'Full Versiyon'a Bak : 147 nin yeni versiyonu böyle olsa....???
http://img147.exs.cx/img147/6328/berker00a9ks.jpg
ibrahim 01
27-12-2004, 13:25
süper olurdu.
olsun ben izin veriyom :D e he he eh he he
bunu alfa romeonun genel merkezine göndersene italyaya bakarsın bir şey çıkar ama daha teknik çizmen lazım
sen bu işi çok iyi yapıyosun berker benim arabada iyi olmuştu sağol;)
bunu alfa romeonun genel merkezine göndersene italyaya bakarsın bir şey çıkar ama daha teknik çizmen lazımnasıl yollarım ne yaparım bılmıyorum ki......
güzel olmuş ama ön farlar opel astraya benzemiş.
KeremBas
30-12-2004, 17:43
Bence ön farlar clio olmuş.. ;)
olsun ben izin veriyom :D e he he eh he he
Semra anne gibi sende.Ben izin weriyorum janım benim ben izin vermessem hayatta olmas :D
nasıl yollarım ne yaparım bılmıyorum ki......
internet sitesinden girip bulucaksın iletişim bilgilerini
olsun ben izin veriyom :D e he he eh he henihahah :) +1097
nasıl yollarım ne yaparım bılmıyorum ki......
berker ALFA nın sirtesine gir dızayn ve görüşler olayı var onlarda bizim turkler gibi salak değiller .. yolla abi maili olay bitsin yabancı dilin iyise anlasırsın baktınolmadı git abi bayiye kovala bu işi emek varıyorsun güsel ciziyorsun bence kovala .... eline saglık...:applaus:
Alfa Ci Arkadaşlar Araçlariniz Hala Paslaniyor Mu?
KeremBas
01-01-2005, 22:05
Alfa Ci Arkadaşlar Araçlariniz Hala Paslaniyor Mu?
Yoo nerden çıktı?.. :kararsiz:
bi arkadaşım alfaların yeni modellerinin de korozyona karşı pek dayanıklı olmasığını söylemişti de doğru olup olmadığını kaynağından öğreneyim dedim.:confused:
http://img147.exs.cx/img147/6328/berker00a9ks.jpg
berker her açıdan bi opel corsa 97 model çizsene bakalım bizima det neye dönüşebilir...
Berkercim bendeki kolleksiyonuna ekledim bunuda..Süpersin ablacım..Şu mail atma olayını senle bi konuşalı yarın..Alfa da arkadaşım var bakalım belki yardımcı olur bize:kararsiz:
bizim alfalar hiç paslanmıyor.
serkansenbek
08-01-2005, 19:19
güzel olmuş ama ön farlar opel astraya benzemiş.+1907
ama yinede cok güzel olmus ellerine saglık..
bence böyle bir yetenek harcanmamalı...
hep söylüyorum aslanım. sen türkiye standartlarını aşmışsın. git kendini avrupada kanıtla
ah abi ah bi bulabilsem beni tanıtacak birisini...
omersenol
11-01-2005, 21:41
daha çok seatın yeni kasalarındaki çizgilere benzemiş. Aracı biraz daha uzun yapsaydın süper olcekti.
E normaldir...
147 yi tasarlayan Zatı Muhterem Alfa Romeo'dan ayrıldıktan sonra Seat'a geçti..Seat İbizayi tasarlarken 147 den esinlenmişti:D
SONER AYGUL
11-01-2005, 22:00
zaten artık bütün firmalar başka modellereden esinlenerek araba yapıyolar
berker cızımlerın cok guzel
berker bence bu yeteneğini harcama
misafir118
01-02-2005, 02:18
berker çok iyi yapıosun bu işi sen,tebrikler
Berker kendini tanıtmak istiyorsan Murat Günak'ın e-posta adresine ulaş. Bunun dışında en çok güvendiğin tasarımlardan oluşan hoş bir internet sayfası kur ve madem tasarımlarına güveniyorsun küçük yarışmalarla başlayarak tasrım yarışmalarına katıl! Eğer bunların bir kısmını yaptıysan Michelin Challenge Design'a katılabilrisin. Bana başvuru mailleri geliyor, silmeidysemde duruyordur. Sana yollarım istersen ve silmediysem. Sildiysemde çok zor değil halledersin.
Tasarımın hakkında bir kaç şey. Bence bu 147'nin yenisi böyle olsa nasıl olurdan çok hayalimdeki modifiyeli 147 gibi olmuş. Emeğine saygı duyuyorum ve söylenenlerin iyi ya da kötü olmasına hiç aldırış etme! Sürekli kendini aşmaya çalış ve amatör ruhla profesyonel işler yapmaya çalış! Eğer photshopla uğraşıyorsun bence bir kenara bırakıp 3D Max'e başla.
misafir118
01-02-2005, 02:55
mehmet taşanyürek diye birisi var oda zamanında ferrari ye falan yollamış tasarımlarını,italyaya falan çağırmışlar.onada ulaşabilirsin.cms nin showcar ını hazırladı kendisi.cms shop tan falan ulaşılır belki
onurarslan
01-02-2005, 02:59
kardes bos durma yap biseler ona buna benzedi olması onemli degil YENİ:astra
golf
ve 307 aynı cizgileri tasımıyo mu
Stingray
23-02-2005, 18:58
Sis farlarına eklesen daha iyi olur sanki..:opa:
onursumer
23-02-2005, 19:17
tasarım çok güzel bence bunu kesin alfa romeo ya ulaştır
ben şahsen 147 nin yeni modelini yani makyajlanan modelini pek beyenmedim belki benimki eski kasa olduğu içindir ama sanki şu andaki kasa daha bi agresif ve sportif..bence böyle kalmalı şu an..
vedatoktar
22-03-2005, 23:52
Tasarımın ve hayal gücünün sınırı yok.İnsan yeter ki istesin.Çizim fena değil.Çok daha iyilerini yapabileceğinden eminim
guzel çizim devam göster türkün gücünü :))))
kaneruslu
28-03-2005, 16:09
olsa güzel olurmuş
helal cok iyi çizmissin bunu 3d max programında cizebilirsen yolla derim.
Sinan780
05-05-2005, 16:14
Güzel bence
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.