'Full Versiyon'a Bak : Alfa Romeo'nun Farkı??
Arkadaşlar,sizce neden Alfa Romeo,yani Alfa Romeo'nun diğer arabalardan farkı ne??Özelliklemi Alfa yoksa sadece,ne biliym,dizaynı,motoru,sportifliği için ve bunların tamtmı içinmi??Ve ya sadece Bir araba gözüylemi bakıyorsunuz??Bu konudaki görüşleri gerçekten çok merak ediyorum,size göre bizi Alfa Romeo'ya iten şey ne??Bana göre HERŞEY,aradığım herşey bu markada mevcut,peki ya sizce??
EFE ANDAY
17-04-2006, 03:21
nede olsa bir İTALYAN
Murat 156
17-04-2006, 13:39
nede olsa bir İTALYAN + 156
misafir824
17-04-2006, 21:54
nerdeyse hergün gördüğümde sana selam verdiğim ve doğal olarak sende alfacı olduğundan :)
şaka biyana bilmiyorum ama direksiyonuna oturunca bana diğerlerinden farklı olduğunu hissettiriyor,öncelikli nedeni o :) ve tabi ki herzmn farklısın..
misafir824
17-04-2006, 22:16
bir nedeni de bu :)
http://www.hemenpaylas.com/download/501014/IMGP6588.AVI.html
alfa nın farkı içinde ruhu farklı oluşu en başta italyan oluşu....piyasada pek fazla olmayışı gözlerin alışkan olduu araç diil bir şekilde dikkat çekior çok estetik çok duygusal her şeyi ile kendine baktırıor apayrı bi kimlik apayrı bir dünyaa..alfaları tercih eden estetik bakımdan bir daa alfa dışında çok zor tatmin oluor..bence böle işte yaşiorum görüorum duyuyorum ve en önemlisi biniyorum..
Ahmet konuşmana hayran kaldım abi gerçekten tamamen anlattın ya helal olsun ne diyim,alfalar senin köpeğin olsun..Can sendende güzel reklamcı olur he ;)iyi reklam yapmışın benim canavarı..
safran_28
12-02-2007, 10:57
kardeş sesi yeter motordan ayrı bir ses ekzosdan ayrı bir sesss
ruhu,ruhu,ruhu............
GÖKHAN1980
08-04-2007, 17:03
ahmet e katılıyorum.ona sahip olmak ap ayrı bır duygu.görünüşü kendine baktırıyor.ilk alfam baskada arabaya bınmem
alfa bünyesinde barındırdığı her modeli maskülen çizgilere sahip,bence tamamen erkekler için yapılmış havası var bayanların bile beğenmesi farklı ve sıradışı çizgilerinden olsa gerek diye düşünüyorum
fatihturk
14-04-2007, 11:40
ayrıca her yaşa hitap ediyor olması da diyebiliriz. ve çizgileri hiç değişmiyor..
insanı çeken bir yapısı var...32 yaşında bir arkadaşım var, hala büyüyünce alfa romeo alacam der...budur yani..
ALFAROOM
06-10-2007, 10:30
Alfa romeo markasının önde gelen özelliğinden biri tarzıdır size kattığı hawasıdır diğer alfa binicileriyle barışıdır..Örnek olda gördüğüm bütün alfa binicilerine selam weririm onlarda werirler buda beni mutlu eder kişiliğinize önem katar onunla gezdiğinizde hayat siyah beyaz bir film şeridi gibi akar gider ( mutluluk )..diğer özelliği italyan oluşu çünkü en sağlam mekaniği onlar yapar..çok etkileyici motor seçenekleri hani derler ya kimi andan doğma kimi sonradan olma işte bu anadan doğma + bu araçlar performans aracıdır..dizaynı ise ben burdayım diyen türden..amblemi hakkında yapılan açıklamalardan hiç hazetmiyorum onlara sadece şunu söylüyorum önce alfaya sonra aynaya bakın..iyi günler
diğer markalara kıyasla arıza cıkarma ihtimalinin daha yüksek olması:D:D
ali1411971
03-06-2008, 14:56
147 t spark a kafayı taktım bendeşimdiki araçım 99 terra corolla, nasıl alışabilirmityim alfaya sizce... 2005 2006 modellini ciddi alıcıyım...
ailfa tarzdır...kişilik var arabada
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.