'Full Versiyon'a Bak : 3m Cam Filmi Ve Trafik Yasalari
om3rom3r
04-05-2006, 21:47
arkadaşlar arabamda 3M orta tonda koyu renk film var.2005kasım ayında taktırdım arabayı aldıgım yerden.adamlara bilhassa sordum trafik ile ilgili bi sorun olurmu diye olmaz dediler.bi yerden duyduguma göre trafik muayenesinde problem çıkarıtıyolarmış? bilgisi olan varmı?
walla bizi bi kere polis çevirdi en koyusunun 1 düşüğüydü
polisin gözü onunde söktük yoksa bağlıyolardı
mesela ertex,rok,zibart gibi yerlerde yapılınca orjinal cam gibi geçiyor
Markayla alakası yok sanırım.Bütün filmler yasak.Muaynede arabayı bağlıyolar.(Koyuluk önemli değil)
om3rom3r
04-05-2006, 21:58
hocam napacaz şimdi sökecekmiyiz? bide araç muayenesi ne kadar zamanda bir oluyor?
om3rom3r
05-05-2006, 00:22
bide ruhsata cam filmini kayıt etme olayı fln varmış oonun hakkında bilgisi olan varmı?
bide ruhsata cam filmini kayıt etme olayı fln varmış oonun hakkında bilgisi olan varmı?
Gözünde bir rahatsızlık olursa güneşin gözüne zarar verdiğini belirten bir rapor alıyorsun.Onunla birlikte ruhsata işletiyorsun bildiğim kadarıyla.
Ben Yaptiracağim En Kisa Zamanda
Ama Benim Arabanin Orjinal çikişli Vip Olanlarinda Ffilm Standart öle Diğip Geçerim
hocam napacaz şimdi sökecekmiyiz? bide araç muayenesi ne kadar zamanda bir oluyor?
Araç muayenesi yılda bir kere oluyo.Sıfır arabalarda (arazi aracı değilse) ilk 3 yıl muayene olmuo.
Ya söküceksin yada yasa dışı yollarla yapılıyo sanırım :)
orta tonsa korkma gır muayneye sorun cıkmaz .ne kadar korkak alıstırmıssınız kendınızı..cesaretlı olun bıraz...
batuhan_
05-05-2006, 00:37
valla bana henüz bişey olmadı defalarca muayene ye girdi araç ama filmler konusunda bi sorun yok .... gerçi muayene olunca aracı götürmüyorum sadece ruhsat yetiyo :D
orta tonsa korkma gır muayneye sorun cıkmaz .ne kadar korkak alıstırmıssınız kendınızı..cesaretlı olun bıraz...
O cesaretin sonu arabanın polis otoparkına gitmesiylede sonuçlanabilir unutmamak lazım :)
CeYHuN_33
05-05-2006, 00:39
usta benden sana bi tavsiye 4 camıda ac muayene yerine gidince o zaman görmüyor ve sökmüyorlar
O cesaretin sonu arabanın polis otoparkına gitmesiylede sonuçlanabilir unutmamak lazım :)
agzın laf yapıyorsa korkma ,yapmıyorsa parayı konusturcan...
Aynen öyle :)
usta benden sana bi tavsiye 4 camıda ac muayene yerine gidince o zaman görmüyor ve sökmüyorlar
Arka camda film yok heralde sizin arabanın :)
Araç muayenesi yılda bir kere oluyo.Sıfır arabalarda (arazi aracı değilse) ilk 3 yıl muayene olmuo.
Ya söküceksin yada yasa dışı yollarla yapılıyo sanırım :)
arkadaşım yanlış hatırlıyo olabilirsin sıfır araçlarda 3 yıl geçerli olduğu doğru
ticari araçlarda 1 yıl
normal araçlarda 2 yıl
KeRem_CeM
05-05-2006, 01:27
Bende 2 yıl diye biliyorum
CeYHuN_33
05-05-2006, 02:50
valla sizi bilmemde bende arka cama bise demedi sökmedi muaynede sans işi bu kafa birine denk gelirsen sökmez ama ters birine denk gelirsen söker abi bizimkini sökmedi
''Polisin gözünün önünde söktük filmleri''
Yahu bu film denen olay çokmu dandik birşey? Hemen nasıl söktünüz mrk ettim:)
4 camı dibe indir git :) Yada muayene gelmeden arabayı değiştir ben öle yapıyorum yani öle denk geldi her defasında :D
Benim aracımda en açık tonu vardı renkli cam görünümü veriyordu ondan dolayı ne trafikte nede muayenede problem çıkmadı.
aslında muayenede sorun çıkıyo ama bende 1 kez yaptırdım film li halde bence şansını dene en kötü ihtimal sökersinn
Mertcan M.
05-05-2006, 16:19
walla benim dobloda ön camlarda orta koyulukta diğer camlarda da extra siyah vardı ne polis bişey diyodu ne de muaynede bi sorun çıkıyodu.satana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
muayene istasyonunda tanıdık birileri olması en büyük torpil ;)
gerçi biraz parayla herkezle tanışırsın o ayrı ama :D
benimde bagajdaki bassa takmıştı bi keresinde..
şimdi bütün muayene memurlarıyla kankiyim :D
arkadaşlar ne olursa olsn TCK'ya göre ( türk ceza kanuna) her türlü film yasak ya bıde polisin insafına kalmış bazıları durduruyolar söktürmeden bıraktırıyolar bence iyi teknık batuhan kardeşimizin tekniği arabaya ne gerek var 20 kaıt daha fazla ver ruhsatı gönder sorun bitsin :D Ama şunuda duydum ziebarttan yaptırınca bısey demıyolarmış die araştırdm alakası yok onada git sök dıyebılıyolar yane türkiyede yaşıyosan arabanda cam fiLmi varsa her zaman bi riskk aLtındasın demektir:D :D :D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.