'Full Versiyon'a Bak : Mutlaka Bakinalfa Romeo 159...!
http://img154.imageshack.us/img154/880/pb303487b9ix.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/507/pb303494b1oa.jpg
http://img133.imageshack.us/img133/7910/pb303468b8hc.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/3256/msalfa2015991sl.jpghttp://img233.imageshack.us/img233/5073/msalfa15948wc.jpghttp://img143.imageshack.us/img143/8544/2335454wp.jpghttp://img154.imageshack.us/img154/7527/pb303440b1sh.jpg
Oy oy oy..Dehşet şeyler bunlar yaa.Yanlız ilkinin çift çıkış egzostunun uçları çok ufak geldi bana..Paylaşım için saol Ahmetçim..
misafir1465
13-04-2006, 21:39
Ahmet abi naptın sen yha çok güzel resimler.Eyw resimler için
Harun Emre
13-04-2006, 21:40
gercten guzel resımler
tsk
Anadolcu(murat)
13-04-2006, 21:48
paylaşımın için sağol.yaww bu makınalar asvaltı ağlatır beeeeeeee
valla ağlatırmı bilmiorumda çok açık fena bi alet yapmışlar hele hele o siyaj renk olan çok yakışıklı ve alımlı duruor..bence tasarım bakımıdan 3 serisi bmw den çok daha ii yane ;)
misafir1465
13-04-2006, 23:52
159 Bambaşka bişey
misafir1465
14-04-2006, 00:02
Tabiki güzel olucak..
Alfa tasarımlarının hepsi el cizimleri ile oluşturulmuştur.
159 da En Güzel Tasarımlardan biri
burak145
14-04-2006, 01:12
solenecek kelıme yok harıkalarr araba zaten dogustan modıfıyelıı bır jant at olayı bıtır bırazda yere bas
slm arkadaşlar...daha yeniyim bu gün üye oldum ve tam anlamıyla istediğim bir site...alfacı arkadaşlardan bi isteğim olucak umarım sorumun yanıtını alabilirim ki bu benim için çok önemli...haziran ayında kısmet olursa alfa 159 almayı düşünüyorum..dizel 1,9 jtd modelini..bu arabanın artıları ve eksileri nelerdir bizahmet özellikle bu araca sahip olan arkadaşlar varsa eğer bana yardımcı olurlarsa sevinirim..bide alfaların ikinci el piyasasının düşük olduğunu heryerde duymaya başladım..e tabi buda ilk arabasını alacak birini alfaya karşı soğutuyo..yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olurum... şimdiden çok teşekkür ederim...
Eksi yönü yok kardeşim,bence herşeyiyle mükemmel bir araba..Sen 159'u al ztn senelerce satmayı düşünmezsin,of bide o dizele chiple blow-off koyarsan düşünemiyorum bide komple egzost sistemi,dizelin sesinide keser aman aman neler yaptım ben,hehe..Aramıza hoşgeldin..
Eksi yönü yok kardeşim,bence herşeyiyle mükemmel bir araba..Sen 159'u al ztn senelerce satmayı düşünmezsin,of bide o dizele chiple blow-off koyarsan düşünemiyorum bide komple egzost sistemi,dizelin sesinide keser aman aman neler yaptım ben,hehe..Aramıza hoşgeldin..
cok guzel araba italyanlarin tasarimlarini herzaman begenmisimdir zaten resimlerdeki bordo olan cok dehset duruyor ama :D
*SwiftSelim*
18-04-2006, 14:53
Tabiki güzel olucak..
Alfa tasarımlarının hepsi el cizimleri ile oluşturulmuştur.
159 da En Güzel Tasarımlardan biri
Pardon ama tasarımcı olduum için söölemeden edemiiyeceim, dünya üzerinde el çizimiyle çizilmeden yapılan bir araç yok. Önce eskizler yapılır el çizimi yani sonradan bilgisayar ortamında modellenir. Daha sonra gerekli Catia, Solid works vs.. programlar ile mühendisler parçaları modeller ve teknik çizimleri çıkartır.
Bu işler bu şekilde olur yani;
neymiş el çizimi ile yapılmamış araç yokmuş...
