'Full Versiyon'a Bak : Transporter 2.4 E Turbo Atmak Istiyorum
PLAYBOY61
12-04-2006, 20:13
Arkadaşlar Vw Transportere Turbo Atmak Istiyorum Varmi Yardimci Olacak Usta Diyor Pistonlar Dayanir Turbo Basincina Kimiside Dayanmaz Diyor Birde çikma Turbo Parçalari Lazim ?
PLAYBOY61
13-04-2006, 02:18
dostum atmak istiyorum da pistonlar yataklar dayanır mı acaba onu düşünüyorum.arkadaş la konuştuk ta barometre ile ölçtür dedi enjektör basıncını eğer 0.5 li rakamların üstüne çıkarsa 0.8 bar lık bi turbo attırırım diye düşünüyorum ama emin olamıyorum malzeme de lazım bulamıyorum
Yalçın-RS
13-04-2006, 03:16
bence sakın uğraşma..2.4 e atacağın turbo 2.5 TDI ın turbosu olacaktır.Garrett marka..ama sadece onla iş bitmez..intercooler gerekli.2.4 çok düz mantık bi motordur.ona turbo atarsan motor dayanır dayanmasına ama çok güzel verim alacağını zannetmiyorum..bunun yerine sana tavsiyem aracını sat yerine 2.5 tdi al..yapacağın masrafla aynı paraya gelir..2.5 tdi gerçekten güzel bi araç.ve 2.5 tdi ye chip yaptırabilirsin 1000 ytl civarında tutar.sonuçta 130 hp bi t4 transportera binersin..
Burak Mehmet
13-04-2006, 04:40
yalçına katılıyorum.ankarada birisi 2.4 e turbo takmayı başarmıştı ama araçtakii sorunlala bi türlü başedememişti..engzantirik fln kırılmıştı..ve harcadığı parada 10000ytl yi geçmişti bu iki sene önceydi.....
mserdar10
13-04-2006, 11:56
sonradan turbo takıldığında başarılı olan çalışmalar da war tabii ki... yine de bu calısmaların çoğunun sonu hüsranla bitiyor, ya cok fazla sorun veriyor ya da beklenileni wermiyor, yine de tercih senin... riske girerim diyorsan başarılı da olma ihtimalin tabii ki war, iyi araştırıp iyi parçalarla we konuya hakim birine yaptırmak lazım diye düşünüyorum...
PLAYBOY61
13-04-2006, 21:05
ARKADAŞLAR sağolun varolun cevaplarınız için burak mehmet üçkol o arkadaşının arabanı kaç hp güç vermişti ve kaç beygirlik bitr turbo taktırdı heralde yüksek basınçlı bi turbo idi bwen basit yollu bi turbo taktırmak istiyorum o arkadaşınla görüşebilirmiyz nete giriyor mu ?
PLAYBOY61
13-04-2006, 21:06
mserdar10 gelelim sana evet katılıyorum sana pekte masrafım olmuyo en fazla 600 milyon lira parçalar çıkma olacak büyük ihtimal almanya dan gelecek bi düşüncem var barometre ile enjektör basıncını ölçtüreceğim mesela 1 barlık basınç veriyorsa 1 barlık turbo taktıracağım yani motor 1 bar a dayanabiliyor anlamına geliyor
PLAYBOY61
13-04-2006, 21:09
yalcin4705 evet dostum aracı 3 4 ay önce aldım ben ama 2.5 tdi ler güzel ama çok sorunlu bir motoru var silindir ler sürekli kurum yapıyor enjektör sistemi de problem li bana gelmiyor anlıyacağın çünkü iş için kullanıyorum aracı ama elvette kafamda var 2003 t4 130hp lik transporter ama şimdi elimde kini değerlendirmek istiyorum biraz da farklı olmak istiyorum kimisi turbo olmaz diyor kurtarmaz piston yatak kimisi olur diyor usta olur dedi ben barometre ile enjektör basıncını ölçtüreceğim ancak öyle anlaşılır 600 tl gibi bi masrafım olur ikinci el turbo varsa malzeme satan haber verirmisin bana intercoller işi kolay hava turbo intercoleer i birde yağ intercoleer i takacağım
PLAYBOY61
13-04-2006, 23:44
arkadaşlar istanbul da sarıyer de idi galiba birisi ile görüştüm takarız diyor her türlü garantiyide veriyor ve egzantrik kırma olayından da haberi var nedeni ni biliyor bakalım inş hayırlısı olur :D
Burak Mehmet
14-04-2006, 00:44
ARKADAŞLAR sağolun varolun cevaplarınız için burak mehmet üçkol o arkadaşının arabanı kaç hp güç vermişti ve kaç beygirlik bitr turbo taktırdı heralde yüksek basınçlı bi turbo idi bwen basit yollu bi turbo taktırmak istiyorum o arkadaşınla görüşebilirmiyz nete giriyor mu ? arkadaşım staj yaptığım yerin yakınlarında bi esnaftı ulaşmaya çalışıcam senin için adama....
PLAYBOY61
14-04-2006, 04:08
BURAK MEHMET sağol allah razı olsun :)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.