PDA

'Full Versiyon'a Bak : Chevrolet Takımı-Teknik Destek / Modifiye / Ses Sistemleri

G-korHAN
06-01-2005, 23:06
herkese selam
94 model bi camaro almayı düşünüyorum da bunlar ne kadar yakıt tüketir
çok olduğunu biliyorum da ne kadar
1.4le karşılaştırcak deiliz heralde

mustafa TT
06-01-2005, 23:10
bugun 3 arkadaş bir arkadaşımızın olan 73 model malibusuna talib olduk sadece ole geyıgıne bınmek takılmak ıcın 250 kübik inç 6silindir motoru var ama tüp takmışlar ona ragmen 250 bın yakıor km de yanı bence 400 500 den aşşa olmaz

G-korHAN
06-01-2005, 23:29
vah vah biz ondan göçeriz abi
peki onu bırakın o zmn tavsiye ettiğiniz o veya 2.el spor tasarımlı 150 hp üstü normal ! seviyede benzn harcayan aracları konusalim

G-korHAN
06-01-2005, 23:30
mesela honda del sol manyaktir:thumbsup:
hyundai coupe ama verdiin paraya değmez bu:1nee:

mustafa TT
06-01-2005, 23:31
ayırıcagın butce nedır ona gore yorum yapmak daha mantıklı

G-korHAN
06-01-2005, 23:32
modifiye ile birlikte 30000$ max

mustafa TT
06-01-2005, 23:35
nissan 200sx derim ozman sana senı oldukça tatmin edecektir ama yakıtı 400 den aşşa olmaz tabi de bence değer öle bir bütçe ayırıcaksan gerçekten verdiğin paranın karşılığını alırsın bu arabada

G-korHAN
06-01-2005, 23:42
saol da onun standat hali ztn güzel yakıyo motorda mod.a pek gitmessem anca olur:wacko:

Ekrem_06
07-01-2005, 00:09
mesela honda del sol manyaktir:thumbsup:

del sol psiko bişi züper bişi şiddetle tawsiye eder,mod da çok yakışıo :thumbsup:

harunAY
07-01-2005, 10:54
vti al 30000dolar harcicaksan tek yaparsın arabayı

sezer
07-01-2005, 11:18
vti al 30000dolar harcicaksan tek yaparsın arabayı hayır sirion:p

C.E.M
07-01-2005, 15:35
vti al dewam et

G-korHAN
07-01-2005, 22:44
benim de fikrim vtidan araba mod.a gayet elverişli
bi de su yasaları halletsek...

ozANlı
08-01-2005, 18:01
prelude 2.2 vti al derim ona manuel şanzıman getireceksin tek olur.

G-korHAN
08-01-2005, 18:53
prelude cok büyük araba be abi
ben ufak ve sportif arıyorum 1.6 2.0lt arası bişeyler

djensar
22-11-2005, 17:14
chevrolet ın yenı modellerın de daewoo motoruvar ama bazı uzerlerın de degısık lık yapmıslar ama motorunu keske amerıcan kendı motorunu koysaydı arbanın fıyatı bya artardı jopon motorları coq dandık oluyor .sızın soyledık lerınızı belkıom :1nee:

GÖKH@N K
28-11-2005, 16:56
Chevrolet'lerde Daewoo motoru yok, güncel veya bir önceki nesil Opel ve GM motorları var ve Japon değil Kore malı bu arabalar, hem Japon motorları konusunda bu fikre nasıl kapıldın anlamadım.

ERCANOYUL
28-11-2005, 19:21
japon motorları ölümsüz diyebilirim.mesela toyota corolla kullanan 3 tanıdığım var. arabalar 185-215 ve 260 binde damla yağ eksiltme yok.hatta bir tanesi radyatörü değiştirecek parası olmadığı için 1 yıl arabaya günde 5 lt su takviye yaparak kullandı arabasını.
mazda 600 bin km garanti veriyor motorlarına.
koreli chewroletlerde opel ve gm motorları olduğunu bende biliyorum.aşağıdaki linke bakmayıda unutmayın;
http://www.chevroletturkiye.com/info/news_events/news_05.htm

seven_up
15-02-2006, 21:55
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda ses sistemi yaptıracam benim lacetti hb'e..Acaba ön ve arka hoparlör çaplarını bilen var mı?Bendeki 2004model.
hepinizeee boll chevyli günlerrr

seven_up
16-02-2006, 15:22
yurt dışındaki forumlarda söylenenler aracın ön ve arka hoparlörünün 16cm çapında olduğu belki sena hnm bilir bu konuyu...

Dr. Izzet
20-02-2006, 01:29
Benim ömrüm garajda geçiyor. Eski efsaneleri toplamak biraz zor.Parça sorunlarına destek bilen varmı???:worshippy

SinanA
20-02-2006, 01:33
ne tür parçalar arıyorsunuz?

ÖmerB
20-02-2006, 02:24
eskı chevy nize parcha temın edebılmek ıchın onerebılecegım bıyer var. ıstersenız ozelınıze yazayım.

Dr. Izzet
21-02-2006, 01:18
Özellikle kadran bölümünü arıyorum. Vede direksiyon. Orjinal Chevy yok varsa da antika deyip kazık fiyat cekiyorlar. Teşekkür ederim.

-M3rt-
05-03-2006, 18:35
Arkadaşlar canımı sıkan bi konu var bu da aracımın siyah olmasından ötürü sürekli uraşmak zorunda kaldığım çizikler ve boya atmaları.

