'Full Versiyon'a Bak : daha ne yapsam benım italyan ateşine :)
burak145
16-04-2006, 02:21
arkadaslar sızce daha neler yapayım
valla burakım herşeyi yapmışın bence bi body kit yap galba tek eksik olan şey o ;)
misafir1465
17-04-2006, 23:38
Yani ateş mateş diyosun zaten motordada herşey warsa body kit gider yani
burakçım valla bende arkadaşlara katılıyorum bu kdr yapmışın e yani bi zahmet artık bi bodykit bekliyoruz yaa
daha iyi bi jant
sade bi body kit
coil over :)
burak145
18-04-2006, 23:55
valla burakım herşeyi yapmışın bence bi body kit yap galba tek eksik olan şey o ;)
valla ahmet body kıt yapmam bana amelelık gelıyor o ısler cok kalıtelı body kıt olursa guzel duruyor arabada oda alfaya gore yokk ustalara kalıyor o ısler turkıyede guzel yapan bır yer yokk
burak145
19-04-2006, 00:00
daha iyi bi jant
sade bi body kit
coil over :)
jant dusunmuyorum yenı jantlar herkezde begenıyorr body kıt tıde duzgun yapan yer yok sevmıyorum arabada body kıtı coil overda taktım arabaya 1 ahfta kullandım soktum arabayı mahvedıyorr nam larr cok sert ve asırı sektıgınden soktum
EFE ANDAY
19-04-2006, 00:03
burak katılıyorum sana kardesim body kit olayı bence riskli okdr para verip emek harcayıp kötü bi sonuc alma ihtimalin var. bence bu sekil cok iyi jant degisikligi ve coil over ile olayı bitirirsin die dusnuyorum yada motora yüklenebilirsin. turbo veya NOS!!!
jant dusunmuyorum yenı jantlar herkezde begenıyorr body kıt tıde duzgun yapan yer yok sevmıyorum arabada body kıtı coil overda taktım arabaya 1 ahfta kullandım soktum arabayı mahvedıyorr nam larr cok sert ve asırı sektıgınden soktum
hadi ya bende yaptırmayı dusunuodum :(
arabayı normalden 3 cm daha dusurunce 10 cm dusurmuşle aynı sertlik mi oluo ?
ve bu coil ler bizim arabadan çıktıktan sonra başka arabaya uyabilio mu ?
burak145
19-04-2006, 01:51
valla benımkı alfa 145 baska arabaya uymuyordu ayrıca ustunde suan 4 cm yay var coıloverı taktıktan snra 1 cm daha dustu fazla bısey farketmetmedı ve asırı sert oldu cok sekıyordumm konfor sıfıra ındıı hemen soktum arabayı mahfetmeden
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.