'Full Versiyon'a Bak : astra h modifiye
demircimustafa
01-02-2006, 10:30
300 -400 ytl arasinda astraya ne gibi uygulamalar yapilabilir
yorumlariniz
fotolardakı astra sennse body kıt ın war demektır???neyse gel gelelım
-yay takımı bıde amrtsr...
-egzos ve hava fıltresı...
-neon
-ıc mekana mod.(gosterge opdu paspas dewr saatı vs...)
-seffaf far(yada ucuz olarak farı sıyahada boyatabılırsın)
tabı sana kalmıs arabanda ne war ne yok bılmıyorum... umarım forumun amacına ulasır kolay gelsın bol mod.lu gunler... ;)
misafir146
01-02-2006, 20:21
400ytl modifikasyon için düşük bir bütçe.. Ne yönde iyileştirme yapmak istediğinize bağlı ...
fotolardakı astra sennse body kıt ın war demektır???neyse gel gelelım
-yay takımı bıde amrtsr...
-egzos ve hava fıltresı...
-neon
-ıc mekana mod.(gosterge opdu paspas dewr saatı vs...)
-seffaf far(yada ucuz olarak farı sıyahada boyatabılırsın)
tabı sana kalmıs arabanda ne war ne yok bılmıyorum... umarım forumun amacına ulasır kolay gelsın bol mod.lu gunler... ;)
Aynen katılmaktayım. Bence kitini hazır yapmışken yay düşün ilk olarak.
leventse
01-02-2006, 22:33
Bence ilk olarak spor yay tak, ardından da egsoz yap.filtren ztn varmış ;)
FERHAT_B
01-02-2006, 23:02
:worshippy Aynen katılmaktayım. Bence kitini hazır yapmışken yay düşün ilk olarak.bu modifikasyona ilgi duyan bayanlarada pek rastlanmıyo nerden bu merakk:applaus: :thumbsup:
:worshippy bu modifikasyona ilgi duyan bayanlarada pek rastlanmıyo nerden bu merakk:applaus: :thumbsup:
Sizde nasıl varsa bende de ööle kan hızlı akıor işte:)
ERAY_Astra
01-02-2006, 23:36
benim aracımda yay var cok tatlı duruyo.yay taktır.egsoz yada hava filtresi de takabilirsin.cam filmi de olabilir..
misafir1929
02-02-2006, 00:41
kesinlikle yay...
demircimustafa
07-02-2006, 18:57
bugün yay için bi kaç girişimde bulundum ama ankara da şu an yay olmadığını sylediler. ankara da ve ulaşabileceğim bir yerde yay için yardımcı olabilirmisiniz
ben yerınde olsam 2.el ilanlarını takıp eder ordan bı jant alırdım geçenlerde vardı bıtan ejant lastik 900 milyon 18 astra için kı astranın uzerınden çıkma yay alıyoruz ama daha sonra amirtisör falan takmak ısterken yay ın beş kuruş etmemesi acı bı durum o yuzden bence
biraz daha ğara biriktir ve jant lastik al...... yay şu anda nerden baksan 300 uzerınde gerek yok bence
ben yerınde olsam 2.el ilanlarını takıp eder ordan bı jant alırdım geçenlerde vardı bıtan ejant lastik 900 milyon 18 astra için kı astranın uzerınden çıkma yay alıyoruz ama daha sonra amirtisör falan takmak ısterken yay ın beş kuruş etmemesi acı bı durum o yuzden bence
biraz daha ğara biriktir ve jant lastik al...... yay şu anda nerden baksan 300 uzerınde gerek yok bence
Ya daha önce ben de 2. el jant lastik işini düşündüm ama ne biliim özellikle jant konusunda ilk sahibi ben olayım isterim.Sırf ucuz olsun diye başkasının kimbilir nasıl kullandığı jant lastiği istemem.Ayrıca amortisör için neden yayları heba olsun ki onu anlamadım?Doğru dürüst bi marka yay alınır daha sonra eğer jant ebatı büyütülecekse amortisör işi de düşünülür.Ben şimdi 18 yapacak olsam yaylarımı atacak diilim ki.Aldığım yerle görüşüp ona uygun neyse amortisörünü de isteticem.Bana kalırsa sıfır olsun temiz ve sağlam olsun.
MuratYurtluk
08-02-2006, 10:28
kaliteli bir yay için de 400 ytl az sanırım arabana yapacagın kaliteli bir amerikan film+APP plaka çok hos durur
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.