Aracımı (Lacetti 1.6HB) ilk aldığım dönemde Dr. Vinyl'de boya koruması yaptırmıştım. İlk aldığımda bile fırça ile yıkanmasından dolayı oluşmuş kılcak çizikler vardı. Boya korumadan sonra baya güzel oldu araç. Ancak tabi aradan 1buçuk sene geçti ve şu anda yine bazı bölgelerde çizik bazı yerlerde ise malesef daha derin çizik ve boy aatması var. Geçen gün park ederken (kafam iyiydi) küüt diye 2 kere vurdum arka tamponu çok şükür major bi hasar yok ancak arka tamponun tam ortasında boya gitmiş gibi duruyor yani pek pasta cila kurtarmaz gibi. Tamponun sol kısmında da çizikler oluşmuş kimi daha derin kimi ince ama kurtarılacak gibi. Tamponun sağ alt bölümü ise baya derin çizilmiş ama çok belli olan bi bölge değil. Aslında yine iyi yırttık ama bu gibi sorunlar sürekli olabiliyo malesef neden aracın bu kadar kolay çizildiğini de anlamış değilim halen bu kadar dikkatime rağmen...

Şimdi sorum şu olacak çizikler için heralde çoğunuz pasta cila yöntemini kullanıyorsunuz. Peki ya daha derin çizikler ve boya atmaları için ne gibi yöntemler kullanıyosunuz??

Arka tamponumdaki boya dökülen kısım için servise gidicem sanırım önce rötuş olacak sonra oraya bi sticker :) başka bi önerisi olan var mI?

Bir daha siyah araba almamm ilerde :)))

-M3rt-
22-03-2006, 02:47
Bu tampon için bölgesel olarak rötüş gerekio ama rötüş yaptırmak istemiyorum AutoKing sitesinde bölgesel boya atmalarına uygulanan birşeyler varmış ama ne kadar başarılıdır acaba? Ufak tefek olan ama rahatsız eden boya dökülmeleri için ne yapabilirim rötuş dışında özellikle tampon için?

ayrıca araç üzerinde de baya bi çizik oluşmuş bunlar için sanıırm herkes pasta cila önerecek peki hangi pasta cilayı kullanayım bu konuda bilgilendirirseniz sevinrm...

misafir710
17-04-2006, 20:14
arkadaşlar yaşadığım şehir olan çanakkalede her geçen gün chevrolet lerin sayısı artıyor .oturduğum siteye bir hafta içinde yeni bir kalos ve spark geldi .bu da beni açıkçası çok memnun ediyor çünkü chevrolet le ilgili konuşabileceğim insan sayısı hızla artıyor.bu arada buradan çanakkale opel /chevrolet satış müdürü Fatih Şen 'e ve servis yetkilisi Abdullah beye ve tüm ekşi plaza çalışanlarına iyi niyet ve yardım severlikleri için sonsuz teşekkürler...chevrolet yakın zaman içinde tüm önyargı ve şüpheleri yok etcektir ve hakettiği yeri en kısa zamanda bulacaktır buna kimsenin şüphesi olmasın.makul fiyata da her türlü konforun yaşanılabileceğini halkımız sonunda anlıyacaktır sadece biraz zaman..daha şurada iki yıldır satılan ve şuana kadar türkiyedeki birçok köklü markadan daha iyi bir satış grafiği yakalayan chevrolet bundan 5 sene sonra inanın çok farklı yerlerde olacaktır .herkese güvenli sürüşler(arkadaşlar lütfen emniyet kemerlerini takalım):opa:

Dr. Izzet
18-04-2006, 00:42
Yaşasin Chevrolet Takimi...
Bayrak Havada (bazen Buna Kuyrukta Derler) Oldukça Devam....
Tekerleklerimin Son Dişi Kalincaya Kadar....
Bizim Memlekette Bir Tabir Vardir...
"bir Kediyi Aslanla Karşilaştirmak Neyse Bir Chevrolet I Başka Bir Araba Ile Karşilaştirmak Odur..her Kedigilleri Kedi Sanma Derlerrrrrr....

Dr. Izzet
18-04-2006, 00:48
Yaşasin Chevrolet Takimi...
Bayrak Havada (bazen Buna Kuyrukta Derler) Oldukça Devam....
Tekerleklerimin Son Dişi Kalincaya Kadar....
Bizim Memlekette Bir Tabir Vardir...
"bir Kediyi Aslanla Karşilaştirmak Neyse Bir Chevrolet I Başka Bir Araba Ile Karşilaştirmak Odur..her Kedigilleri Kedi Sanma Derlerrrrrr....

Skoc
25-04-2006, 01:07
arkadaşlar kafama takılan bir soruyu sorup sizlerden cevap rica ediyorum.deniyorki Kalos önden çarpmada ncap'dan 5 yıldız almış.Güzel.Aynı araba isim değiştiriyor ve euro cap'dan 2 yıldız alıyor.Amerika ve avrupa standartları arasında bu kadar uçurum olabilir mi,puanlama kriterleri mi farklı,son kullanıcı olarak hangisine güvenmeliyiz yada arabayımı değiştirelim.

tmac
27-04-2006, 03:59
alet amerikadaki çarpışma testlerinde en yüksek not olan 5 yıldızı almış!sonra chevrolet bu başarıdan sonra aracı euro ncap e sokmuş ancak orada maalesef kötü bü sonuç almış!aynı araç çocuk güvenliğinde ise çoğu markadan(güvenliğini çok ön plana çıkaran renault gibi)daha iyi bi sonuç almış!buda enteresan tabii!!!

Rıfkı
27-04-2006, 04:36
bence o standartların gözden geçmesi lazım clio bidle 5 yıldız alıyo hahhahha

misafir710
29-04-2006, 19:39
evet bu konuya netlik getirmek lazım . bu arda allah kimsenin başına vermesin de kaza yapmış bir chevrolet gören oldumu ?ona göre kendimizde ufak yorumlar getirebiliriz diye düşünüyorum

.::UtkU::.
09-05-2006, 17:38
euro ncap gibi bi firmanın ismini riske atıcağını sanmıyorum.ki chevrolet dediğiniz arabada daewoo.bırakın güvenliği bi kalite unsuru olsun!

