK İÇİN ADRES BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM.E 36 KASA 3.25 İ
ben ankaradayım, istanbulda takan bilmiyorum. araştırırsanız, takan olduğunu söylüyolardı.
ŞaFaK-E30
04-01-2005, 12:00
Burada herşeyi yapan bulunuyor ya...Yapmamış olanda varsa yapacak çıkar yani
Ben Bikaç Aydir Araştiriyorum Var Ama Fariyla Birlikte Komple Satiyorlar ..
Far Hella Marka Ve Fiyati 845 Ytl.
ŞaFaK-E30
04-01-2005, 13:22
e36 içinmi arıosun sen?
e30 e34 te ön camı sökülüp içine konuluyor ztn...Sökmesi biraz derttir o camı ama far tamiri yada stop tamiri yapan yerler onu söküyorlar sonrada yapıştırıyorlar sorun olmuyor
E 36 Kasa Için Ariyorum... :
e36 içinmi arıosun sen?
e30 e34 te ön camı sökülüp içine konuluyor ztn...Sökmesi biraz derttir o camı ama far tamiri yada stop tamiri yapan yerler onu söküyorlar sonrada yapıştırıyorlar sorun olmuyor+1 iyi işçilik yapıldığın da bişe olmuyo
ŞaFaK-E30
04-01-2005, 13:53
e36 için bilemicem bizimkinden farklı galiba onların olayı
Tavsiye edebileceğin bişey varmı desem..zaten aramızdaki mesafe de uzun..
yinede sağol yardımların için.
Eline bilgi geçerse haber verirsen sevinirim.kolay gelsin..
aslında E36'da bu iş daha kolay, hatta en kolayı ama ben kendim bizzat denemediğim için, garanti veremiyorum. E36lardaki farın ön cam kısmı sökülebiliyo, o cam parça ile içteki yuvarlak camların arasına halkaları yerleştireceksin, görünmeyen yerlerden silkon ile tutturacaksın, ince kabloları da park lambasına gelen fişe, mevcut ampülü söküp bağlayacaksın, o kadar. ama bu işlerle hiç uğraşmadıysan tavsiye etmem, oto elektrikçi yarım saatte hepsini halleder.
ben bunu taktıra bilirim ama burada angel eyes bulamadım .aslında burada vardır ama nerede buluna bileceğini bilmiyorum.
angel eyes bana ayarlama imkanın varmı .Ankarada tanıdıklarım var .sen adresini ve ya telefonunu verip irtibata gecersek sevinirim.Ben bu sayede akrabam yoluyla senden aldırabilirim..yardımların için şimdiden sağol.
angel eyes 2 takım hazırda var şuan. özelden yazıyorum sana.
epey uğraşmışa benziyosunuz. resim varsa bi görelim ya, bişeyler öğreniriz belki. sonuç olarak arabaya taktınız mı yani ? el işi olduğu kaç metreden belli oluyo :) ben de uğraşacaktım da, en iyi el işçiliğinde bile el yapımı olduğu belli oluyo, o yüzden vazgeçtim.AAaaa öle deme Ender benimkiler fabrika yapımı gibi.. Torna da işlettim çizikleri.. :)
e36 da dertli söküp çıkarma.. DEnedim de zor iş.. 4 vida ile başlıoz sökmeye sonra devam ediyor öleee... zor iş zor.. :p
çook pahallııı
PAhalı diyen arkadaşlar gitsinler 2 mtlik pleksiglas alsınlar ardından tornacı da diş açtırsın.. Ardından led bulacaksınız.. İyi led bulamayınca halkaların biri yancak bir yanmıyacak.. Sonra led leri değiştir uğraş dur..
Kısaca sı Money Talks...
BMW de yan sanayi gider mi yaww duymamış olalım lütfen.. BMW kullanıyoz.. Paraya kıyalım.. :)
angellarin hala duruyorsa msj atarmisin konusalim
E36 ya takabilirmiyiz bunları beyler?
ankaradasın galiba, oto elektrikçinin birine götür, dene. takamazsa geri alırım. takarsa zaten takmıştır :)
Farlarım çok yeni bu işi yapmak için eski far almalımıyım? Evet ankaradan
eski farın da çok ucuz olmadığını sayarsak, eski far almana gerek yok, farda kesme biçme yapmayacaksın. farların önündeki cam kısmı sökeceksin, 2şer tane de ince kablo bağlayacaksın o kadar.
misafir927
08-09-2006, 13:52
abicim rengi beyaz mı sarı mı? istersen ara görüşelim 0533 205 95 45 murat ben
abicim rengi beyaz mı sarı mı? istersen ara görüşelim 0533 205 95 45 murat ben
aradan 1 sene geçmiş :) adam ya satmış ya atmıştır o halkaları :)
http://radyotvonline.com/1.jpg
http://radyotvonline.com/2.jpg
http://radyotvonline.com/3.jpg
arkadaşlar yeni farlarım bunlar. mercekli (merceği cam) yalnız xenonları takmaya korktum adam üstüne uyarı yapıştırmış HID Bulbs not allowed. yazıyo.acaba taksam nolur ? eritirmi içini?
ayrıca ilk mesajdaki halkaları tavsiye etmem bende var önceki farlara takmıştım. ledler çabuk bozuluyo ve yetersiz kalıyo
pek parlamıyo. gündüz hiç belli değil zaten.
hayırlı olsun yeni angellerin çok yakışmış :cool2:
hayırlı olsun yeni angellerin çok yakışmış :cool2:
teşekkürler
süer olmuş gerçekten :) güle güle kullanın..
süer olmuş gerçekten :) güle güle kullanın..
çok sağol
xenon takılamamasının nedeni sıcaklıktan olmamalı, xenon daha az enejiyle çalıştığı için daha az ısınmaz mı? Belki yuvaya xenon ampulu sığmıyordur. h7 yerine dönüşüm yapılan kitlerde aynı boyutta xenon ampul varsa sorunsuz kullanılabilir belki?
cihancan1907
22-09-2007, 13:00
ben geçen bitane yaptım cokta güzel oldu ama arabayı sattığım ıcın ewde duruyo arkadaslar 106 gti satan warmı siyah şartttt
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.