PDA

'Full Versiyon'a Bak : Rotaş ve Bilstein...

cabrioman
27-04-2006, 15:42
arkadaşlar hepimiz Bilstein amortisörlerini biliriz ama belki dağıtıcısını (aslında dağıtamayıcısını) yani Rotaş ı bilmiyor olabiliriz...bir markanın imajı nasıl yükseltilir ya da düşer size bir örnek wereceğim:

geçen sene arabanın motorunu değiştirince, her parçasının mükemmel olmasını istediğimden, paradan da asla kaçmadan hep en iyi malzemeleri kullanmaya çalıştım...Mobil1 motorsport yağından tutun, eibach yaylara kadar....geçen sene sipariş verdik, RS4 coilover la beraber...kargo geldi 2 ay sonra...dediler ki sadece 4 tane var, nasıl olur ordadır dedim ama hayır, bmw ninkiler yok sadece RS4 ünkiler war...o ana kadar da malı gönderdik diyor aarkadaşlar...aradık, cevap: biz ön sipariş ettik, arkalar elimizde vardı ama malesef satılmış, isterseniz önleri yollayalım:sinir: :sinir: :sinir: ben de kalsın dedim sinirle...siz takarsınız onu münasip bir araca dedim...

neyse araya girdiler arkadaşlar, ustam vs, bu sene 31 ocakta sipariş werdik tekrar...6 hafta dediler tamam dedim...şu an 12 hafta oldu tam...arattım, gelen cevap şu: Ptesi biz sizi bir arayalaım:sinirli: neyi arıcaksnız 1 nisanda tıra yüklendi dediniz, yüklendi mi yüklenmedi mi? bilemiyoruz ptesi biz size bilgisini wericez, ellerinde galiba yokmuş:eek: :eek: :eek:

senin elinde bilstein gibi, durduğu yerde satılabilecek bir ürünün var we sen bunu adam akıllı organize edip de satamıyorsun...bakalım ülkemizde ne zaman bu işleri, gerçekten bu işlere, sektöre gönül veren kişiler yapmaya başlıcak...

cabrioman
27-04-2006, 16:03
aynen bakkal mantığı Evren haklısın, ama o bile inan stoğunda daha fazla mal tutuyordur....adamlar daha ne ellerindeki stoğu biliyorlar, ne sipariş ettiklerini, ne Almanya dan yüklenip yüklenmediğini...tır gelince görücez diye bir mantık olabilir mi ya?? gidip çinden amortisör getirsen yemin ederim daha fazla ilgilenirler... dünyanın en iyisiyiz diyen firma, o nedenle rica minnet getirdikleri araçlara amortisör satabilior anca...

misafir146
28-04-2006, 01:25
Kendileri kaybederler böyle devam ettikleri sürece. En akıllıcası yurtdı$ına sık çıkan yakınınıza sipari$ etmek..

cabrioman
28-04-2006, 11:18
Görkem adamların vurdumduymazlıklarını bi görsen, sanki bana ferrari satıyo da sıraya yazmış...

cabrioman
28-04-2006, 11:58
yok ferro ya hayatta bilstein takmam ben bitti:)

atiturhan
29-04-2006, 01:18
Kardeş, koni falan baksaydın sende....

H.Sezai
29-04-2006, 01:25
rotaş kadar saçma sistemle çalışan bir firma daha görmedim ordan aldığımız bazı blistein amort. geri iade edecktik, adamlar kendi yazdıkları kodlarla ürünleri geri alabileceklerini sölediler okı dedim aradım buldum kodlarını verdim, daha sonra biz bunları bu kodlardan alamayız sizin kodlarınızlar alabilir dediler
sonradan da bu ürünleri geri alamayız ambalajları açılmış ... haydaaa....

amort. istiyosun yok, geri verecm yok. ilk açılışta biraz amatörce davranmıulıp fiyatları kontrol edilmeden alınmış ürünlerin fiyatlarına baklıyor adamlar %40 fazlasına satmışlar, kısacası rotaşın yapacağı iş değil bu ... yakında alacam blisteinin tr dist. bekleyin :)

cabrioman
29-04-2006, 19:08
H.Seazi de bu işin mağdurlarından belli oldu:) ya ben gerçekten anlamıyorum bunları, sani hillstein diye bi mal war da onu satıyorlar...koni kullanıp da benim kasada memnun olmayan arkadaşlarım var, ben de ayar olayını sewmiyorum açıkçası o nedenle coilover almadım...ya ben sadece düz spor bir amortisör istedim:) ama galiba biraz ağır geldi arkadaşlara...

cabrioman
02-05-2006, 16:05
ewe arkadaşlar 1 Mayıs ta gelmesi gereken haber 2 mayısta ısrarlı aramalar neticesinde geldi...4 hafta önce bende olması gereken 4 adet amortisör, en az 1,5 ay sonra %20 fazladan fiyat farkıyla bende olabilecekmiş...BRAVO...

İşte ülkemizde işler böyle yürüyor malesef...sonra da yurtdışından malzeme getirmeye çalışanlara da dewlet büyük engeller çıkartıyor...kabak her daim bizim başımıza patlıyor hadi hayırlısı...