GÖKH@N K
09-05-2006, 17:47
Euro n-cap konusunda daha önce farklı konu başlıklarında birşeyler yazmıştım. Şimdi biraz toparlayalım.

Hem Euro n-cap hemde Amerika n-cap aynı yazılı standardı kullanmakla birlikte çok az farkları da vardır. Özellikle us n-cap tam önden çarptırırken euro n-cap belli bir açıyla çarptırır. Arada bazı küçük hesap farklılıklarının olması bu sebepten normaldir. Ancak biri 5 yıldız verirken diğeri 2 yıldız veremez. Olsa olsa 1 yıldız fark etmesi lazım.

Euro n-cap test sonuçlarını inceleyin, Avrupa'da üretilmemiş hiçbir araca şimdiye kadar 5 yıldız vermedi. Ve bu kuruluş ismi lazım değil bazı Avrupalı üreticiler tarafından finanse edilir. Daha fazla da yorum yapmak istemiyorum...

.::UtkU::.
09-05-2006, 19:36
Euro n-cap konusunda daha önce farklı konu başlıklarında birşeyler yazmıştım. Şimdi biraz toparlayalım.

Hem Euro n-cap hemde Amerika n-cap aynı yazılı standardı kullanmakla birlikte çok az farkları da vardır. Özellikle us n-cap tam önden çarptırırken euro n-cap belli bir açıyla çarptırır. Arada bazı küçük hesap farklılıklarının olması bu sebepten normaldir. Ancak biri 5 yıldız verirken diğeri 2 yıldız veremez. Olsa olsa 1 yıldız fark etmesi lazım.

Euro n-cap test sonuçlarını inceleyin, Avrupa'da üretilmemiş hiçbir araca şimdiye kadar 5 yıldız vermedi. Ve bu kuruluş ismi lazım değil bazı Avrupalı üreticiler tarafından finanse edilir. Daha fazla da yorum yapmak istemiyorum...euro ncapa zaten genelde avrupalı araçlar talip oluyo.mesela civiclerinde us ncaptan 4 yıldızımı ne var ama euro ncapta herhangi bi testi yok.ama toyota yaris avensis ve verso ile 5 yıldız alabildi.bence euro n cap hala bağımsız bi kuruluş sadece mesela renaultu kötüelemek isteyen firmalar bi dedikodu çıkarıp ortalığa yayıyor diye düşünüyorum

leventse
10-05-2006, 14:38
euro ncap gibi bi firmanın ismini riske atıcağını sanmıyorum.ki chevrolet dediğiniz arabada daewoo.bırakın güvenliği bi kalite unsuru olsun!bende bu düşünceye katılıorum.
bu aveo sedanın çarpışma testi videosunu nette izlemiştim içinde gerçek insan olsa ölürdü allah korusun..

araç bildiğin teneke, kola kutusu gibi..:1nee:

Tamer P.
17-05-2006, 17:59
benim araştırmam sonucu kalosların Amerika da segmentinin en iyi aracı olduğu açıklanmış... Ve hepimizin bildiği gibi Amerika da benzin diye bir sorun olmadığı için kalos vb yeni amerikanlar da eskiden olduğu gibi yakıt sarfiyatı pek göz önünde bulundurulmamış ... Sebep ise Amerikada benzinden ve tasarruftan çok performansa a önem verilmesiymiş... Bu da demek oluyor ki adamlar 1.4 16V motora 94 bg koyuyorlarsa zaten bize söyleyecek söz söz kalmıyor... Bize düşen aracın hakkını vermek ve bir chevrolet sahibi olarak aracımızı en iyi şekilde temsil etmek ve üstün olan yönlerini öne sürmektir... şimdiden sizlerinde gerçekleştirdiğiniz girişimler ve emekler için teşekkürler...

tmac
22-05-2006, 22:27
chevy nize yaptığımız değişiklikleri buradan paylaşalım!!!

önce ben başlıyim:
baştan söylemek gerekirse arabama egzost hariç HERŞEYİ kendim yaptım!!
http://img508.imageshack.us/img508/2532/pic01576uc.jpgönce aracın farlarıyla biraz oynadım sinyalleri olduğunca kapattım,farları olduğunca kıstım,
http://img503.imageshack.us/img503/1396/pic01673ju.jpgiç aydınlatma renklerini değiştirdim,yeşil olan standart renkleri kırmızı yaptım(kendim!!),
http://img508.imageshack.us/img508/7658/pic01743ud.jpgparkları değiştirdim!!
http://img508.imageshack.us/img508/1226/pic01783wf.jpglcd monitor taktım, kapılardaki hoparlörleri pioneer larla değiştirdim,
jsv hava filtresi taktım,
yakında camlara film çekicem,vites topuzu,anten değiştiricem..
değişiklikleri buradan bildirmeye devam edicem...
daha fazla resim için garage id:6139

şimdi sıra sizlerde.........
buyrun.....

tmac
23-05-2006, 15:52
hiç kimse arabasıyla oynamadımı?halbuki nekadar modifiye ye yatkın araçlar!standartlarla yetinmeyelim arkadaşlar!

Tamer P.
23-05-2006, 16:52
sen merak etme kardeş :) bugün neon taktırdım... plaka ışıkları ve park lambaları beyaz led yaptırdım... pazartesi egzost yapılacak.... ve daha sonrası için body kit ... çok yakın zamanda arabanın yeni resimleri garajımda olur !!! :) + olarak arabada olanlar hava filtresi, kutu bass ve amfi !!! devamı gelecek :)

Dr. Izzet
24-05-2006, 01:21
Tarkan kaptan bende sizin gaza gelip 2 tane JBL 1000w bas aldım vede 3000w alpin anfi malum araba buyuk anca yetiyo. Diğerlerini garajımdan zaten biliyorsunuz...

