'Full Versiyon'a Bak : F1 Sesli Egsoz
Arkadaşlar F1 sesi çıkaran egsoz her marka her türlü araca (benzin-diesel-lpg) takılabiliyo istenildiği zaman açılıp istenildiği zaman kapatılıyo uzaktan kumandalı bi sistemi var uygulamayı Bursa da Mert Oto Egsoz Yapıyo Remzi abimiz tanıtım ve paylaşım amaçlı bi video koyuyorum taktırmak isteyen olursa yardımcı olurum.:thumbsup:
http://rapidshare.de/files/17334566/F1.wmv.html
Vay be gerçekten ilgi çekici.Bu arada maliyetlerinden haberin varmı?
Harun Emre
06-04-2006, 17:16
harıka yaa aga malıyetı nee hemde doblodan gelıo vayss beee
fıyatı uygunsa hemen:)
onurarslan
06-04-2006, 17:26
istanbulda da var bizim alt komsu forumdan yaptırılanlarda var pm ile ulasırsınız yardımcı olurum
çok harbi bi sesi varmış...maliyetini de yazabilir misin???
misafir118
06-04-2006, 17:36
Aşırı kötü,hayatta yaptırmam aracıma böyle birşey.Akülü arabalar gibi aynen.
ERAY_Astra
06-04-2006, 18:00
dobloda sekilliymis...ses super ama hakkını veren arabaya gider ancak:)
walla 450-500 ytl civarında fiyatı orjinal egsozun üzerine de takılabiliyor dediğim gibi ama uzaktan kumandalı bi sistem var aracın içinden yolda giderken açıp kapayabiliyosunuz sesini açıp dinlerseniz daha fazla anlaşılıyor ses bence güzel diesel araçlar için ideal die düşünüyorum.
Bursada baya araç taktırdı dediğim gibi isteyen olursa yardımcı olurum telefon numarası vs ile bursaya geldiinizdede müsait olursam alır götürürüm remzi usta nın yanına.
ya egzostun içine pervane gibi bişi takılıo bildiim kadadrı ile.. hani küçükken düdük gibi bişi vardı üfleyince ses çıakrırdı.. onun gibi bişi işte :D
mustafa TT
06-04-2006, 21:50
bırakın arkadaslar ses almak ıcın aracınıza bu tarz zarar verıcı seylerden uzak durun lutfen ya
designer_doğukan
06-04-2006, 21:50
ewet benim bildiğimde pervane takılıyo am güzel ses veriyo;);)
TequiLa CuLTuRe
06-04-2006, 22:28
Pervane takılıyor ama belli bi süre sonra yag haznesini yenilemen gerekiyor benim bildiğim 2 sene öncede vardı buna benzer bişi.
Gereksiz birsey bence, cunku o fiyata remus alinir :) hemde rahat rahat.
Cem__JESSE
06-04-2006, 22:38
ya arkadaşlar ne 400 u ne 500 u egzos içine sıgacak yuvarlak plaka onun ucuna ıki tane civi kaynatın sonra egzosu yanlardan düz delin içine takın alın size ses:) hani bu seni seviyorum yazılı kolyeler vardı ufleyince donuyordu o misal:))) ama istediginiz zaman sesi kesemiyorsunuz 20 ytl bile tutmaz
aşırı gereksiz bence
ve sesi iğrenç
tok bi egzoz sesiyle değişmem ;)
açılıp kapanabilmesi güzel.
ama bu fiyata değmez bence.
Husein_a3
06-04-2006, 23:08
Komedi yau bu :D
ILGINC BENCE F1 DE CIKINCA BI OZELLIGI OLUYOR BU SESIN:)
bız kucukken bısıkletlerın tekerleklerıne kagıt takardık ses cıksın dıye aklıma ol geldı:)
misafir118
06-04-2006, 23:47
Arabanın lastiğinede taksana toprak,belki çıkar gene aynı ses :)
Dizellerde fazla seçenek olmadığı için aslında iyi bi alternatif ama yaptıranlar pişman oluyo performans azalıyo ve araba sıkışıo bi ses uğruna..
500 liraya bow uygularım daha iyi :)
OSMAN AKTEPE
06-04-2006, 23:54
ıgrenc bır ses ya adamın sınırlerını bozar
bencede tok bır egsoz sesnıne değişmem
ozgur sagolsun benım arabadan ses cıkıyo:)ofset farkından dolayı gıderken surtme seslerı yetıyoda artıyo bıde buna gerek yok:)davlumbazım yetıo bana hahahha
misafir118
07-04-2006, 00:10
ozgur sagolsun benım arabadan ses cıkıyo:)ofset farkından dolayı gıderken surtme seslerı yetıyoda artıyo bıde buna gerek yok:)davlumbazım yetıo bana hahahha
hahaha iyiydi :)
güzel bi sistem aslında taktırmak lazım..
walla içinde pervane mi var ne var bilmiyorum tam olarakta,yorumlarınıza da saygı gösteriyorum ama yok bırakın bu işleri yok çok kroca gibi yorumlarda hoş olmuyor sonuçta ben paylaşmak istedim bende yapmıyorum bu işi beğenirsin veya beğenmezsin herkezin kendi tercihi onun için emeğe saygı pls
Burak Mehmet
07-04-2006, 16:49
araca çok zararı war arkadaşlar hem performan düşüyo hem çok sıkıştırlmaktan hararet yapıyo....
