'Full Versiyon'a Bak : modifiyeli volvo olur mu?
Yaklasik 1 bucuk sene once artik arabama birseyler yapmaya baslayacagim
dedigimde herkesin bana soyledigi laf ayniydi: "modifiyeli volvo olur mu hic?" "kapali kutuyla sansini zorlama...ne cikacagini bilemezsin" :opa:
Sansimi zorladim ve inanilmaz bir yol tutusun yani sira beklenmeyecek kadar iyi bir performans aldim! taktir sizin...:worshippy
http://www.autoclubturkey.com/garage_view.php?garageid=160
asla oldu bitti dememeli cunku hala yurtdisindan bekledigim parcalar var :)
Fenaa değil amma dahada iyi olabilir.Zaten beklediğin parçalarda varmış yazmışsın.
Güzell....
saolasin...
evet daha guzel olacak.
Tahmin edecegin gibi Turkiye deki bodykitler olsun motor parcalari olsun volvo icin uygun degil. Uygun olanlari da guzel degil. Yavas yavas daha da guzel olacak insallah.
inşallah.sabreden muradına eriyo.
sinan abi de bitane s40 t4 var ama..
KeremBas
10-12-2004, 14:08
Dışardan sade ve çok hoş bir görüntü elde etmişsin kanaatimce..
Güzel bi çalışma.. :thumbsup:
Tebrikler..:applaus:
ben bi a4 gormusun yurtdısındaki fotolarda.....bi ara babama diodm a4 alalım die... o derece etkilemishti...resmini bulursam koyarım
bende de s40 var ama yapmaya kıyamıyorum yoksa çok farklı bi body tasarımı hazır..
belki arabayı tamamen zimmetime geçirince yaparım..
ilk olmak yada özellikle tek olmak farklı bi heves katar insana...
eline sağlık...
bu araba yeşilköydemiydi?
dedigin gibi "tosun" ilk ve tek olmak acayip bi gurur ve heves katiyor...bi de insanlar begendikce o ayri bir heves oluyor iste :) saolasin...
araba etiler de genelde... karsiya caddeye de hemen hemen her haftasonu gidiyorum.ara sira yesilkoy civarina da gidiyorum.
bu arada marka takimlarinda volvo ya gel kendini tanit bekleriz:)
volvo nun yeni yeni genclesmesiyle beraber ACT VOLVO TEAM de hareketleniyor.
ben bi a4 gormusun yurtdısındaki fotolarda.....bi ara babama diodm a4 alalım die... o derece etkilemishti...resmini bulursam koyarım
bekliyoruz.;)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.