Dr. Izzet
26-05-2006, 02:11
Arkadaşlar Araçlarda Yapilanlarin Resimlerini De Koyarsaniz Daha Hareketli Olmazmi Yaw...
Benimki Garaj Da Malum...

Dr. Izzet
27-05-2006, 02:34
Arkadaşlar Araçlarda Yapilanlarin Resimlerini De Koyarsaniz Daha Hareketli Olmazmi Yaw...
Benimki Garaj Da Malum...

C@N
27-05-2006, 03:07
sen merak etme kardeş :) bugün neon taktırdım... plaka ışıkları ve park lambaları beyaz led yaptırdım... pazartesi egzost yapılacak.... ve daha sonrası için body kit ... çok yakın zamanda arabanın yeni resimleri garajımda olur !!! :) + olarak arabada olanlar hava filtresi, kutu bass ve amfi !!! devamı gelecek :)

evet eksoz lu ilk kalos deneyimim olucak benimde bakalım ilk defa kalosda eksoz görücem sesini cidden çok merak ediorum :thumbsup:

Demir T
27-05-2006, 03:26
Chevrolet aracım olmasada konuya ufak bir katkımız olsun...

http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=45343

http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=44218

tmac
27-05-2006, 20:57
evet eksoz lu ilk kalos deneyimim olucak benimde bakalım ilk defa kalosda eksoz görücem sesini cidden çok merak ediorum :thumbsup: iyi olucağından şüphen olmasın,benim araçta var bayağı iyi!!:thumbsup:

kalos_cu
31-05-2006, 20:03
yaw ben de isityorum obeyaz ışıklardan ne kadar mal olur bize tahminen :)

Tamer P.
01-06-2006, 03:27
Selam Kalos cu !!! Öncelikle şunu söylemek isterim ki Chevrolet listesine ismini kayıt yaptırmamışsınm ... Bu sebepten liste 19 yerine 18 kişi gözüküyor !!! sen de gerekli bilgilerini Chevrolet forumunun ilk baştaki konusuna yani ; Chevrolet team burdan başlayalım isimli konuya yazarsan Site yönetimi de senin ismin ile beraber listeyi güncelleyeceklerdir !!! Beyaz ampul olayına gelince benim aldığım yerde 2 li paket halinde pakedin tanesi 4,5 liraya satılıyor !!! Eğer istersen sen bana açık adres bildir özelden veya msn den ben sana kargo ile yollarım !!! Veya sizin oralarda herhangibir parçacı veya aksesuarcı varsa onlardan da temin edebilirsin !!! Söylemen gereken şey Bir çift dipsiz beyaz renk park ampulü isityorum demek olacak !!! :) İyi şanslar !!! Yardımcı olabildi isem ne mutlu bana !!! ( Yalnız plakalar basitte ön sağ parkı takmak için hava filtresini yerinden sökmen gerekecek :) )

kalos_cu
02-06-2006, 01:29
teşekkür ederim :) hemen yaptıracam onları çok hoş duruyor :) buradan halledebilirm sanırım ama bulamazsam kapınızı çalarım :) :)

Tamer P.
02-06-2006, 02:01
Ok halledemezsen beklerim !!! :)

C@N
02-06-2006, 02:48
iyi olucağından şüphen olmasın,benim araçta var bayağı iyi!!:thumbsup:

bakalım tamer abi getirir getirmez ilk eksozcuya gideriz zaten bende çok fazla merak ediorum cidden sesi ni duymak istiorum bende zaten eksoz hastalığı var zaten :thumbsup:

BuraKaLos
03-06-2006, 17:13
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2412127

Bu İLan Hakkında ne söliceksiniz..?

Ben anlamadım Nası önleri 5 arkaları 3 alçaltıyo? Takım olmuyomu bunlar.. Bide ben yay diye yırtınıyodum.. ama Halen Kıbrıstayım Bu yüzden ben bu yayları alana kadar Muhtemelen satılır:wacko: .. Eğer uygunsa bari biriniz alın..:thumbsup:

Ap Racing dio Umarım bende bunların aynısını Tr de bi internet sitesinde falan bulabilirm.. Hala bulamadım gerçi ama...:kararsiz:

Zafer P
04-06-2006, 04:30
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2412127

Bu İLan Hakkında ne söliceksiniz..?

Ben anlamadım Nası önleri 5 arkaları 3 alçaltıyo? Takım olmuyomu bunlar.. Bide ben yay diye yırtınıyodum.. ama Halen Kıbrıstayım Bu yüzden ben bu yayları alana kadar Muhtemelen satılır:wacko: .. Eğer uygunsa bari biriniz alın..:thumbsup:

Ap Racing dio Umarım bende bunların aynısını Tr de bi internet sitesinde falan bulabilirm.. Hala bulamadım gerçi ama...:kararsiz:

ilanda adamın telefonu var. bence arayıp sor bakalım nasıl oluyor dıye:)

Striker_Ozan
07-06-2006, 18:24
Çok güzel olmuş tebrikler...

sezer
07-06-2006, 18:40
bence tanıtım ve reklam bakımından çok işlevsel ancak bana biraz abartı gözüktü

Tamer P.
08-06-2006, 00:20
İyi ve kötü yönleriyle yorumlara devam arkadaşlar :) !!!

kalos_cu
09-06-2006, 23:03
yaw walla ii olmuş :) iyi günlerde kullan :)

BuraKaLos
23-06-2006, 01:26
Yaylarımı sipariş ettim. Ancak Vogland hakkında hiç bişey bilmiyorum. Umarım iyidir. Ama iyi bi modifiyeci arkadaşımdan arabam hakkında şu yorumu aldım. Amortisörlerim sert olduğu için yaylarım çok güzel uyum sağlıycakmış. Öyle söyledi. Cumartesi günü sabahtan elimde olucak. Bende O gün taktırırım. E artık darısı başınıza

Dr. Izzet
23-06-2006, 01:36
Hayırlısı olsun kardeşim...Sevindim...Ama benimki makaslı yay takamıyorum...:opa:

kaant
23-06-2006, 02:21
hayırlısı olsun

kaant
23-06-2006, 02:22
Amin Amin :d

Zafer P
23-06-2006, 10:21
Kazasız belasız kullanamak nasip olsun...

