'Full Versiyon'a Bak : Audi A3 1.6 triptronic performans arttırımı
slm arkadaşlar foruma yeni katıldım.. A3 ü chip, egzoz, pipersross hava filtresi ile 15 beygir güç elde edebilirmiyiz?? Birde 1.6 triptronic'in yakıt tüketimi ne kadardır kullanan var mı??
Husein_a3
11-04-2006, 22:39
Ben pm de sana yazdım ama tekrar yaziim belki merak edenler vardır. Ben aracın rodajını falan dinlemedim aldiim gunden beri S de 4000-6200 (devir kesici girene kadar ) kullanıorum.Haliyle bende yakıt tuketimi aşırı fazla :) yani 13-14 u goruodur.
chip tuningden falan bahsetmişin ama sen 0 arac alacaksın , bunlar aracı garanti dışı yapar , bu riskleri goze alırsan yaptır :) Ben servise hava filtresini sordum o bile garanti dışı yapar dedi.Zaten akışmetreyi bozar falan die soylentiler var bununda aslını ogrenemedim 1turlu :) Zararı olmadıgını bilsem yarın ilk işim cold air kit almak ama servistekiler bile bişe solemior :)
mustafa6023
12-04-2006, 03:14
Ben pm de sana yazdım ama tekrar yaziim belki merak edenler vardır. Ben aracın rodajını falan dinlemedim aldiim gunden beri S de 4000-6200 (devir kesici girene kadar ) kullanıorum.Haliyle bende yakıt tuketimi aşırı fazla :) yani 13-14 u goruodur.
chip tuningden falan bahsetmişin ama sen 0 arac alacaksın , bunlar aracı garanti dışı yapar , bu riskleri goze alırsan yaptır :) Ben servise hava filtresini sordum o bile garanti dışı yapar dedi.Zaten akışmetreyi bozar falan die soylentiler var bununda aslını ogrenemedim 1turlu :) Zararı olmadıgını bilsem yarın ilk işim cold air kit almak ama servistekiler bile bişe solemior :)
:D arabanin hakkini vermissin.. ben de aralikta 1.6 fsi aldim 1001 km yi gectigi andan itibaren ben de oyle kullanmistim.. aracim duz vites olmasina ragmen 1 depoyla 390 km gitti
audi87 modifiye tabiki senin kisisel tercihine kalmis ama 1.6 da modifiye yapinca daha ust motordakiler kadar verim alinamiyor malesef
garantisi elbet birgun bitecek garanti bittikten sonra dusunebilirsin
yani ben zaten 1.6 aldigima yaniyorum simdi turkiyeye 2.0tfsi ve 3.2 motorlari da gelecekmis a3 un bence kemerleri biraz daraltip bu motorlara bakmak lazim..vergisi benzini kabul ama madem performans istiyorsun.. 1.6 yi ne kadar modifiye edersen et.. orjinal 2.0tfsi 200hp lik arabayi cok zor gecersin..
misafir607
12-04-2006, 15:46
1,6 araca yukaruıdaki bahsettiğin modifiyeleri yaparsan 15 beygirden fazla alırsın. fakat denzelin bahsettiği filtre akışmetreyi yakıyor. chip filtre falanda da garanti dışı oluyor araban. mustafa da haklı bence 1,6 alınacana 2,0 tfsı alsaydın yapacağın işlemlerle 70 beygire kadar alabilirdin verim. ama tabıkı senın bileceğin bişi. açık hava filtresi kesinlikle takma.
misafir2513
12-04-2006, 20:17
ben mesala shortshifter aldım ama daha takmadim amerikan a3 icin oldugu icin tornacida biraz modifiye etmem gerekiyo :) Ama ondan sonra cok daha yüksek devirde vites atıcam ve daha hızlı atıcam :) Birde sonra iskender ustada egzos yaptırıcam (tahminen katalitik iptal olacak). hava filtresi ve chip tuning en son.
1.6 a3 e chip turning yaptirmayi bende istemistim, burda sevise götürdum 12-13 ps atartar dedi, daha fazla arttirimi chip ile yapamassin dedi. turning icin yanlis motor secmissin dedi.
Bu kullanılan motor 98 yılında çıkan sanırım 8 subap 102 hp lik motor. Bu motordan pek bişey elde edilmez.
ahmetakgun
19-04-2006, 15:15
Bu kullanılan motor 98 yılında çıkan sanırım 8 subap 102 hp lik motor. Bu motordan pek bişey elde edilmez.
aynen oyle 97 deki siralı 4 silindir 102 hp
fsi 1.6 lar bılen bırının elınde turbo eklenerek cok daha ıyı verımler alına bılır
yada olmadı :) bir s3 motoru bulup koymaklazım bu kasaya :)
yada yada :):):) bu lınktekı motor şiddetle tavsıye ederim :)
http://hpamotorsports.com/product_turbo_ft400.htm
400hp / 380 ft-lbs
13 psi boost
0-60 - 3.8 sec
HPA Motorsports Inc. FT Series Turbo system for the VR6 is engineered in partnership with HGP using Garrett Turbo technology. The FT Series of single turbo systems integrates Garrett's ball bearing technology with proprietary cast components to offer the ultimate in single turbo performance. The FT400 single turbo kit utilizes a short runner cast intake manifold and a side mount intercooler improving torque and horsepower numbers over other turbo kits.
HPA Motorsport’s FT400 for the VR6 uses a single side mount intercooler to produce 400 hp and 380 ft.lbs. of torque at 0.9 bar/13 psi.
http://hpamotorsports.com/product_images/FT400dyno.gif
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.