Ps: Meslek olunca pardon tutamadım kendimi pardon yaaa :):opa:
öncelikle aramıza hoşgeldin gazzi.. alcagan araç tasarım bakımından çok güzel bir araç..motorları da yeni teknoloji jts olsun jtd olsun..bildiin gibi 159 156 nın varisi artık accord , mondeo ve passat sınıfında ve boyutlarında bir araç..eğer test ettiysen görmüşsündür yalıtım yol tutuşu ,fren mesafesi ve bu gibi konularda alman tadına ulaşmış bir araç..motor olarak esasında gerçketen güçlü motorlara sahip fakat aracın ebatları ve ağırlığı yüzünden teknik verilere pek fazla yansitamior..ikinci el konusunda ise 0 araç almak artık baya bi kolaylaştı çoğunluk 0 araçlara yönelior..bu yüzden veya başka nedenlerden dolayi ikinci el araç piyasası kötü durumda..her araç değer kaybedior değer kaybetmemesini istiorsan bmw bile böle fakat mercedes ler her zaman en ikinci elde diğer araçlara göre avantajlı durumda...vergiler yüksek olduğu için 2.0 ve üstü araçlar ikinci elde biraz zorlanior satılırken bu da doğal..senin alacağın araçta her araçta olduu gibi doğal olarak ikinci el de sorunla karşılaşır bu çok normaldir..ama şöle bi bmw 320d ile 159 dizeli karşılaştırdığında fiyat farkını sende göreceksin 320d ler ile 159 arasında çok büyük farklar var ve sen bmw nin içini doldurmaya kalkarsan bmw çok daha fazla pahalı oluyor ama alfanın donanım seviyesi ilede bmw nin önüne geçior fiat konusunda...tabikide bmw kadar kaliteli olamaz ama fiyat ve donanım özelliklerine ve de yol tutuş özellikleri bakımından bmw bakımından önde..yardımcı olabilmişimdir inşallah sana..bence alınacak bir araç 159
misafir1271
25-04-2006, 20:25
Bence tek eski yonu perfomansi tabi bu performansda 156 a gore biraz dusuk yoksa diger araclara gore gayet tatminkar.Onun disinda yol tutus olsun surus zevki olsun iscilik olsun gercekten sinifinda en ust konumda.Bende 156 imi sattiktan sonra 159 dusunuyorum.
156 ya göre performasnsım düşük olması ağır olmasından kaynaklanior 156 lar 1265 ile 135o kg arası değişior 159 neredeyse 1450 kg falan yoksa üstündeki motor yabana atılır bir motor diil..yeni teknoloji jts motor biraz daha hafif bir araçta olsa o motor bakın nasıl bir performans verileri olurdu ama alfa 159 ile bir sınıf daha atladı..hem kalite hem teknolojik hemde boyut konusunda..yol tutuşu ise bmw 3 serisi - c serisi mercedes - honda accord - peugeot 407 den çok çok önde yapılan testlerde ikinci olan bmw ye bile önemli bir üstünlük sağladı.estetik bakımdan da hepsinden fazla bir araç...
olm yağız o arabaya blow off yapılırmı olm o tarzda ve o tür sesler çıkartılcak bir araç diil tamamen ağır ve doğal bir sportif ruha sahip.alfa fazla oynamaya gelmez olm 156 falan olsa yapılır da daha kostak bu alfa değil bu 159 apayrı bir model apayrı bir dünya herşei ile mükemmel ağır ve zarif bir araç blow off la dolaştımmı arabanın tahtı sarsılır.. :)
çok sağlam olmuş özlellikle kırmızı olanı tuttum paylaşım için teşekkürler
Murat 156
27-04-2006, 17:57
Sercan bu forumda olsaydı görürdünüz.Jantlara nasıl laf ederdi.
Ben çok beğeniyorum inşallah bir gün kısmet olur.
Gün 1.Sayısal
gün 2.şans topu
gün 3.on numara
gün 4.Millipiyango
gün 5.iddia
yuh ben alamicem 159 yaa
misafir1271
29-04-2006, 02:53
[quote=AhmeT-D]156 ya göre performasnsım düşük olması ağır olmasından kaynaklanior 156 lar 1265 ile 135o kg arası değişior 159 neredeyse 1450 kg falan yoksa üstündeki motor yabana atılır bir motor diil..yeni teknoloji jts motor biraz daha hafif bir araçta olsa o motor bakın nasıl bir performans verileri olurdu ama alfa 159 ile bir sınıf daha atladı/quote]
tabi aynen dedigin gibi,jts 156 larda kullanan twin spark motordan daha performansli bir motor ama o kadar agir arabaya ancak bu kadar oluyor:)
her şeyiyle mükmmel araba sınıf atlamış bir makina..biraz pahalı o kadar..fakat bmw nin 3 serisine göre fiyat olarak çok daha cazip arada çok uçuk farklar var..binilecek araba... :)
jeremy clarkson un 159 için olan yorumları ve testi bunu fazlası ile ortaya koyuyor...
-Orta sınıf araç alacakken 159'u elemeyin. Bu büyük bir hata olur. Öncelikle BMW 3 serisinden milyonlarca kere daha iyi görünüyor. Audi , Mercedes veya Jaguar'dan en azından 500.000 kere daha iyi görünüyor.
-Ama vermiyorsunuz. Bir 159 lusso , lüks versiyon , 22395 sterlin. Bu BMW'nin boş bir 3.20i SE için istediği para , Alfa'da ise çok daha fazla donanım ve daha kuvvetli bir motor var. Porsche Boxster'a 5000 devirden itibaren sürücüyü ödüllendiren bir egsoz sesi koymuş , Alfa'da ise öyle değil , metal bir kurtadam sesi çıkardığı 6500 devire kadar sürekli güzelleşiyor.
OzguR 247
08-07-2006, 14:17
Ahmet arabalar çok sağlam güsel. Fakat benim kafama takılan 159 için şu oldu. Arka kapı kolu Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
/\/\€H/\/\€T
29-07-2006, 20:31
sıyah olan süpermiş yaw muhteşem walla...
SİYAH İNCİ mübarek:D
alfa156uk06
21-02-2008, 23:19
Bmw ciler Kizacak Bmw Son serilerde suyunu cıkarda Rezillik
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.