Fırat yont
23-06-2006, 15:20
hadi hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileklerimizle kardeş :))

Tamer P.
23-06-2006, 15:50
Kardeşim bak bakalım eğer randıman alırsan bende taktıracam !!! Bu arada angel işini ne yaptın ???

Jr Cüneyt
23-06-2006, 19:41
hayırlı olsun kardeş :) inşallah beklediğin sonucu alırsın :thumbsup:

İzzet Abi, sen arabayı düşürmek istiyorsan azıcık bekle. benim aracın arkasıda makas ve şu sıralar şeytansı fikirler ve arayışlar içerisindeyim :D

Dr. Izzet
24-06-2006, 03:45
hayırlı olsun kardeş :) inşallah beklediğin sonucu alırsın :thumbsup:

İzzet Abi, sen arabayı düşürmek istiyorsan azıcık bekle. benim aracın arkasıda makas ve şu sıralar şeytansı fikirler ve arayışlar içerisindeyim :D

Cüneyt kardeş ben parayı buldummu yükseltecem yawww...:cool2:

BuraKaLos
24-06-2006, 23:01
Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkürler.. Yaylarımı bugün aldım ve hemen gidip taktırdım Ve süper oldu.. Direk 3.5 cm indi sanırım.. Ölçmedim ama gerçekten yapıştı yere. Alıştıkça dahada inicektir sanırım. Ve yol tutuşum arabanın esnemeleri acaip değişti.. Hiç bi ses yok hiç bişe yok. Deli gibi savuran domatesim Savurmaz oldu:D gibi bişe neyse.... Tavsiye istiyorsanız Benden tam puan. Ve inanın jant jant diye yırtınan ben arabam alçalınca jant kapaklarım bile güzel durunca az daha erteleyesim var gibi : )... Ha bide Angel işi yatar abi yaa. Herkes yaptırma dedi. Birazda Tuzlu Bakalım eğer para toparlayabilirsem Xenon yapıcam.. İnşallaaaahhhhhhhhh.....: )))))))

Dr. Izzet
24-06-2006, 23:34
Hayırlı Olsun...:applaus:
Paylaşımın için teşekkürler Burak Kardeşim...:thumbsup:
Allah Kaza Bela Vermesin...:opa:

Jr Cüneyt
25-06-2006, 12:10
hadi bakalım kardeş :) güzel günlerde kullanasın.
xenon daha iyi bir fikir. bende düşünüyorum ama yeni farlarım gelmedi henüz :)

İzzet Abi, açıkça sölemek gerekirse ben onu hiç düşünmedim :D demek biz sürünecez sen havalarda dolaşacaksın :D

Tamer P.
25-06-2006, 12:53
Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkürler.. Yaylarımı bugün aldım ve hemen gidip taktırdım Ve süper oldu.. Direk 3.5 cm indi sanırım.. Ölçmedim ama gerçekten yapıştı yere. Alıştıkça dahada inicektir sanırım. Ve yol tutuşum arabanın esnemeleri acaip değişti.. Hiç bi ses yok hiç bişe yok. Deli gibi savuran domatesim Savurmaz oldu:D gibi bişe neyse.... Tavsiye istiyorsanız Benden tam puan. Ve inanın jant jant diye yırtınan ben arabam alçalınca jant kapaklarım bile güzel durunca az daha erteleyesim var gibi : )... Ha bide Angel işi yatar abi yaa. Herkes yaptırma dedi. Birazda Tuzlu Bakalım eğer para toparlayabilirsem Xenon yapıcam.. İnşallaaaahhhhhhhhh.....: )))))))

Burak resimleri koy siteye de bizde görelim nasıl durmuş .... Ben deliyim bakarsın gider alırım vallah !! :)

Dr. Izzet
25-06-2006, 16:09
hadi bakalım kardeş :) güzel günlerde kullanasın.
xenon daha iyi bir fikir. bende düşünüyorum ama yeni farlarım gelmedi henüz :)

İzzet Abi, açıkça sölemek gerekirse ben onu hiç düşünmedim :D demek biz sürünecez sen havalarda dolaşacaksın :D

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Tamer P.
25-06-2006, 19:05
Valla şekil oldu da; zaten araba direk vukaat :) polisler de artık beni görünce 2 km uzaktan işaret ediyorlar sağa çek diye :):):) Ama tatlıya bağlıyoruz :):):)

Zafer P
19-07-2006, 13:20
http://img291.imageshack.us/img291/6994/art147273chevrolet06vm1.jpg

GÖKHAN U
22-07-2006, 03:03
deli görünüyor paylaşımiçin teşekkürler

orchun
22-07-2006, 15:22
selamm ...benım de bır gm motoru sahıbı oldugum aracımla misafır kabul edıormusunuz arkadaslar :)

gelelım soruma yakın zamanda modıfye bolumune actıgım stıcker olayı ıle ılgı beklegım saglıklı yanıt alamadım ve bu adresı onerdıler bana :) Chevrolet takımından bır arkadasımız decal olayı yaptırmıs sanrım... konu baslıklarında aratırdım ancak konuyu yakalayamdım..bu arkadasımızı tanıyan varsa onunla baglantıya gecmek ısıtyorum...

orchun
22-07-2006, 17:47
ılgınıze teskurler arkadaslar ancak sorunu tam dıle getıremedıgımden olsa gerek ıstedgım guneslık degıl kapı ustune yapılan aracıma eklemede bulundugum uretıcılerın decallerı....ınternete hep kucuk ebatta var buda reklamcıda cıkartmak ıstedıgımde sorun cıkarabılır.

http://www.turotulo.com/imagenes/cochepuertasjaponesas.jpg

orchun
22-07-2006, 20:46
problem değil arkadaşım. reklamcıların çoğu zaten corel draw photoshop ve freehang gibi grafik tasarım programı kullanıyorlar sen istediğini söyliyeceksin adamlar tekrardan çizip plotter dan çıkartıp yapıştıracaklar...