İLKERTESKO
08-04-2006, 18:04
ses bence çok güzel .ya zevk meselesi
Muharrem111
08-04-2006, 18:07
o sesle bi 300 km yapında ondan sonra bidaha yazarsınız:Dkafa ütüler o yaw hadi abarth larda müzik gibi gelio adamın kulağına gümmmm gü gü gümmmm diye peki bunu neye benzeteceğiz:)
yaw bu işi istanbulda bi yer yapıomu bileniniz warmııı
***MEHMET***
09-04-2006, 15:56
ses olarak çok güzel fakat yorumlara bakılırsa çoooooooook gereksiz ve zararlı olduğu rahat bi şekilde anlaşılıyor......
teşekkürler arkadaşlar.........
cevherbyrm
04-02-2007, 14:30
Bursaliyim Da Nerde Bu Mert Oto Egzoz
linkin ölü olması normal çünkü nisanda upload etmiştim mert oto eksoz santral garajda merinos batçığından çıktıktan sonra sağ tali yolda yıkamanın hemen yanında
linkin ölü olması normal çünkü nisanda upload etmiştim mert oto eksoz santral garajda merinos batçığından çıktıktan sonra sağ tali yolda yıkamanın hemen yanında
saolasın ama mugladayım ben.. sesi duymak istiyordum ama neyse.. eger video yu bulur isen tekrar upload edip linki yazarsan sevinirim.. ;)
pilotlevent
11-03-2007, 12:11
video istiyoruz tekrar upload edermisiniz
güzelkuş
10-07-2007, 17:35
daha uygun bir fiyat olmaz mı.Ayrıca kredi kartına taksit olayı var mı.Alsak siz posta ile gönderme imkanınız var mı.
kaan_krkc
04-03-2008, 23:19
yaa ben bugun yedikulede bitane partnerde gördum önce motor geliyo sandım sonra yanıma gelince anladım gerçekten hoş barıyodu peki buralarda nerde yaptırıyolarki onu
utangaçE30
06-03-2008, 12:06
yaa ben bugun yedikulede bitane partnerde gördum önce motor geliyo sandım sonra yanıma gelince anladım gerçekten hoş barıyodu peki buralarda nerde yaptırıyolarki onu
arkadaşım o egzozu yapan yer çok ama zararıda çok bence hiç gerek yok.
Abdullah-C
06-03-2008, 17:32
evet güzel ama sonrada montaj yerinden %85 kacırma yapıyo bu bilgiyi aktarmıs olayım size
tuning32
07-03-2008, 04:53
Dizellerde fazla seçenek olmadığı için aslında iyi bi alternatif ama yaptıranlar pişman oluyo performans azalıyo ve araba sıkışıo bi ses uğruna..
500 liraya bow uygularım daha iyi :)
:Pep050: bencede deymez dizelciler bence iç dekorasyon yapsınlar göze ve konfor daha iyi olur:zwinkern: :zwinkern:
o sesle bi 300 km yapında ondan sonra bidaha yazarsınız:Dkafa ütüler o yaw hadi abarth larda müzik gibi gelio adamın kulağına gümmmm gü gü gümmmm diye peki bunu neye benzeteceğiz:)
arabanın içnde hop yok sadece tweeter var gibi olar bu da hç hoş olmaz:D al bi spor egsoz hem performansına bak hemde sesine.. :D bu sesi sevenler çok çok çılgın çiğiriyor aslında araç ama iyi bişey değil gibi görünüyor... youtube de de baya videosu var :D
travego55
30-12-2008, 03:12
Arkadaşlar F1 sesi çıkaran egsoz her marka her türlü araca (benzin-diesel-lpg) takılabiliyo istenildiği zaman açılıp istenildiği zaman kapatılıyo uzaktan kumandalı bi sistemi var uygulamayı Bursa da Mert Oto Egsoz Yapıyo Remzi abimiz tanıtım ve paylaşım amaçlı bi video koyuyorum taktırmak isteyen olursa yardımcı olurum.:thumbsup:
http://rapidshare.de/files/17334566/F1.wmv.html
selam.kardeş link ölü.bu videoya nerden ulaşabilirim.gerçekten çok merak ettim.benim arkadaşımın doblosundada vardı böyle bişey.bende şimdi albeaya taktırmak istiyorum.bu videoya ulaşmama yardımcı olursan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...
selam.kardeş link ölü.bu videoya nerden ulaşabilirim.gerçekten çok merak ettim.benim arkadaşımın doblosundada vardı böyle bişey.bende şimdi albeaya taktırmak istiyorum.bu videoya ulaşmama yardımcı olursan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...
ACT'ye hoşgeldiniz..
Saygılar...
MURAT-ACT ŞAİRİ
30-12-2008, 03:26
lınkın ölü olmasının sebebı msjın ılk yazılım tarıhı olabılırımı???
06-04-2006, 17:54 ???
Kesinlikle tarih:) Bakalım konuyu açan günceller belki
Saygılar...
MURAT-ACT ŞAİRİ
30-12-2008, 03:36
WALLA BENB UZUN ZAMANDIR BURDAYIM AMA KONUYU acan arkadası hıç horemedım yada denk gelmedı ınsallh funcellerde ızleme fırsatımız olur ;)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.