'Full Versiyon'a Bak : Aranıza yeni katılan arkadaşınıza yardım edermisiniz?
hakanakcil
25-02-2006, 03:05
Değerli arkadaşlarım.
Forumu okudum okudum fakat sizler kadar bu konuya vakıf olamadığım için kanu hakkında kafamda bazı soru işaretleri oluştu.Eğer cevaplarsanız çok sevinirim.
1)Hyundai Accent 2005 Aracıma Xenon far taktırmak istiyorum. Anladığım kadarıyla 4100-6000 K arası taktırmam gerekiyor. Çünkü bozuk hava koşullarında performans elde edilmiyormuş. Anladığım doğru mu?
2)Aşağı yukarı ürünün fiyatı ne kadardır
3)Ne tür problemlerle karşılaşabilirim.
4)Nereyi tavsiye edersiniz
5)Sistemin takılması için süre ne kadar?
6)Aranızda accent e taktıran varmı? varsa memnunmusunuz?
Teşekkür ederim
Meraba, aramiza hosgeldiniz,
En ideal renk isisi 4100k olarak söyleniyor evet, ama sizin göz zevkinizde önemli , genelde cogu kişi 6k yi tercih ediyor, her hava sartinda da ideal görüş sağlar, ortalama fiyatlar 400 ile 900 ytl arasinda değişir,xenonda değişik problemler çikiyor ama Hyundai accentta herhangi bir problem ile karşilaşmazsiniz, balast ve ampul de sorun olmadiği sürece, turk bazli bi yer tavsiye edemicem reklama girer, kitin takilma süresi yarim saat gibi süre alir,ben Fx coupemde 8k kullaniyorum gayet memnunum
Daha fazla bilgi için Xenon/Bi-Xenon uygulamalari adi altindaki konuyu gözden gecirmenizi tavsiye ederim
misafir146
25-02-2006, 04:12
Değerli arkadaşlarım.
Forumu okudum okudum fakat sizler kadar bu konuya vakıf olamadığım için kanu hakkında kafamda bazı soru işaretleri oluştu.Eğer cevaplarsanız çok sevinirim.
1)Hyundai Accent 2005 Aracıma Xenon far taktırmak istiyorum. Anladığım kadarıyla 4100-6000 K arası taktırmam gerekiyor. Çünkü bozuk hava koşullarında performans elde edilmiyormuş. Anladığım doğru mu?
2)Aşağı yukarı ürünün fiyatı ne kadardır
3)Ne tür problemlerle karşılaşabilirim.
4)Nereyi tavsiye edersiniz
5)Sistemin takılması için süre ne kadar?
6)Aranızda accent e taktıran varmı? varsa memnunmusunuz?
Teşekkür ederim
Öncelikle ACT ye ho$geldiniz
Aracınızın far tipine uygun olarak xenon takılır.. Bozuk hava ko$ullarında ısısı ve türü ne olursa olsun xenonlar iyi performans sunamazlar.. Nedeni ise sonradan uygulamada xenonu merceksiz kullandığınız için ve reflektörden ı$ığın çok daha geni$ açıda ve parlak $ekilde yayılmasından ötürü far camının hep temiz kalması gerekir.. Xenonlu piyasaya sürülen bütün otomobillerde far yıkama sisteminin standart olmasının nedenide budur
Herhangi bi problemle kar$ıla$mazsınız .. Sistemin takılması i$ yerinin yoğunluğuna göre deği$ir ama normal $artlarda 2saat gibi sürede montajı tamamlanır ve teslime hazır olur..
Öncelikle ACT ye ho$geldiniz
Sistemin takılması i$ yerinin yoğunluğuna göre deği$ir ama normal $artlarda 2saat gibi sürede montajı tamamlanır ve teslime hazır olur..
Görkem 2 saat cok değilmi yaw :)
Benımkıler 20-25 dakkada takilmişti bende ondan yarim saat dedim ama tabi işyeri yogunulguda onemli bi faktör :)
misafir146
25-02-2006, 17:19
Görkem 2 saat cok değilmi yaw :)
Benımkıler 20-25 dakkada takilmişti bende ondan yarim saat dedim ama tabi işyeri yogunulguda onemli bi faktör :)
Aslında size göre çok ama bazı araçlarda arıza ı$ığı yanıyor ilk çekilen voltajdan ötürü , ne bileyim rutin kontrolleri v.s 2saati bulabiliyor...
anladim tesekkür ederim :)
UmuT DoGaN
25-02-2006, 20:42
bu 12000 k her araca uyar mı ? Örn. opel meriva ?
uyar tabi ama Görkem inde dediği gibi ilk once servise bi sorun bence , orn. ariza işiği filan yakiyomu herhangi bi problem çikarmiyosa tabiki uyar
hakanakcil
26-02-2006, 00:36
Öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz ve cevapladığınız için çok teşekkür ederim.
bende bugün birkaç yeri gezdim (avrupa tarafındayım)
kurulum dahil 650 YTL istiyorlar ve 12 taksit yapıyorlar.
Texon H4 Xenon.
ellerinde 8000K vardı ben 6000K tercih ettim. ellerinde 6000 yoktu salı günü gelecek ve 6000 taktıracağım.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Firma öğrenmek için özelime atın . belki reklam yasaktır.
Teşekkürler
misafir146
26-02-2006, 00:51
Hayırlısı olsun , yardım edebildiysek ne mutlu.. Reklam olayına kar$ıyız .. Hassasiyetiniz için ayrıca te$ekkürler
Bende kısa süre önce Mert otodan Texon marka 8000k Xenon(h7) aldım ve nakit fiyatı 500 ytl idi.40 lira gibi bi fiyatada montajını yapıolar.650 ytl olduğunu söyleyince hatırlatmak istedim ama taksitli alışveriş senin için daha uygunsa tabi sen bilirsin.
hakanakcil
26-02-2006, 14:59
Değerli karkadaşım Alpine
eğer xenon h7 olursa kurulum dahil 550 ytl oluyor
benim far yapım h4
bildiğin üzere h4 ler biraz daha pahalı.
Çok teşekkür ederim. yardımın için.
Birde sizlere sorum araba garantili. bu işlemden sonra garanti kapsamından çıkarmı? ne dersiniz?
Onurcan Y
26-02-2006, 16:45
mercekli uygulama yaptır diğer açtığın konuya yazdım bi oku istersen...
Onurcan Y
26-02-2006, 16:49
aracın servise bağlı olarak elektrik kısmı bazı servise göre far grubu bazı servise göre komple garantiden çıkar...bence bide servisle konuş 7000k lık takıyo benim bildiğim hyundai servisleri ve tuscon da filan mükemmel bi rengi aydınlatması var hem garantiden çıkmaz servise yaptırırsan güvenli olur...
Onurcan Y
26-02-2006, 16:50
bu arada servistede 650 civarı fiyat taksit yaparlar...
hakanakcil
27-02-2006, 23:32
onurecan çok teşekkür ederim sana
o kadar ilgilendinki teşekkürler.
Bildiğin herhangi bir servis varmı?
bu servisteki fiyatı kuruluma dahilmi?
İyi akşamlar
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.