ıste reklamcılarda bu ısle ugrasmak ıstemıyorlar.yanı ogrenmek ıstedgım aramızdan bırı yapmıssa bende orya gıdyım yaptırım :)

kaant
24-07-2006, 02:14
inşallah abi inşallah :)

Fırat yont
24-07-2006, 12:46
yakışır tarkan hayırlısı

Jr Cüneyt
24-07-2006, 17:39
ana :D imzandaki senin kalos değilmiydi Tarkan?? şaşırdım valla :)

hayırlısı kardeşim, en kısa zamanda isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle...:thumbsup:

Tamer P.
24-07-2006, 17:46
Bu konuda bana ulaş ... Sana yardımcı olabileceğime inanıyorum !!! :)

Ender_A
24-07-2006, 18:01
orchun Merhaba...
Tuning shopların çoğunda istediğin stıckerlardan mevcut...
özellikle tanınmış Mod markaları HKS,Koni,Nos bunları heryerde bulabilirsin fakat au... shoplarda daha kapsamlıları var yani diğer markalar da diyebiliriz Brembo, sparco,momo gibi... bunun için C.. shop ve Au..Shoplardan ulaşabilirsin bunların ebatlarıda büyüktü enson Topkapı daki au.. Shop ta görmüştüm Bilgin olsun...
İyi formlar...

Dr. Izzet
27-07-2006, 01:51
Arkadaşlar;
Benim GEMİ yi CENAZE ARABASI yapmaya karar verdim...
Yan camları birleştirip tek cam haline getirmek istiyorum.

http://img513.imageshack.us/img513/4001/resm043wl4.jpg

İşin Teknik Detayı,
Camın çatlamaması için çerçeve içine blok secure cam yerleştirmek...
En derin detay ise maliyeti...Bana önerilen adres Bursa...
İstanbulda uygun maliyetli yaptıracak bir yer arıyorum.
Öneriniz varsa burada.
Adres biliyorsunuz PM den rica ederim...
Şimdiden Teşekkürler...

Tamer P.
27-07-2006, 22:29
Doktor senin aracı yapsa yapsa İstanbul' da Haliç Tersahanesi yapar :)

Dr. Izzet
28-07-2006, 01:17
Deme yawww...
1500 YTL istiyorlar şablon fln.
Ciddi destek lazım :)

Dr. Izzet
30-07-2006, 23:41
Güncelll...

Dr. Izzet
30-07-2006, 23:43
Annem dalga geçiyor Cenaze Arabası gibi diye!!!
Onu Haklı Çıkartacağım :)

selmanzararsız
02-08-2006, 00:26
Abi senin araç ölüyü bile diriltir :)

UMUT-FX1
02-08-2006, 13:34
peki oralarla oynayınca veya cam acınca trafikte tekrar proje cizdirip tescilletmen gerekmeyecekmi.. sonra gemiyi tersane ye cekmesinler :) ??

Dr. Izzet
02-08-2006, 18:58
peki oralarla oynayınca veya cam acınca trafikte tekrar proje cizdirip tescilletmen gerekmeyecekmi.. sonra gemiyi tersane ye cekmesinler :) ??

Heh :D neresine dokunsan bin ahhhhh işitirsin zaten :D

UMUT-FX1
02-08-2006, 19:41
işte ondan diorum.. sonra polis amcalara zor olur senin gemiyi cekmek :D

BuraKaLos
04-08-2006, 01:04
Bence Dr Sen Gemiyi cenaze arabasına çevirince polisler bile Yanaşmaya korkar bence.. Saten acaip ürkütücü duruyoo...:)) Şaka bi yana ÖLe bi olaya girişiceksen bencede bursada yaptır.. Bilirsin Kıbrıstaki kombosları.. Hepsi bursa işi.. Eğer adamlar sağlam yapmasa ... Saten ucuz olduğunuda herkes bilior...

Dr. Izzet
04-08-2006, 12:29
:D Acaba Kıprısa götürüp taxi mi yapsam :D

kalos_cu
06-08-2006, 23:36
selam arkadaşlar..
ben arabamın ön ve arka hoparlörlerini degiştirip daha gçlü bişeyler almak istiyorum.yalnız bagajım küçük oldugu için oralara bişeyler yaptırmak istemiyorum malum kalos !
biraz daha iyi ve güçlü müzik dinlemek istiyorum hepsi bu bana bu konuda marka ismi verebilir misiniz ? bir de bizim arabaların müzik sistem hakkında bilgisi olan versa lütfen beni birazcık aydınlatsın :(

kalos_cu
07-08-2006, 12:20
hayır ne alaka!hiç de degil ben cd çalarımdan çok memnunum onu degiştirmeyi düşünmüyorum ki!sadece haparlör ekletmeyi düşünüyorum ..

