mukbil
12-04-2006, 11:31
Beyler geçen ay buraya koni amortisör başlığında bir konu açmıştım . Saolsun bir çok arkadaş cevap yazıp bildiklerini aktarmış.
ben oktaykanın sitesine de baktım arkadaşlar kdv dahil 1500 YTL ye varan fiyatlara denk geliyor sarı koniler.
Benim arabaya yapmak istediğim çok şey var.dolayısıyla bütçemi makul kullanmak istiyorum.
benim orta vadede derdim.arabamın çukura girdiğinde.çukura düşüyormuş gibi ses çıkarması. amortisörlerim patlak.
17'' OZ super turismo ve 215'e 40 lastik aldım.
öncelikle hedefim sesi kesmek ,
arabamı haftasonları kullanıyorum.
şimdi ;
gidip standart bravo amortisörlerinden alsam
35 mm eibach yaylar sanırım. bu yayı alsam
omp kule gergisi alsam
ve Ziebarttan aracın altına ses yalıtımı yaptırsam.
sizce hem araba biraz yere inmiş. hem de ses biraz azalmış olur mu ?
not : 40 kalınlıkta lastikler titreşimlerin içer ialınmasını vs pek çok şeyi olumsuz etkiliyor bilyorum amaa almışken 45 almak içime sinmedi.zaten haftasonu arabamı düzgün yollarda kullanıyorum. işte ne bileyim köprü yolu sahil falan...
son olarak aksdan da ses gelebilir diyorlar ? aks dağılması nasıl oluyor ve epey tuzlu bir fiyatı mı var ?
şimdiden teşekkürler...
ben oktaykanın sitesine de baktım arkadaşlar kdv dahil 1500 YTL ye varan fiyatlara denk geliyor sarı koniler.
Benim arabaya yapmak istediğim çok şey var.dolayısıyla bütçemi makul kullanmak istiyorum.
benim orta vadede derdim.arabamın çukura girdiğinde.çukura düşüyormuş gibi ses çıkarması. amortisörlerim patlak.
17'' OZ super turismo ve 215'e 40 lastik aldım.
öncelikle hedefim sesi kesmek ,
arabamı haftasonları kullanıyorum.
şimdi ;
gidip standart bravo amortisörlerinden alsam
35 mm eibach yaylar sanırım. bu yayı alsam
omp kule gergisi alsam
ve Ziebarttan aracın altına ses yalıtımı yaptırsam.
sizce hem araba biraz yere inmiş. hem de ses biraz azalmış olur mu ?
not : 40 kalınlıkta lastikler titreşimlerin içer ialınmasını vs pek çok şeyi olumsuz etkiliyor bilyorum amaa almışken 45 almak içime sinmedi.zaten haftasonu arabamı düzgün yollarda kullanıyorum. işte ne bileyim köprü yolu sahil falan...
son olarak aksdan da ses gelebilir diyorlar ? aks dağılması nasıl oluyor ve epey tuzlu bir fiyatı mı var ?
şimdiden teşekkürler...