'Full Versiyon'a Bak : 2006 Hyundai getze yay
Arkadaşlar getze yay takan warsa onların fikirlerini istiorum. 3 mü takılır 5 mi takılır. 15 jant war arabada. Bide nerden bulabilirim bildiiniz warsa. Şimdiden teşekkür ederimm.
Ben taktım omp markası önler 35mm arkalar 30 mm en ideali bu daha fazlası amortisörlere zarar..Mert otodan aldım.. herhalde eski yeni kasa için fark etmio yaylar..
çok saol peki konfora etkisi noldu ve fiyatı nedir?
Konforu mahvedio..Fakat görünüm filan 10 numara oluyo..Zaten modifiyeyi seven genç sportif birisiysen hoplama zıplama sana zevk bile verio ;) Virajlarda yüksek hızda yapılan manevralarda kendini fazlasıyla belli edio spor helezonlar..
Fiyatı ben aldığımda 160€ idi.Şimdi ne kadar pek bilmiorum..Eğer benim gibi düşünen biriysen emin ol aldığına pişman olmazsın..
Konforu mahvedio..Fakat görünüm filan 10 numara oluyo..Zaten modifiyeyi seven genç sportif birisiysen hoplama zıplama sana zevk bile verio ;) Virajlarda yüksek hızda yapılan manevralarda kendini fazlasıyla belli edio spor helezonlar..
+1903 , omp yaylar mukemmel yol tutar , bide amörtisör ile desteklersen yemede yanında yat :p
saolun ama omp çok sert bnce
bn eibach almaı düşünüorum daa kaliteli ve bnce markası görünümü pek etkilemicek
almışken konforlusunu almak daa mantıklı bnce
Eibach daha yumuşak olabilir ompye göre fakat orjinaline göre yine sertlik hissedeceksin.sen yay takıosan artık konforu pek düşünme..
Omp 160€ Eibach 210€..Bende Eibach almayı düşünüodum ilk başta fakat 2-3 gün sonra gelcek dediler bi an önce almak istediğim için omp taktım..
Bundan sonrası senin tercihin..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.