'Full Versiyon'a Bak : Dizel araca Chip taktırmanın maliyeti ne olur ?
Abdullah-C
10-04-2006, 13:32
Dizel araca Chip taktırmanın maliyeti ne olur ? bu konu hakkında bilgisi olan varmı bu chip motorun ömründe herhangibi bir zararı varmı?
Abdullah-C
10-04-2006, 13:51
saol bülent tavsiye edebileceğin bi marka varmı peki?
superchips - murat faralyalı
Abdullah-C
10-04-2006, 14:31
saol ömer
bnmde bi sorum oluck her arabaya chip takılıormuu??
Duldrakan
14-04-2006, 20:38
Elektronik ateslamali tum modellere takılabilir!!
arkadaş 307 dizele yeni yaptı 1200 ytl den fiat açılıyo..tabi pazarlıkla güzel fiatlar olur.bence superchips marka al.bilindik marka ve arkadaşın araba 25-30 beygir artış oldu dendi..harbidende arabanın gidişi bariz değişti
yanlız arabayada zararı var cebede zararı var.başta araba daha çok yakmaya başladı.arkadaş servise gittiğinde araca çok zararı olduğunu ve hemen sökmesi gerektiği sölendi.
yorum sana kalmış....
leventse
15-04-2006, 23:27
arkadaşın gaza abandığı için çok yakmaya başlamıştır..
servis herşeye karşı ztn..
mserdar10
15-04-2006, 23:43
chip in zaten amacı giren hava - yakıt karışımını belli oranlarda orjinal yazılıma göre daha farklı şekilde ayarlamak değil mi? bunu yaparken alınan gücü arttırabilmek için daha fazla yakıt gerekiyor ve dolayısıyla yakıt artıyor, bu nedenle gaza abanmasıyla bi alakası yok diye düşünüyorum. benzinli bi arabaya göre, dizel arabaya chip uygulanması, performans açısından çok daha verimlidir, bu nedenle dizel arabaya chip uygulamasının werilen paraya değeceği kanaatindeyim. dizel açısından yararlı olabileceğini düşünüyorum, çevremizde dizel aracına yaptıranların da memnun kaldığını ve farkı hissettiklerini duyuyoruz...
misafir113
15-04-2006, 23:49
aynı konu benimde aklımı karıştırıyor bende 307 hdi var 1.6 ısy ye gittim görüşmek için gayet iyi bir biçimde açıkladı araç 133 bg e çıkacakmış almayadan gelen dyno testi sonuçlarını gösterdi verdiği rakamlar tahmini yada sallama değil eğer sürekli tam gaz yaparsan 700 km gidiyosa 600 e düşer dedi ama normal kullanıyosan yakıt tasarufu sağlıyosun dedi sadece yakıt tasarufu için taktıran müşretim var dedi sıfır c4 e takmışlar araç 25000 km ye gelmiş hala bi sorun yok ayrıcada bu beyine yapılan uygulmaya servis anayamıyo c4 kaç kere servise gitti bi problem olmadı diyo derin ve detaylı bir bilgisayar işlemi yapılırsa öyle anlayabilirler diyo fiyatı ise 600 euro ama gidip konuşursan belki bi şeyler yapabilirler sana kalmış ama açıkçası benim aklıma cayıp yattı ilk fırsatta düşünüyorummm
Abdullah-C
16-04-2006, 21:32
arkadaslar yardımlarını icin cok tesekkür ederim
misafir1750
25-04-2006, 20:45
merhabalar isy-power dan 599 euro ve kredi kartına vade farksız 12 taksitte de ödeme imkanın var ben o firmaya yaptırdım ve 2004 model 60.000 km de olan dizel bi aracta cok güzel verim alındı, 4 aydır kullanıorum ve hiç bi sorunla karsılasmadım...
Wimmer tavsiye edebilirim.
Ben yaptırdım 150 HP --> 180 HP, 325 Nm --> 385 Nm (Dino sonuçları mevcuttur). Şimdiye kadar da bir problemle karşılaşmadım....
arkadasım dızel araclarda hıcbır problem yaratmıyor aksıne yakıtı dusuruyor tamı zorlarsan her araba gıbı dogal olarak yakıt artıyor ama standart kullanımda yakıt azalıyor aracın dogusoto kapsamında ıse 1210 euro +kdv yapıyorlar 30 beygır artıyo ve garantılı ama dogus oto aparat takmıyor yazılım yukluyor zararı ıse 15 sene omru varsa 10 seneye dusuyor motor omru eger sen ın ıcın guc onemlıyse taktırmanı tavsıye ederım
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.