Jr Cüneyt
07-08-2006, 17:34
slm kalos_cu :) nerlerdesin sen ya? kayboldun...

hoparlörlerini değiştirmek istiyorsan, çok marka var. bunları anca ekonomine göre değerlendirebilirsin en basit yöntem olarak. mesela JBL, Kicker, MB Quart, Roskford Fosqate, Pioneer, vs....

bunlardan birini seçebilirsin. ancak sadece hoparlörleri değiştirip ses kalitesini fazla yükseltemezsin. araya amfi bağlatman gerekebilir. ancak bu şekilde değişim tam olarak yerini bulabilir kanaatindeyim :)

Tamer P.
08-08-2006, 15:59
selam arkadaşlar..
ben arabamın ön ve arka hoparlörlerini degiştirip daha gçlü bişeyler almak istiyorum.yalnız bagajım küçük oldugu için oralara bişeyler yaptırmak istemiyorum malum kalos !
biraz daha iyi ve güçlü müzik dinlemek istiyorum hepsi bu bana bu konuda marka ismi verebilir misiniz ? bir de bizim arabaların müzik sistem hakkında bilgisi olan versa lütfen beni birazcık aydınlatsın :(

Ablacım Merhaba !!! :wink2:

Şimdi mademki fazla ayrıntıya girmek istemiyrsun... Burdan sana marka vermeden şöyle bir tüyo verebileceğim... Aracının orjinal cd çalarının aynı markasında 20 cm çapında çok güzel hoparlörler var.. Bilinen internet alışveriş sitelerinden temin edebilirsin !!! :thumbsup: Marka yazamıyorum pek açıklayıcı olmadı ... Pm den atarım !!! Artı olarak bagaj konusundda o kadar kasma kendini ... Benim garaja bir bak derim :) Bagaj dabirşeyler var ama hala yerim mevcut :)

kalos_cu
11-08-2006, 09:59
:)) ya bagaja istemiyorum ... bne öle çok gürültülü bişeylerde istemyorum birazcık daha ii olsun yeter bana :)camlara da film çektirdim artı olarak ne yapabilirim orjinali bozulmadan?
yardımcı olursanız sewinirim ...
ya bir de benim arabaa sis farı yok...servise sordum 150-175 arası yaparız dediler:( ben de ne! dedim:)))
ben bu sis farlarını sanayide halletirebilirmiyim sizce?

Tamer P.
11-08-2006, 14:31
Ablacım sanayide hallettirebilirsin ama hiç orjinali gibi olurmu sence... + olarak arcın daha yeni yani garantisi henüz sürüyor... Arabaya orjinalin dışında takılan herhangi bir parça aracın hem orjinalliğini hem de garatisini bozar... Hem sen orjinal sis farı taktırdığında sinyal kolunu da değiştirecekler ... Ama sanayide ise ekstra bir düğme ekleyecekler ve kötü duracak... 150 ytl bir sis farı için fazla bir miktar değil bende ... Zaten extra taktıracaklarında bundan çok ucuza gelmeyecektir...

Madem fazla gümbürtü istemiyorsun; sana dediğim hoparlörlerle bir bak... Aracının cd çaları ile aynı markada 20 cm lik mid haparlörler var... Onlardan bir çift taktın mı senin işini fazlası ile görür !!!

Aracının orjinalliğini bozmadan ise kadranların rengini değiştirebilirsin. Farların üstüne siyah veya aracının renginde bir kaş attırabilirsin... Jantlarını ve lastiklerini değiştirebilirsin, Spor açık hava filtresi taktırabilirsin. Fazlasını söyleyemeyeceğim çünkü bundan ötesi birazcık orjinal dışı kalıyor :)

Şimdiden sana kolay gelsin !!! :)

kalos_cu
11-08-2006, 23:12
tamam o zaman ben en iyisi serviste yaptırayım bunu ... en iyisi bu ! başıma iş açmayayım :)
teşekkür ederim ...

kalos_cu
12-08-2006, 09:33
ben çok masraflı oldum ama :( bişey daha sormak istiyorum...
arabanın farlarını beyaz yaptırmak istiyorum..bunun garantiyle falan alakası olur mu ?

tr_barış
13-08-2006, 12:18
Arkadaşım hiç bir sorun çıkmaz.Ama sen farları aksesuarcıdan al.serviste taksınlar.En garantili yöntem budur.

kalos_cu
13-08-2006, 21:05
teşekkür ederim arkadaşlar .. arabanın resimlerini koyacam yakında ... far olayınıda yarın halledecem inşallah sizden bi konuda daha fikir almak istiyorum:( ya biliyorum çok oldum ama ne yapayım:)
ben koltuklara kılıf almak istiyorum arabamın rengi polyester gümüşü camlarda da film var sizce en iyi renk ne olur ?:kararsiz:

Tamer P.
14-08-2006, 14:05
Ablacım bana sorarsan en iyi renk siyah olur !!! Ama araba ile camlardan ziyade daha çok torpido rengi ile uyum sağlamaya bak !!! Eğer torpido füme ise açık bir renk daha iyi gider , yok siyah ise koltuk kılıflarını da siyah tercih etmen daha uygun olur ... Bence :)

Dr. Izzet
01-09-2006, 01:57
Arkadaşlar;
Burak Kalosun yaylarını tamamladı.:thumbsup:
Sıra jantlarda...
Aşağıda resimleri var nasıl jant taksın???:kararsiz:

Teknik ve Artistik Önerileri alalım....

http://img340.imageshack.us/img340/7600/burak0036zofi1.jpg

İlk çalışma Buraktan
Devamı
Sizden

http://img348.imageshack.us/img348/4586/burakkaloscm1.png

BuraKaLos
01-09-2006, 02:06
1. resimdeki daha güzel:)
:kararsiz: :1nee: yok yok :worshippy

Dr. Izzet
01-09-2006, 02:06
Bahar biliyorum orjinalliği çok seviyor ve destekliyorsun fakat
Burak arabasına jant alacak öneri bekliyor :D

Dr. Izzet
01-09-2006, 02:08
ben kendisine birkaç öneride bulundum. aracına takacağı jantın hafif olması önemli olmalı onun için. elimdeki gönderdiğim resimlerden birkaçını fikir edinebilir.

