'Full Versiyon'a Bak : Cast Folyo Yardiiiiim....
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım. Bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ben eski kasa opel astra nın tambonlarını beyaz cast folyo ile kaplamak istiyorum acaba sağlıklı olur mu? Birde ankara da dış aksesuarları nerede bulabilirim?
http://img409.imageshack.us/img409/3623/img00456kg.jpg
ERAY_Astra
05-04-2006, 21:40
valla bence folyoyla hic ugrasma..boyat olsun bitsin.hem daha guzel durur hemde uzun sureli olur.
sağol kardeş te boyatmak biraz tuzlu oluyo hemde direk boya pürüzlü olur tampon boyasız normal siyah
Muharrem111
06-04-2006, 00:11
bencede folyo ile olacak iş değil o hadi kaputu siyah mat folyo ile kaplicam dersin olur düm düz kaput ama tamponda kıvrımlar var yaptıtrabilirsin belki ama hem hoş durmaz hemde suyu buldumu atar accık paraya kıyıp boyat bence tamponları hem plastik astarı diye bişey var korkma pürüz olmaz
sağol kardeş te boyatmak biraz tuzlu oluyo hemde direk boya pürüzlü olur tampon boyasız normal siyah
niye pürüzlü olsun ki....her arabanın tamponu plastiktir...ve boyasızdır...fabrikada boyanıyor...senin ki de aynen öyle olacak..ayrıca astar atıyorlar önce..ondan sonra boyasını atıyorlar...folyo ile uğraşma derim ben...aynı fiyata gelecek hemen hemen..ayrıca folyo da tek ton beyaz vardır..çok sırıtacaktır bence..aracın orjinal boya koduna göre boyat tamponlarını ama..ille de folyo folyo diyorsan...sanırım Ankara'dasın....araç giydirme işi yapan dijital baskıcı'lara gidip uygulatabilirsin..ama renk çok farkedecektir benden söylemesi...
Bencede Folyoyla hiç uğraşma...Çünkü folyo senin istediğin bütünlüğü sağlamayacak ve sen kötü oldu diye söktüreceksin...bencede boyacının biriyle anlaş uygun fiyat yapar hem sağlam hem şık olur...Arkadağların dediği gibi folyoyu tampon kıvrımlarında tam oturtamıyolar..!Bir kez daha düşün..!
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Boyatmaya karar verdim
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.