PDA

'Full Versiyon'a Bak : Xenon Takicam A4 E Ama...

dgn
01-02-2006, 21:26
Bende B6 A4 Var.xenon Taktiracam Ama 10000 K Lik Dusunuorum Sizce Bu Kit Aracima Bir Zarar Verirmi [beynin Yanmasi ,tesisatta Kisa Devre Vs.] Ve Montaj Sirasin Da Role Fln Takmak Gerekirmi ? ? ?

(ozan)
01-02-2006, 22:52
Oncelikle 10k Xenon kitinin karsidan gelen sürücüler için tehlike arzettiğini düşünüyorum, ideal olani 6 veya 8k dir , Aracta muhtemelen ariza işiği yakabilir bence ilk once bi servise danişin derim, ayrintili bilgi için Modifikasyon / Xenon Bi-Xenon uygulamalari konusunu gözden gecirmenizi öneririm.

Murat-D
01-02-2006, 23:10
farda mercek yoksa takmayın noolur, bizimki de göz yani!! merceksiz olanların hepsi gözümüzün içinden başka bi yere ışık göndermiyor...

(ozan)
01-02-2006, 23:22
farda mercek yoksa takmayın noolur, bizimki de göz yani!! merceksiz olanların hepsi gözümüzün içinden başka bi yere ışık göndermiyor...

+1903

SeLman-U
02-02-2006, 02:27
sonuçları buraya yazarsan memnun olurum bende aynı dertten yana sıkıntıdayım bir de bu röle nedir?

dgn
02-02-2006, 21:51
FARLAR MERCEK OLMASA ZATEN TAKMAM VE BAZI TAKAN ARKADASLARIMIZIN BASINA GELENLERI OKUDUM KADRANLARIN SIFIRLANMASI,KOMBI CIHAZININ ARIZA GOSTERMESI VS. TABI BUNLARI DAHA YETKILI SERVISLE GORUSMEDIM AMA GORUSTUGUM OZEL SERVISLER KLASIK SANAYI YANITI "yooookkk oooyyllee bisey " DIYOLAR YARIN SERVISLEDE GORUSUCEM VE SONUCLARI BURAYA YAZARIM.ROLE HAKKINDA TAM OLARAK BENIMDE BI BILGIM YOK AMA YETKILI SERVISE ROLE TAKARSAM CAN-BUS FAR SENSORLERINDEN GELEN SINYALLERI YANLIS ALGILAYIP MOTOR ELEKTRONIGI ARIZA ISIGININ YANMASINA SEBEB OLUYOMUS BIDE ARABANIN GARANTISI WARSA ARACIN ELEKTRONIK GARANTISI IPTAL OLUO BENIM ARKADAS A3 E TESISAT YAPTI VE ROLE KULLANMAK ZORUNDA KALDI VE SU ANDA ARACINI ELEKTRONIK GARANTISI YOK.

dgn
03-02-2006, 22:01
istanbuldaki arkadaslar icin sevindirici bi haberim war [audi si olanlari kastediyorum] istanbul daki audi yetkili servislerinden ERSOY firmasikendi getirmis oldugu 6500 k lik xenon lari araclarimiza cok kolay ve basit bi sekilde hic bir ek parca olmadan [role fln] ve hic bir parcayi sokmeden [far ariza sensorleri vs] montajini gerceklestirio ve kombi cihazinida kullanabiliosunuz.
fiyat bana normal geldi aama bide siz yorumlayin isterseniz.
650 parca bedeli
177 iscilik aliolar
toplam 827 ytl

(ozan)
04-02-2006, 18:24
işçilik cokmus yaw sanki

kta25
04-02-2006, 18:58
arkadaslar su bildiğiniz uzakdogu mallarini diyorsanız yok 6000k 8000k falan 500nakit e yapan yer var ciddi kullanıcı ve istekli iseniz bi gosteririz yaparlar... "yapan yer" dediğim firma gene yetkili seat bayisi...

Erkin
05-02-2006, 04:13
şimdi ilk olarak 10000kelvin takmayın derim görüş mesafesi düşüyor 8000k ideal hem mavi renk hemde görüş açısı fena değil,bu arada teknik sorunlardan bahseden arkadaşlar oolmuş ewet bazı araçlarda sorun yaratıyor bazı derken aynı marka aynı modelde iki aracın birinde sorun yaratıp diğerinde yaratmaya biliyor,mercek şart değil ama isteiyorsanız sonradan mercekte taktırabilirsiniz....

SeLman-U
05-02-2006, 14:51
İşçilik fiyatı fazla ama sonuçta mekan yetkili servis... kitin marka modeli nedir?
Alanya da bulduğum kit 525 ytl işçilik 25 ytl 8000K cyber ya da cyborg marka olması lazım fiyatı güzel yer güvenilir ama 6000K gibi bi seçimim yokmuş ayrıca bu servis başka bir a3e taktı sorun yok

dgn
05-02-2006, 22:59
kit orjinal fabrikasyon audilere takilan kitmis ve avrupa standartlarinda ki kit 6000k likmis galiba 8000k takarsan muayenede sorun cikiomus ama bizimulkemizde onlarinda kolayi var nese sen alanyadasin suna dikkat et far ariza sensorlerini sokmesnler yoksa xenonlar patladigi zaman kombi cihazin calismaz sonra aracimda ariza var dediginde elektronik garantin iptal olabilir...