PDA

'Full Versiyon'a Bak : MINI Cooper için hangi eksoz???

comandante453
04-02-2006, 21:09
Ben 2005 model mini cooper'ım için eksoz almayı düşünüyorum fakat kesin bir karar verebilmiş olmamakla birlikte garantisi bozulmasın diye orjinal eksozu alma taraftarıyım.Kafamda 2 seçenek var ama sizlerinde farklı fikirleri varsa memnuniyetle dinlemeye hazırım
1- JCW Cooper Ses Sistemi(eksoz+filtre+küçük bi yazılım)
2- Borla Catback exhaust system

Bunlar haricinde ne gibi önerileriniz olabilir ve 2 si arasında hangisini seçmeliyim

(ozan)
04-02-2006, 21:16
Supersprint komple egzoz , tabi arac için varsa

misafir146
04-02-2006, 22:31
Supersprint komple egzoz , tabi arac için varsa
Var ama fiyatı 5milyar . . .

Bence JCW sesi hoş ama bu araç için komple olarak ona milyarlar ödemeye değmez. Borla içinde çok pahalı bir fiyat çekecekler. Siz bence iskender ustadan yaptırın ve son susturucuyu zevkinize göre seçin :opa:

(ozan)
04-02-2006, 23:26
Var ama fiyatı 5milyar . . .

Bence JCW sesi hoş ama bu araç için komple olarak ona milyarlar ödemeye değmez. Borla içinde çok pahalı bir fiyat çekecekler. Siz bence iskender ustadan yaptırın ve son susturucuyu zevkinize göre seçin :opa:

üff cok paraymis be :) , arkadas marka konusunca bende iskenderi sölemedim , bu durmda İskender rulez sanirim :)

Özgün
05-02-2006, 02:00
iskender usta yapsa nolur ? bence çok güzel olur tavsiye ederim...

SeLman-U
05-02-2006, 14:43
Dergilerde aracınıza uygun bir çok egzos kombinasyonuyla karşılaşıyorum alternatif çok yani.. ama arkadaş garantiyi bozmayacak bir sistem düşündüğüne göre sanırım söyledikleriniz işine yaramayacak ikisinden birini seçmek gerekirse Borla fiyatına JCW daha iyi gibi duruyor bence sonuçta sadece egzos değil bu yüzden onu seçerdim..