'Full Versiyon'a Bak : Happycars
Burak (VİP)
05-02-2006, 15:50
Arkadaşlar aracımı Bostancı sanayide HAPPYCARSda Mahmut ustaya yaptırmayı düşünüyorum Daha önce Mahmut ustada aracına fiber yaptıran varmı varsa eğer işciliği nasıl ?
4 yada 5 tane aracımızı orda yaptırdık işçiliği sağlam ama biraz üstüne düşmen gerekir şu konuda artık yaşlı bi insan boşlukları fazla görmüyor onları senin göstermen lazım ve şöle söyliyim yaptıktan sonrada servisi çok iyi yok en ufak bişi olduğunda hemen yardımcı oluyo sorun senden de kaynaklansa yapıyor bu arada yeni garajıma beklerim ....
http://www.autoclubturkey.com/y_garage_view.php?garageid=4616
VAR :D ben yaptırdım ..... hizmette sınır yoktur ;) Ama arkadaşın dediği gibi senin dikkat etmen lazım tam aklındakini yaptırabilmen için .... işçiliği ve boyacısı iyidir..fiyatlarıda makul ama tanıdıkla gitmeni tavsiye ederim
Burak (VİP)
06-02-2006, 15:40
Sağolun arkadaşlar şimdi bir arka cam üstü kanat siparişi verdim bakalım nasıl olacak eğer güzel olursa tamponlarıda orda yaptıracagım tanıdıkla gitmekde yarar varsa birinizle beraber gideriz bi gün o zaman yada sizinle iletişime gecelim bir isimle gideyim olmazmı ?
Burak (VİP)
06-02-2006, 15:41
Sağolun arkadaşlar şimdi bir arka cam üstü kanat siparişi verdim bakalım nasıl olacak eğer güzel olursa tamponlarıda orda yaptıracagım tanıdıkla gitmekde yarar varsa birinizle beraber gideriz bi gün o zaman yada sizinle iletişime gecelim bir isimle gideyim olmazmı ?
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.