'Full Versiyon'a Bak : Yakıt tasarrufu ???
burakatis
25-04-2006, 17:16
Ya benim arabamın sileceğine hergün bi kağıt koyup gidiyolar... % 30 yakıt tasarrufu ve % 10 + Güç veren bi cihaz satıyolarmış
Nedir bu bilgisi olan varmı
palavra dostum. inanma bunlara
Barış_Erdal
25-04-2006, 17:45
biz de bağlıyoduk serviste caydık. yakıt tasarrufu yapıyo ama motorun ömrünü yarı yarıya azaltıyo. motor çekişten de düşüyo
ERAY_Astra
25-04-2006, 22:16
bende tavsiye etmem.bizim bi arkadas yaptırmıstı bi sure sonra araba durduk yere stop etmeye basladı..
PLAYBOY61
26-04-2006, 01:33
dostum sana şöyle diyeyim çok susadın ve bir bardak su içmen gerekiyor fakat sana bir bardağın yarısı kadar su verdiler. Su dan tasarruf ettin ama bu sefer vücudunun dengesi bozuldu . yani doğrudur tasarruf sağlar ama yakıt akışını keser çekişten düşürür sonuçta bu sistemi sanayide bi usta da uygular. para tuzağı elektrikli supercharger gibi :) sana bi tavsiyem cam sileceğine bıraktıkları kağıtları topla evde resim çizersin :)))
beyler bu uygulamaya bor diyorlar duyayanınız göreniniz olmadı mı hiç?
bor dahili olmak üzere bir karışım hazırlıorlar verdiii fayda var ama böle bi uygulama yararlı olsa araçlara fabrika çıkışından yaparlar..yoksa var olan yararlı teknolojik uygulamaları fabrikalar neden orjinalinde koymasın araçlarına...
Ahmet-D arkadaş gerçekten araca faydalı birşey olsa servisler nereden ekmek yiyecek fabrikalar yedek parçayı nasıl satacaklar ? bu yüzden çoğu yeni icatlar faydalı olsa dahi ,orjinal fabrika çıkış araçlara koymazlar...ne yazık ki satış stratejisi...
ayrıca aynı üründen geçen hafta içerisinde bende aldım ama markası değişik...3 depo sonunda kesin sonuç alırsınız diye yazıyordu...3 hafta içerisinde size net bir bilgi vereceğim.bende epey araştırdım soruşturdum ve almaya karar verdim...eğer gerçekten fayda sağlamazsa adam ben buradayım al getir diyor...ayrıca memnun olan kişilerin referanslarını adam dosya haline getirmiş onlarıda gösteriyor...istediğini ara sor diyor...ama yine de kendim kullandıktan sonra fikrimi burada beyan edeceğim...benim gibi kararsız olan arkadaşlara yararlı olursa ne mutlu bana...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.