'Full Versiyon'a Bak : Bi fikir danışacağım...
atiturhan
04-02-2006, 22:38
Arkadaşlar, Bravoma örnek resimdeki gibi bir vinyl çalışması yapsam sizce nasıl olur. Örnek çalışmayı paint de yaptım o yüzden pek muntazam durmuyor ama fikir edinmek için sadece. Yorumlarınızı bekliyorum. Arabanın diğer tarfında da aynı şekilde devam edecek.
selamlar...
misafir146
04-02-2006, 22:47
Tasarım göreceli bir kavramdır , herkesin zevkleri ayrıdır. Bence gereksiz bir uygulama olur ve şık durmaz (Kişisel görüşüm)
+ Bu uygulamayı ruhsata işletmeniz gerekmektir ve bu da gerçekten zor bir iştir.
atiturhan
04-02-2006, 22:55
Yazdıklarında sana katılıyorum. Bakalım diğer arkadaşlar ne söyleyecek.
Sarper S
05-02-2006, 00:09
Tasarım göreceli bir kavramdır , herkesin zevkleri ayrıdır. Bence gereksiz bir uygulama olur ve şık durmaz (Kişisel görüşüm)
+ Bu uygulamayı ruhsata işletmeniz gerekmektir ve bu da gerçekten zor bir iştir.
Peki buna benzer bir uygulama yaptırdığımızda bunu ruhsata ne olarak kaydettirebiliriz.. Çift renk olarakmı yoksa sricker olarakmı?
leventse
05-02-2006, 00:11
Çift renk olarak sanırım.
misafir146
05-02-2006, 00:53
Peki buna benzer bir uygulama yaptırdığımızda bunu ruhsata ne olarak kaydettirebiliriz.. Çift renk olarakmı yoksa sricker olarakmı?
Çift renk diye geçiyor. Örneğin beyaz araca siyah kaput ve siyah vinly yaptırırsanız ruhsata beyaz - siyah renk diye işleniyor
misafir118
05-02-2006, 01:02
Aslında güzel durabilir ama öncelikle daha güzel bi jant gerek bence,aracı ilk etapta gösteren şey jant,güzel bi jant olduktan sonra bu vinyl uygulamasıda hoş durucaktır.
bence gerek yok özgüründe dediği gibi öncve bi jant,vinil bence çok çirkin birşey yaa:(
Sarper S
05-02-2006, 02:07
onu muameleciler yapar aslında ama ne isterler onu bilemem..
bence vinyl en son yapılacak hatta mumkunse yapılmıycak bir işlemdir... mumkunse airbrush yaptır diycem ama onuda pek kaliteli yapamıyorlar...
neden bilmiyorum ama herzaman arabanın dış görüntüsünün performansını yansıtması gerektiğini düşünürüm.. standart motorlu bir arabada bukadar iddalı dış görüntüleri ben gereksiz buluyorum...
OzguR 247
05-02-2006, 12:42
benim şahsi düşüncem vinly araç için gereksiz bişiy tavsiye etmem.
Muharrem-Ü
05-02-2006, 13:00
Gecen gün google dan vinly yazıp bi araştırdım dünyada o kadar cok ve değişik vinil uygulaması var ki şaşırdım kaldım.sen de bu yolla bi araştırma yap istersen elinde secenek olur. abartılı bir vinil uygulamasından tut en sadesine kadar var.Bana kalırsa gönderdiğin fotoğraftaki vinil uygulaması sade ve güzel
SeLman-U
05-02-2006, 14:34
Çıtalarda ve kapı kollarında krom ya da gövde rengine boyama aracı daha derli toplu gösterir bence daha sonra kaputa ve aynalara karbon görünümlü kaplama düşünebiliriz ya da daha basit bir vinyil sade yanii.. ama benim zevkime göre bu tarz pek hoş değil yinede farklı olacağından eminim...
EFE ANDAY
05-02-2006, 19:31
abi bencede geregi yok ilgi cekici olur ama bence daha farklı seyler yapabilirsin arabaya.
atiturhan
06-02-2006, 23:09
Aslında güzel durabilir ama öncelikle daha güzel bi jant gerek bence,aracı ilk etapta gösteren şey jant,güzel bi jant olduktan sonra bu vinyl uygulamasıda hoş durucaktır.
Jant konusuna katılıyorum, bende istiyorum büyük jant fakat aracımda -45mm omp yay ve koni sport amortisörler var şuan zaten aracım sert (spor) bir yol tutuş sergiliyor az çok lastikler biraz yumuşatıyor daha büyük jant ve dolayısıyla ince yanak lastik takınca bu az olan konforuda yitireceğim. Ben Kemer'de yaşıyorum ve buranın yolları hep parke ve çok bozuk. O yüzden jant olayına pek sıcak bakamıyorum.
Ama genel olarak yorumuna katılıyorum...
Selamlar...
atiturhan
06-02-2006, 23:16
bence vinyl en son yapılacak işlemdir.
Arabanın dış görüntüsünün performansını yansıtması gerektiğini düşünürüm.. standart motorlu bir arabada bukadar iddalı dış görüntüleri ben gereksiz buluyorum...
Bu konuda sende haklısın. Araçta herşey tam dörtdörtlük olacak ki en son ilgi çekmek için böyle bi çalışma düşünülmeli. Yanlız motor illa modifiye olacak diye bir kaide yok. Jant,bodykit ve akabinde 2 yada 3 renk çalışmalarda yapılabilir bence.
Ama yinede yorumuna teşekkürler...
bncede pek gerek yok bu çalışmaya ama kafanıza koyduysanız we farklı olucam diosanız kırmızı gibş cart bi renk yerine arbanın renginin koyu bi tonunu kullanırsanız bnce daa hoş durabilir..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.