'Full Versiyon'a Bak : garajım açıldı:D
arkadaşlar garajımı açtım yeni resimlerle zaten hepiniz oy vermişsinizdir :D ama iyi kötü bi yorum yapın, varsa tavsiyeniz eleştiriniz..de haydin dıkla:D
Hayırlı olsun momolu garaj :D Ykılıo ;)
özgür özgür maşallah kardeşim ya ,kazasız belasız inşalalh...
turgut_A
28-04-2006, 13:51
jantlar çok güsel olmuş ben daha önce oy kullanmamışım:1nee: :1nee: ama şimdi +10:thumbsup: :thumbsup:
10 numara kardeşim, kazasız belasız...
aman dikkatli sür jantlara bişey olmasın :D
Yeni resimlerde hayırlı olsun...Artık bende bizzat göreyim şu VTR'yi....Özgür..
Kardes hakkaten guzel olmus +10 attık hemen. Ikı sey sorucam ama sana
1- arkadakı yazıların altında delik varmıymış?
2- onde bı tane buyuk angel yerıne eger 2 ufak yanyana angel koydurabılırsen bence epey şık olur
yınede MAŞALLAH dıyorum kazasız belasız gunler dılerım...
bahadırcım,yazıların altında melesef delik var:(
angel iki tane 74 lük yanyana sığmıyor c2 ye ve özgürünkilerde çok problem çıkardı 5 defa patladı, oda kızdı balastları söktü yani kullanmıyor zaten xenon varken angel görünmüyor...
ahmet-c2
28-04-2006, 18:36
özgürcüm valla güzel ya biliyosun işte :)
bu arada özgürün vtr sini kendi manevi c2 m ilan ettim :)
sinan vtr
28-04-2006, 22:02
Özgürcüm ne diyelim ne yorum yaalım harika diyorum daha ne yapcan fazlası abartı olur iyi bukadar bence:thumbsup: http://www.autoclubturkey.com/images/icons/icon12.gif
***Caglar***
28-04-2006, 23:07
hocam momolar yakıyo valla yayla bu araba cok daha şekil olur şimdilik böyle ii motorla oynarsan performans acısından oda ii olabilir :thumbsup: :cool: :D
hadi artık gitsin wtr jantları, gelsin güm güm tesisat sesleri:)
Hakan C2
29-04-2006, 01:31
özgür çok güzel ama arkada yazıları sökmek hadi neysede logoyu çıkarman çok kötü olmuş bence:( Çağlar bilgilere bakmamışsın galba Eibach 50mm yay zaten var Özgür'ün arabada.Okumadan yorum yapmayalım arkadaşlar yaw,forumdada öyle millet konu açıyor bazen aynı şeyler boşu boşuna tekrar ediliyor.Valla ben konuları en baştan okuyorum.Yaşasın temiz forum!:)
***Caglar***
29-04-2006, 11:13
abi biliyorum özgürde yay olduunu okuyoruz beyler daha öncede söyledin bunlar bana ama okuyorum cok şükür okumam yazmam var ama bence yukarda kalmış aynı şey cana da olmuştu o gitti harbi harbi yatırdı arabayı yani yay almakla olmuyo hakan bunu demek istedim canın arabaya bak özgürün arabaya bak farkı görürsün herhalde :D
araban çok hoş özgür ya..
hala panjuruna ısınamasamda senin logo mogo sevmediini düşünerek bişi demiorm..
çok şık çook :D
ya zaten panjurumu seven kadar sevmeyende çok:D
sinem_tweety
27-09-2006, 16:41
çok güzel olmus elıne saglık kazasız belasız..10
Tolga Turetken
02-12-2006, 19:26
Bu benim forumda ilk mesajım ama arabanı görünce mesaj atmadan duramadım. Gerçekten jantlar olsun, ön arka yazıların iptali olsun, farlar olsun hayalimdeki C2 Vtr'ye sahipsin diyebilirim. Allah nazardan saklasın. Güle güle kullan.
batman return çok şık olmuş
hakbayir
05-12-2006, 00:39
abartısız bir güzellik... tebrikler özgür
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.