Tarkan şu resimleri burada da paylaşsanda kalosçulara genel destek versen :D

BuraKaLos
01-09-2006, 02:08
ben kendisine birkaç öneride bulundum. aracına takacağı jantın hafif olması önemli olmalı onun için. elimdeki gönderdiğim resimlerden birkaçını fikir edinebilir.

Ewt abi çok işime yaradı.. Ama kararsızlık kötü bi olay:wacko: Ve bende çok kararsız bi adamımdır:hahaha:

Dr. Izzet
01-09-2006, 02:14
Eeeee yatırım yaparken, ki özellikle estetik bir yatırımsa kararsızlık normaldir...
Acele etmemek lazım :D

Burak Mehmet
01-09-2006, 02:45
tarkanın koyduğu resimlerden 7 numaralı olan çok güzel...

Dr. Izzet
01-09-2006, 02:46
Bence içeriden de kırmızı renk çıkacak ki o zaman 6 numara güzel...

BuraKaLos
01-09-2006, 02:56
Ewt seçimler çok güzel ama birazda hafif olması önemli benim için.. Hem yakıt açısından hemde performans açısından önemli benim için. diceksinizki ne performansı .. Arabamın yerinden kalkması için arkadan birilerinin iteklemesini istemioru.. 20kg jant takmakda istemiorum.. tamam gidip 5.5 kg superleggera alıcak halim yok ama orjinalinin ağırlığında olsa bari oda iyi.. millet jantlarının ağırlığından dertli saten.. bende o duruma düşmek istemiorum.. umarım bu konudada bana yardımcı olursunuz.. yorumlarınızı bekliorum..

misafir148
01-09-2006, 03:05
-Bende 1 veya 4 numaralı jantı takmasını öneririm ..

kaant
01-09-2006, 03:52
dijital modifikasyon bölümüne bi konu açarsanız oradaki arkadaşlarda yardımcı olurlar.....

Dr. Izzet
01-09-2006, 04:15
Teknik Destek Bölümünde açılan Talep Konusu
http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?p=1008228#post1008228

Dijital Modifikasyon Bölümünde açılan Talep Konusu
http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?p=1008225#post1008225

SeLman-U
01-09-2006, 05:19
Bize böyle yardımcı olmak isteyen olmadı hiç :S :)
Bence kosei racer veya mak matrix 5 içi siyah olsun ama

!BrAh!m
01-09-2006, 05:53
8. sıradaki çok iyi durur bence ama karar sizin

GÖKH@N K
01-09-2006, 09:52
Bence en güzeli 6. sıradaki. Diğerleri zaten hep 5 kollu ve Chrysler in amblemine benziyor, ama bu Chevi...:thumbsup:

VEYSEL-G
01-09-2006, 20:20
bence 7 numara cok sık dıgerlerı hep aynı model ;)

alperiz
01-09-2006, 20:47
bence 2 :)

CanK
01-09-2006, 22:02
Jantların hepsi çok klişe bir kere,neredeyse her aracın üstünde var ve "bö" geldi:)Her neyse,bana göre 7 hepsinden iyidir,ama Kalos'a gitmez,Kalos'a gidecek jantda belli Alessio..Jant işi keyif işidir,kendi tercihindir,başkasının ne dediği önemli değil,parayı bas en çok beğendiğini al derim,bu kadar basit;)

Meteka
02-11-2006, 21:31
bence saglam paradır he he

Tufan-K
02-11-2006, 21:31
Sen kararını ver yaptırma konusunda sana bir güzellik yaparız :)

Tufan-K
02-11-2006, 21:43
Değerli yardımların için saol be tufan abi :D
Bu body kit ducatoya uygulanırmı acaba uygulanırsa malzeme+işçilik+parça kaç $ patlar.

a.L.i
02-11-2006, 21:45
Camurluk sisirmeleri cikartirsan.Onlarsiz En assa 2-2.5 milar tutar Tarkan tahminimce..

ypolat
02-11-2006, 21:49
Minimum 2.000 ytl. civarı sanırım.

hakan01
02-11-2006, 21:56
yokmu arttıran yaa :D walla benimde bu konuyla bir fikrim olsaydı bende yazardım. gerçi bende düşünüyorum böyle bişe bende de ford focus ghia 1,6 orjinal war. bu konu ile ilgili yardım istiyorum. Body Kitlerin şöyle bol oldugu biyer wrmı. yada bunları nasıl seçecegiz... hiçbir bilgim yoq..

misafir525
02-11-2006, 21:58
bostancı ve maslakta ıyı yerler var goztepede de bıtane duydugum ,, bu kıt 4 u bulur sanırım tabı bu sadece tahmın

ugurkamil
02-11-2006, 22:06
bugüne akdar hiç yaptırmadım bunun için bişey diyemiycem ...
benim connecte uyarmı Bu Body Kit:):):):)

ugurkamil
02-11-2006, 22:19
Kesip biçtikten sonra neden uymasın ki :)
aletleri alıp geliyim tarkan sunu bi kesip bicelim benim connecte uyduralım :):):)

Tamer P.
03-11-2006, 00:49
Tarkancım yanlış hesaplamadıysam;

5084,7457627118644067796610169492 YTL + KDV yani KDV dahil 6000 YTL' ye falan geliyor... İşçilik Dahil :)

UmuT DoGaN
03-11-2006, 01:29
Chevrolet firması pazara sunarsa 3.200 ytl civarı bir fiyatta olur.Ancak herhangi bir fiberci de yaklaşık 2-2.500 ytl civarı olur tahminimce.

murat_cell
23-02-2008, 14:40
Arkadaşlar lacetti hb 2007 model bir arabam var ön kapılara midbass taktıracağım ancak ne satanlar nede servis ön kapı içi hoparlör çapını bilemedi..bana yardımcı olursanız sevinirim...