'Full Versiyon'a Bak : 1500 cc motordan nasıl max ses alabiliriz???
eRdeM_58
04-05-2006, 12:50
arladaşlar benim araç lada 2104 station 1993 model 1500 motor
şimdi araca sizin tavsiyelerin doğrultusunda ya sanayi tipi yada uygun fiyatlı bir marka egzoz takmak istiyorum.
sesinde cok çıkmasını istiyorum. polislerle aram iyi, o acıdan bi sınırlamamak yok. enişte polis bizim :)
değerli bilgilerinizi bekliyorum. sizden gelen bilgiler doğrultusunda hareket edeceğim...
şimdiden teşeküür ederim
cabrioman
04-05-2006, 13:35
asıl sorun polisin senden rahatsız olup olmaması değil de, etrafındakilerin senden duyduğu rahatsızlık olacaktır...egzoz sesi bir sonuçtur, bir amaç değil...arabanı rahatlatmak için yaparsın sonunda da sesin bir miktar artar...haa sen dersen ki arabam gürül gürül bağırsın, bütün susturucuları çıkartırsın olur biter...burdaki konuları incelersen, insanları bilinçli modifieyeye yönlendirmeye çalışıyoruz, arabamı nasıl güçlendiririm dite topic açarsan bi çok kişi yardımcı olmaya çalışır, ama arabamdan en fazla sesi nasıl alırım dersen, yazılan cevaplara kızma hakkını kaybedersin...
eRdeM_58
04-05-2006, 14:54
asıl sorun polisin senden rahatsız olup olmaması değil de, etrafındakilerin senden duyduğu rahatsızlık olacaktır...egzoz sesi bir sonuçtur, bir amaç değil...arabanı rahatlatmak için yaparsın sonunda da sesin bir miktar artar...haa sen dersen ki arabam gürül gürül bağırsın, bütün susturucuları çıkartırsın olur biter...burdaki konuları incelersen, insanları bilinçli modifieyeye yönlendirmeye çalışıyoruz, arabamı nasıl güçlendiririm dite topic açarsan bi çok kişi yardımcı olmaya çalışır, ama arabamdan en fazla sesi nasıl alırım dersen, yazılan cevaplara kızma hakkını kaybedersin...
etraftakilerin rahatsız olması öncelikle benim isteğim değildir :nee006: .
ben bi dünya tesisat döşeyip; bu tesisatı sadece şehir dışında yüksek sesle dinleyen birisiyim:cool2:
bilgi edinmek için bu başlığı açtım. kıymetli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler ederim arkadaşlar :)
ERAY_Astra
04-05-2006, 23:05
tesisatı sehit dısında acıyosunda egsozu sehir icinde nası kapıycaksın??? tabi sen bilirsin butun susturucuları iptal edersen istedigin sesi alabilirsin..ama bi arabanın yanından son gaz gecerken arabanın icindeki ne der onu bilemem:)
:cool2: HERŞEYİ İPTAL ETTİR:cool2:
Şaka bi yana bütü susturucuları iptal ettirirsen çok çook rahatsız olursun benden söylemesi. Etraftakileri geçtim-senin kulağın hasar alır:1nee:
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.