'Full Versiyon'a Bak : ALFA 145,146 bilgi..
95-98 model arasında Alfa 145-146 boxer falan akmayı düşünüyorum bana sunabilceğiniz öneriler var mıdır bu konuda?Piyasa araştırması yaptığımda bu araçların fiyatlarının 8-10000 ytL arasında olduğunu görüyorum ve araçlar full ne arıyorsan var.Parça sıkıntısı da zannedersem artık FIAT baktığı için bu araçlara stilonun parçaları falan da uyumlu imiş duyduğuma göre ne dersiniz bu araçlar alınır mı yakıtları nedir?+ ve - leri hakkında bilgi lütfen..
Kardeşim +'ları ve -'leri hakkında bir bilgim yok..Arkadasımda var 146 sport ama 2005 model oda :)
Eski kasalar güzel evet fiyat uygun ama temizini bulmak zor gibi bakalım arastıralim ben gerekli mesajı aldım senden:)
Cevapım : Alınır Kardesim Alınır... :)
misafir824
05-04-2006, 17:50
95-98 model arasında Alfa 145-146 boxer falan akmayı düşünüyorum bana sunabilceğiniz öneriler var mıdır bu konuda?Piyasa araştırması yaptığımda bu araçların fiyatlarının 8-10000 ytL arasında olduğunu görüyorum ve araçlar full ne arıyorsan var.Parça sıkıntısı da zannedersem artık FIAT baktığı için bu araçlara stilonun parçaları falan da uyumlu imiş duyduğuma göre ne dersiniz bu araçlar alınır mı yakıtları nedir?+ ve - leri hakkında bilgi lütfen..
alınır AMA boxer motorlar ve 145/146 serisi öyle yada böyle alfa nın sorunu biraz çok modellerindendir..
oyüzden öncelikle motorun temiz olanını bulman şart BOXER da..
Kardeşim +'ları ve -'leri hakkında bir bilgim yok..Arkadasımda var 146 sport ama 2005 model oda
Eski kasalar güzel evet fiyat uygun ama temizini bulmak zor gibi bakalım arastıralim ben gerekli mesajı aldım senden
Cevapım : Alınır Kardesim Alınır...
147 mi dicektin acaba elin sürştü :) çünkü enson 2000 de üretildi hatırladığım 146.
misafir824
05-04-2006, 18:14
ama ciddi yürüyen bişi arıyorsan 33 1.7 16V boxer öneririm..
onunda temizi zor ama köpek gibi gider bulursanda :) 950kg 138hp ydi yanılmıyorsam..oldukça seri bi araç yani :)
hatta birinde olması gerek ama Cem demiydi acaba (Abi demiyorum ama umarım sakıncası yoktur,aslında yaşlı hissetme die demiyorum :P )
bizim burak die bir arkadaş var forumda o aktif olduu zaman sana yardım edecektir ondada alfa 33 1.7 vardı yanılmıyorsam..boxer motorun tadına doyum olunmuor kardeşim bu açık ama canında dediği gibi temizlerinden bulmak çok zor ama bulursan direk al derim ben...;)
Cidden tadına doyum olmuyor..Ahanda bi canlı örnek : BEN:thumbsup::thumbsup:
bahsettiğiniz 33 1.7 araçlar zannedersem üretim olarak 94 yılına kadar var en azından satış ilanı olan sitelerde gördüğüme göre onlar da eski kasalar görüntü olarak pek sevmedim..145-146 97 modeL boxer yada twin spark bana parça sıkıntısı yaşatırmı bunu düşünüyorum.1600 motor 120 bg yeterli zaten bana şehir içi kullanımı için..örneğin alttaki araç nasıL?
http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=641693
147 mi dicektin acaba elin sürştü :) çünkü enson 2000 de üretildi hatırladığım 146.[/quote]
Dogru diyon dayı dilim sürşmüş :) Senin arabanın aynısı kırmızı oda ...
Pek anlamam Alfa'dan o yüzdende olsa gerek...
bahsettiğiniz 33 1.7 araçlar zannedersem üretim olarak 94 yılına kadar var en azından satış ilanı olan sitelerde gördüğüme göre onlar da eski kasalar görüntü olarak pek sevmedim..145-146 97 modeL boxer yada twin spark bana parça sıkıntısı yaşatırmı bunu düşünüyorum.1600 motor 120 bg yeterli zaten bana şehir içi kullanımı için..örneğin alttaki araç nasıL?
http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=641693
Can adresteki arac kaçmayacak bi araca benziyo bi arada sor gidelim istanbula alip gelelim :)
misafir1465
06-04-2006, 17:21
Araç çok güzel rengi falan da baya eii km si 150 ama nerdeyse 10 yaşında alıncak bi araç
valla diyorum ya sadece parça işini düşünüyorum yoksa basıp gidecem almaya hakan..
burak145
06-04-2006, 18:58
parca sıkıntısı felan yok ayrıca fıatla parcaları uyuyor demıssın hıc bır parcası uymuyor kardesımm yenı model alfaların parcaları fıatınn bazı parcaları uyuyor ama parcasını ben bulamamazlık yada cok bekledıgımı gormedım
alınır tabi ama ben olsam twinspark al derim az yakar derdi azdır rahat satarsın fln .BU arda can nolcak abi demeye ne gerek var tabe rahat ol .AHH ahh 33 neydi be gariban 4 senedir bi kere calışmadı ama vakti zamanında az sahil yapmamıştır :)
KANARYA72
04-02-2007, 14:50
bende 1996 model 145 1.7 16v boxer var.istersen gel bir bak.aşağdaki adresde resmi ve bilgiler var.
http://www.dragturk.com/forum/index.php?showtopic=6961
parca sıkıntısı felan yok ayrıca fıatla parcaları uyuyor demıssın hıc bır parcası uymuyor kardesımm yenı model alfaların parcaları fıatınn bazı parcaları uyuyor ama parcasını ben bulamamazlık yada cok bekledıgımı gormedım
145'in salıncak,fren disk ve balata grubu bildiğimiz tempra ile birebir aynı.Keza orj. italyan fiat bravo sx lerinkide aynı.Emin olmamakla beraber amortisör yay grubuda aynı olduğunu hatırlar gibiyim.Arkadaşım Ortadoğuda çalışıyordu.Onun 145e dediğim malzemeler kullanıldı hep.Salıncak servis fiyatıda 65Ytl.Parça sıkıntısı olmayan ve bakım parçası ucuz bir araba.
Saygılar...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.