PDA

'Full Versiyon'a Bak : ya biri bana bilgi versin:)

angelman
19-02-2006, 14:29
slm arkadaşlar.
ben antalyadan angelman yada gerçek ismimle ecel hangisini isterseniz:)benim bi kaç sorum var.bende 94 opel corse 4 kapı beyaz var bitane.ben ön motor kkaputunu siyah yapmak istiyorum.bunun kaplamayla olduğunu duydum bu tam olarak nasıl ve nerelerde yaptırılıyo ve kaça mal oluyo,ayrıca etek yaptırmak istiyorum bununda fiyatı knosunda bilginiz varsa söylermisiniz,ayrıca arabanın kapılarına ilginç resim yada şekiller yaptırmak istiyorum bunları bulabileceğim bi site varmı acaba:)biliyom çok şey sordum ama cevap vermek isteyen olursa e mail da atabilir.angelman07@mynet.com
şimdiden saolun

gökan_huju
19-02-2006, 14:43
kardeş senin kaputa yapcagın şey folyo bunu reklamcılar yapıyor ıstedıgın şekilide yapıyorlar zaten merak etme lınkı felan yok ama reklamcıya söledınmı onalr anlar folyo kapplatcam kaputu dedınmı anlarlar :)

Erkin
19-02-2006, 15:22
Ewet Gökhan doğru söylüyor,normalde bahsettiğin olay karbon kaputtur bunun asıl yapılma amacı arabayı hafifletmektir ancak görsel olarak ta arabaya iyi birşeyler kattığı içinde yapılıyor,sizin boşuna karbon kaput yaptırmanıza gerek yok karbon görünümlü sticker ı reklamcıya yaptırmanız işinizi görecektir,bu yanlara yapacağınız şekilleri falanda bu reklamcılara yaptırabilirsiniz, etek dediğiniz yani marşbiyelide fibercilere yatıracaksınız,
ben şimdi antalyadan bir kaç arkadaşı buraya yönlendirip size yardımcı olmalarını sağlayacağım...

misafir620
19-02-2006, 15:30
yan marşbiyel için
yeni sanayide seyba tunning var 06 aykut akesuarın 3-4 dükkan ilerisi
ben dün arka tampon şiparişi verdim
fiyatı uygun işçiliği bir başka arabada gördüm ve beğendim